Znaci..u petak definitivno kraj??

Aj da malo vaskrsnem temu ! :D
Bloger..:
"U medijima se znatno prešućuju stvari koje se dešavaju u svijetu. U gotovo svim poznatim dnevnim novinama, jedva da se spominju (ili se uopće ne spominju) stvari koje se dešavaju širom svijeta – a koje su izrazito zabrinjavajućeg karaktera. Ne objavljivanje potresa jačine preko 7 Richtera, kao i njihovo umanjivanje vrijednosti (već prije objavljenih i izmjerenih potresa) i sakrivanje potresa, katastrofalne poplave takvih razmjera, gdje su potopljena ogromna prostranstva nekih država i gradova na istoku, napuknuća zemljine kore – koja se odvajaju i šire, odnosno razdvajaju širom svijeta, gotovo da i nema ili nema potpuno u udarnim ili važnim vijestima ili na naslovnim stranama dnevnih novina, baš kao da to nije uopće bitno ili važno. I da nemamo interneta i povezanosti putem interneta, za neke stvari ne bi nikada ni saznali.
Na žalost, ljudi se ne guraju da dođu na red za takvu informaciju, kako bi to vidjeli, potražili ili pak istražili,saznali. Tek mala grupa osviještenih ljudi iz našeg društva, prati takve stvari i oni su uvidjeli i povezali u svojoj glavi, da se nešto ozbiljno događa sa Zemaljskom kuglom na kojoj živimo.
Ignoriranje ljudi, njihova ignorancija nad takvim pojavama, (dok su oni sami na suhom i ne poplavljenom području i potresom ne pogođenim području), daju im lažnu sigurnost i nadu da su sigurni. Drže zatvorene oči pred takvim događajima, ne shvaćajući da se tamo nalaze baš ljudi poput njih, koji su do jučer ili prije par samo par minuta, imali svoj kakav takav život i sreću, obitelj, auto, stan, kuću i radno mjesto, a sada nemaju – ništa
Pažljivo vodeći brigu o položaju gdje se takve nesreće događaju, zaključio sam da se događaju točno dijametralno nasuprot Europe i svijeta u kojem mi živimo. Igrom slučaja najviše je pogođena kosooka rasa. I mogli bi zažmiriti na jedno oko i reći da nas se to ne tiče i neka se oni oko toga tamo brinu sami, jer moje je dupe na sigurnom, bar za sada, ali vrlo je zapravo indikativno, gdje se to i zašto se todogađa baš tamo.
Zašto je ta polovica Zemaljske kugle zahvaćena takvim poremećajima?
Da li nešto prilazi Zemlji sa te strane, pa je taj dio prvi na udaru, iako je distanca tog objekta vrlo velika (oko 1200 000 000 km ili 8 AU) ?
Sa druge strane, to je najgušće naseljeno područje Zemaljske kugle,… tu su Kinezi, Malezija, Indonezioja, Tajvan, Sjeverna i Južna Koreja, pa na kraju i Indija..u stvari, više od trećine populacije svijeta, koji nisu bijelci i ne pišu latiničnim pismom, što je isto vrlo znakovito. Većina tih područja je poplavljena ili polako tone svakoga dana, izloženi su učestalim odronima i puknućima zemljine kore, klizištima, ta katastrofa se širi i uzima sve više maha, a uz to ih još tresu i iznimno jaki potresi. Da li su potresi i pomicanje tektonskih ploča izazvale potonuće tih krajeva koje je u toku, ne bih znao odgovoriti, ali mi je palo na pamet, da string tehnikom, satelitima i dobro odmjerenim udarima umjetno izazvanih potresa HAARP-om, je moguće napraviti prirodnu katastrofu, koja će biti u završnici potpuno prirodna i neobjašnjiva i koja će uništiti više od dvije trećine čovječanstva,.. polako ali sigurno, tiho i bez puno pompe, jer koga boli ***** za potres na KERMADEC-kim otocima ISLANDS REGION, koliko ih to uopće zna pokazati na zemljopisnoj karti ili globusu???
Ali zašto baš sada u ovom periodu, kad je aktualan Nibiru i Elenin i što je uopće taj Elenin? Izgleda da to ipak nije KOMETA. NASA i astronomi su izjavili da se je komet ELENIN raspao na komade, praktički u prašinu, i to već tokom Augusta 2011 godine, ali ja sam jučer 3.11.2011 na internetu na sasvim ozbiljnoj web stranici www.seismo.info pronašao ovu sliku :

forecastNov2011.png

Na toj slici jasno se vide dvije konjukcije planeta tokom Novembra ELENIN-a sa Suncem i Zemljom, kao i sa Merkurom i Zemljom. Koliko znate ili ne znate, svaka konjukcija donjela nam je katrastrofalne potrese što se izuzetno dobro vidi na izvještaju iz Oktobra 2011 . Obratite posebno pažnju na konjukciju Jupitera sa Suncem i Zemljom i tablicu sa potresima koji su se desili u tom periodu :
forecastOct2011.png

Prema tome u Novembru nas očekuju dvije konjukcije sa nepostojećim kometom ELENIN, ..ILI…ELENIN nije ono što su nam rekli da je i šeta se slobodno po Sunčevom sistemu, u obliku neke planete, koja nam postepeno svojim magnetnim djelovanjem u konjukcijama sa Zemljom radi ili izaziva ovo što se događa.
Kada govorimo o kataklizmi, svi uvijek mislimo o nekakvom iznenadnom udaru, koji će napraviti kolatelarnu štetu, a konačni finalni rezultat bio bi potpuno isti, kao ovo što nam se upravo dešava mic po mic, a da nitko ne kuži da to traje već 5-6 godina i da se događa redovno svakog dana i da je sve gore i gore.Tek kad vam dođe do vaše guzice i do vašeg kućnog praga, shvatiti ćete što je to kataklizma, oni kojima jučer nije bilo ništa i čitali su to iz svoje fotelje uz kavu – slijedećeg dana mjeseca ili tjedna ili čak i sata, bili su žrtve iz vedrog neba. Što se tiče objavljenih datuma na mojem blogu za dane kad je moguća nagla kataklizma, takve su bile prognoze stručnjaka NASA-e u slučaju prolaza Elenina uz zemlju – a ne moje vlastite, kako mi stalno stavljaju na nos…. To nisam ja izmislio – pa objavio na mom blogu kao moju izmišljotinu, ja sam to samo preuzeo i objavio i ukomponirao u ono o čemu pišem. Nisam ja nikakv prorok, ja pišem o činjenicama OKRENITE SE OKO SEBE, koliko glup i ignorantan moraš biti da to ne vidiš, praktički svakog dana imamo po neku erupciju vulkana ili potres preko 6 Richtera.Ogroman je porast potresa od 4,5 Richtera na gore.
No ono što mene osobno zadnjih dana zaokuplja su poplave u Tajlandu, Meksiku, Karibima i da ne nabrajam..da li je moguće da događaj u Meksičkom zaljevu ima efekt spojenih posuda i da je krivac za to izviranje vode u tim krajevima, za te poplave i potonuća ogromnog dijela zemljine površine?
Širi li se zemlja zbog nečijeg magnetnog djelovanja i širenjem radi pukotine kroz koje prolazi voda (more) ?
Sudan i Čad u Africi već 3 godine pucaju po pola i nastala je ogromna pukotina koja se razdvaja – hoće li i tu doći do izviranja vode?
Kakva li to sila može napraviti, jeste li se ikada zapitali o tome?
Možemo razmišljati do sutra i pokušati riješiti ovu jednadžbu, jer ona ili nije dobro postavljena ili nam fale dodatne nepoznanice.
Čitao sam da se je Jupiter približio Zemlji 78 000 000 kilometara pa sam pomislio, zamisli da moraš negdje otići sa svemirskim brodom pa da moraš putovati 78 miliona kilometara manje, koja je to ušteda na vremenu ali i novcima.U 50 godina koliko se Jupiter približava, NASA je mogla komotno u svemiru izgraditi svemirsku stanicu (što je i napravila, ona je velika 150 metara x 150 m i visoka 30 m) U takvom mirnom okruženju svemira daleko od pogleda javnosti i medija mogla je na miru izgraditi za 30 godina ogroman svemirski brod, a space shutlle je samo dovozio i dovozio djelove, bar za ove letove koje znamo. I onda HOP kad se Jupiter približi samo se ubace na rutu koja je kraća 78 miliona kilometara,…znate li kolika je to razdaljina, kad je do mjeseca oko 350 000 km,..izračunajte. Lukavo i nama informativno nedostupno – kako god okreneš.Jjoš ako dodamo da je stanica međunarodnog karaktera, onda je konsenzus postignut na čvrstim nogama , a najčvršće noge koje to mogu uskladiti, je konsenzus da smo svi ugroženi i da se nema izbora. Od tog konsenzusa nema odstupanja- prihvaća ga se bez pogovora, a onda sa pravom možemo reći da se radi o MEĐUNARODNOJ zavjeri velikog kalibra, daleko od očiju javnosti…

No vratimo se na Zemlju i na činjenice koje su ipak jako čudne, zašto se stvari dešavaju uglavnom na tom djelu zemaljske kugle, što je tu toliko kritično?
Tektonske ploče ili utjecaj koji se vrši na njih?
Ne bi li nam baš to trebalo obratiti pažnju na taj dio zemljine hemisfere i što se tamo nalazi, možda u obliku koji nije standardan u astronomskim poznatim oblicima i standardima promatranja neba….
Jer činjenica je samo jedna – ja iz Europe ne vidim nebo iznad Indonezije ili Thailanda, to je na sasvim drugoj strani – točno preko puta nas što nas za sada čini sigurnima,…samo do kada…

...Najčešće su nam oduvijek svi dokazi upravo pred samim nosom, a to bi u ovom slučaju bilo Zemlja , Mjesec, Sunce i Jupiter. Troje od tih planeta /zvijezda nije u redu,…. Sunce, Zemlja i Mjesec – i šta nam to govori. Otkud sad to? Otkuda su došli svi ovi događaji baš sada?
Imamo Sunce koje je duplo veće od našeg bivšeg Sunca i porasla je globalno temperatura na Zemlji, što se je htjelo sakriti i pripisati globalnom zagrijavanju od industrije – što nije istina, već je to pokušaj zataškavanja očigledno nekog vrlo zajebanog stanja, Mjesec je izašao iz svoje osi odnosno pomaknuta mu je os i mi sada sa Zemlje vidimo sasvim drugačiji krajolik na Mjesecu nego što smo ga vidjeli prije…
Niste to znali??? – Pogledajte ovdje

Poslednja izmena od moderatora:
Kakav besmisao: Kina, Indija i stajos...STALNO OKRENUTE KA "ELENIN"....znaci, treba imati mozak velicine zrna pirinca pa da ne uvidis da to nije moguce...

Pozdrav za blogera, veze sa zivotom nema!

Zahvaljujuci takvim likovima, podosta ljudi koji nemaju bas mnogo veze sa kosmickom mehanikom i uzajamnim medjudejstvima planeta, poveruju u glasine o krajevima sveta, civilizacija i sl...

Smesno.

Idemo dalje...
"TEORIJA POSTANKA, OSTANKA I 9.11.2011 A.D."

Zamislite ovo,…ili čak neki od vas ne moraju to ni zamisliti, kad nešto znate i 100% ste sigurni u tu teoriju alii je nikada nikome niste ispričali i onda sasvim slučajno to čujete od nekoga drugoga -gotovo identično, od čovjeka kojeg nikada uživo niste sreli, koji je stariji od vas, koji živi na drugom kraju svijeta i doktor je znanosti,..a vi to sve znate od djetinjstva, …jednostavno to znate i duboko i sigurno ste uvjereni u to.vama danas pišem ovaj teks koji sam odlučio objaviti, iako ima i postoji još dosta nepoznanica i poveznica, koje bi to složile u jednu priču, ..smisaonu priču.
Mogao bih ovo napisati u nekoliko riječi, ali onda ne bi imali što čitati-a detalji su bitni, jako bitni. Mislim da jedan od bitnih razloga zašto me ljudi ne vole je moja isključivost i samouvjerenost u ono što govorim, ali to je zato što je njihova teorija kriva i nije na mjestu, jer ja i te kako znam biti odličan slušalac i postaviti pametno pitanje kad preko puta mene sjedi čovjek koji je pametan i ne izmišlja i ne nudi tuđe teorije kao svoje.
dakle ja sam već kao malo dijete ili dječak od 12 -tak godina ima u glavi složenu čitavu priču o zemlji, njenom nastanku, postanku čovjeka, ali ono što je najbitnije imao sam teoriju GLEDALICA, odnosno zamislio sam da svi zapravo gledamo jedan film i da se to zapravo ne događa, ..godinama kasnije David Icke je izašao sa tom teorijom da se to samo dešava u našim glavama zbog oka koje to tako percipira.dakle u to vrijeme malo je tko imao slušalice za zvuk jer nam standard ali i državno uređenje nije dalo da imamo ili kupimo audio slušalice po koje smo morali u Trst. Imali su ih uglavnom audiofili koji su se natjecali u kvaliteti zvuka.No ja sam već tada izmislio gledalice koje su prvi put javno pokazane u filmu sa Michael Douglasom u onom filmu poznatom filmu gdje mu je Demi Moore šefica konkurentica u izradi nekog softwarea u filmu iz 1994 DISCLOSURE.
Kad sam tada u tom filmu ugledao GLEDALICE, nisam mogao doći k sebi od iznenađenja.
Dakle oduvijek sam imao o našem boravku na zemlji jedno izvorno mišljenje koje nisam nikada napustio, ali kad sam ga pročitao u najavi knjige Intervention Theory Essentials stvarno sam ostao iznenađen.kako je to moguće da netko ima potpuno istu teoriju i objavi je nakon 39 godina nakon što sam je ja “izmislio”.
Svjestan, da smo mi ljudi različiti po izgledu jeziku, pismu, običajima, pa čak i po broju koliko nas ima na ovom svijetu shvatio sam odavno da nemamo veze jedan sa drugim zbog čega je nastao ni rasizam koji je duboko ukorijenjen u našu svijest ali i našu DNK. To je zato što mi nismo sa iste planete i naši kreatori nisu isti.
Nakon jedne velike katastrofe u Sunčevom sistemu (u daljnjem tekstu SS) ili u bližem svemiru (NIBIRU?) ljudi, odnosno rase, stanovnici sa različitih planeta unutar SS ili izvan njega bili su sakupljeni od naprednih bića velikim svemirskim brodom i prebačeni na Zemlju, koja je u stvari bila PLANETA MAJMUNA. Da li se je radilo o više svemirskih brodova ili samo jednom (Noina barka?) teško mi je precizirati jer to spada u jasne detalje, no prema rasi – razdvojeni su na različite kontinente kako ne bi bili u doticaju, jer su u prijašnjem vremenu neki od njih bili i neprijatelji (rasizam?). Prilikom dolaska evakuirani su i dinosauri koji su živjeli sa ljudima na zemlji. Dinosauri nisu izumrli zbog nikakvog udara meteorita- to je čista laž, dinosauri su izumrli zbog toga što se klimatski nisu mogli održati u opstanku na ovoj planeti i postepeno su uginuli. Neki manji primjerci su se zbog veličine uspjeli prilagoditi, ali ovi ogromni primjerci su uginuli.Dakle ljudi su živjeli u isto vrijeme kad i dinosauri ( Barni i Kremenko – Flintstones?) .Za pretpostaviti je da je kosooka rasa živjela na nekom jako velikom planetu i imali su genetski kod koji im je omogućavao u navici množenje jer je na tom planetu bilo jako mnogo mjesta pa populacija i njeno povećanje nisu bili upitni i množili su se bez posebne kontrole, što je bilo za njihov planet sasvim prihvatljivo. Crnci i svi ljudi tamnije kože živjeli su na planetima bliže Suncu zbog čega im je pigment kože znatno tamniji.Bijelci su Živjeli dalje od sunca i zbog toga je njihov pigment tako svijetao.. Kosooka rasa je bila negdje između te dvije planete. Kako je Zemlja bila alternativna destinacija za spas svih živih bića iz galaksije nije bila idealna.Ali zemlja je bila stanište majmuna (Planeta majmuna?) koji su se savršeno uklapali u klimu i uvijete na zemlji. nakon nekog dužeg vremena populacija ljudi(ondašnjih ljudi) koji su bili sasvim drugačiji nego ovi danas, došli su i sami u opasnost da ne opstanu te im se je broj naglo počeo smanjivati.Višim bićima koji su imali mogućnost kreiranja nije preostalo ništa drugo nego da ukriža vrstu i napravi hibride sa majmunima, prebacujući sastav DNK iz originalnih došljaka na zemlju iz svemira – na majmune (Rh -) kako su te kreature odnosno njihov DNK pružale otpor prema stranoj DNK i naglo ugibale ili pak imale jake nedostatke, počela je akcija usavršavanja modela koji se sastojao od mnogih pokusa i kombinacija iz čega se je razvila takozvana evolucija.Darwin koji je znao jako dobro što piše – lagao je. Prototip čovjeka odnosno aliena koji su se spustili na zemlju morao je napraviti kompromis sa majmunom koji je u svojem DNK imao upisan podatak bitan za opstanak na zemlji koji se genetski nije mogao izvući van – već je ostao uvjet za održanje kakve takve vrste koja je još uvijek sličila na prvobitne došljake iz svemira.Imao je samo jednu manu, taj segment danas čini današnjeg čovjeka STARIM i propada mu tijelo znatno brže nego što se je to dešavalo došljacima- ljudima na njihovom originalnim stanovištu, odnosno planetima sa kojih su došli. dakle inženjeri koji su napravili današnjeg čovjeka napravili su kompromisnu samoodrživu vrstu koja je na taj način opstala tolike godine.Ista se stvar dešava trenutačno sa gray alienima – popularno nazvanim GREJSIMA, koji izumiru – ali rade sa križanjem sa ljudskom vrstom vjerojatno novu rasu koja će imati DNK odlike grejsa i strukturu čovjeka koji će se kao takav integrirati u društvo ili kao nova, druga vrsta ljudi ili kao hibrid izgledajući potpuno isto kao i čovjek, ali samo izvana – ali imati će potpuno iste mogućnosti kao gray alieni iznutra.Katastrofe u svemiru su česte. Situacija sa NIBIRU mogla bi dovesti do još jedne intervencije izvana i preseljenja na drugu planetu u koliko se pokaže da bi putanja NIBIRU-a bila pogubna za vrstu i svijet u kojem živimo.Postoje više vrsta takozvanih bogova i oni što oni mogu činiti i kakve su njihove sposobnosti.Jedna od tih sposobnosti je kreiranje planeta koje su sposobne podržati i održavati život, druga je genetsko manipuliranje i slaganje konfiguracija u ovom slučaju ljudi – ili njihovih izvedenica, poput slaganja kompjutera – od dijelova.

9.11.2011 zemlja je bila izložena opasnosti iz svemira. YU 55 trebao je udariti u zemlju.Nije istina da je trebao proći između zemlje i mjeseca- to je laž sa kojom su lagali mase glupih i naivnih ljudi koji zure u TV i svoje mobitele ne shvaćajući što se zapravo događa.
Desio se potpuno isti scenario iz filma DEEP IMPACT. Rusi, Amerikanci, Nijemci i Japanci radili su već godinama na letjelici koja će presresti YU55 koji je trebao udariti u Aljasku i potpuno uništiti Kanadu i Sjevernu Ameriku a od tsunamija bi stradali i ostali dio svijeta lai znatno manje.
Upotrebljena je Ruska Super Bomba koja je YU55 razbila na nekoliko dijelova koji su se nakon toga zabili u Mjesec napravivši goleme kratere (jedan ili više njih) ili prošli dalje u svemir – a dio je vjerojatno ušao u Zemljinu atmosferu izgorivši putem. Osobno mislim da su asteroid minirali nekoliko puta – a otuda i one snimke iz YouTubea , koje su ljudi snimili širom Amerike gdje se je jasno vidjelo kako sa neba padaju ogromne svijetleće kugle – no vlada i nadležne službe poput NASA-e nikada nisu dale obrazloženje što je to palo na zemlju. Ni “A” !!!
I dok ste vi bezbrižno gledali televiziju ili spavali na nebu se je odvijala prava drama koja je očito okončana – sretno. Gdje ima dima ima i vatre.
Što je zapravo bio YU55 – nećemo još saznati neko vrijeme.
Što mislite zašto je NASA objavila samo 5 sekundi videa, na svojim stranicama od asteroida YU55 koji se je vrtio u loop-u par desetaka sekundi?
Zar je NASA stvarno tako debilna i tehnički slabostojeća organizacija da nam serviraju video koji sliči na uradak fotomontaže jednog amatera u Photoshopu, uz svu onu tehniku sa kojom snime Saturn i njegove prstenove koji se kristalno čisto vide – i još se sa time hvale,…jadno…tko to puši, joj znam tko,… ima jedan forum….tamo se sakupljaju takvi,…ma što jedan,… ja znam barem za dva foruma…
I stvarno sam bio u krivu, pogriješio sam kataklizmu za čitava dva tjedna, najme zakasnio sam, konstanta brzine YU55 nije bila ista već promijenjiva, i ktome su me zajebali Ameri i japaneri i Rusi, tako da se 22.11.2011 neće dogoditi ništa,…ili možda hoće!!!
Pa da to nije teorija zavjere,..ha..
Pogledajte ova kratka dva video klipa koja to potvrđuju!!!

Za koji dan će kataklizma...
"POTRESI – SIGURNI POKAZATELJI PROMJENA NA ZEMLJI

Gledajući jedan video klip sa youtube-a došao sam na ideju kako da konačno sažeto stavim vidljive promjene na papir/blog pa da to bude razumljivo svakom čitatelju, pa čak i onom ispod prosječnom, koji zbog objektivnih okolnosti, nije naučio engleski jezik, pa mu je teško pratiti zbivanja na internetu, te se njegova informiranost sastoji samo od gledanja slika. I sam sam bio uvjeren, da stvari stoje mnogo bolje nego što zapravo jesu i da mediji ne zataškavaju stvarnu i realnu situaciju u toj mjeri u kojoj to čine i u kojoj se nalazi čitavo čovječanstvo.
Dakle, u jednom od mojih blog članaka, napaisao sam, da su se potresi počeli pojačavati 2006 godine, no nažalost to nije točno.
To sam čak isticao gostovajući u radio emisijama, vjerujući da je moje blitz israživanje po javnom medijima, sasvim dovoljno i uvjerljivo.
No vrag mi nije dao mira još od kako sam to objavio, jer rastezali su me ko malog majmuna po raznim forumima, tražeći me službene statističke podatke, koji bi potvrdili i opravdali to što sam napisao ili izrekao.
Sad sam konačno u mogućnosti da objavim te rezultate koji su upravo zastrašujući.
Ovo su podaci sa službene stranice http://www.emsc-csem.org/Earthquake/ ili EUROPEAN MEDITERRANEAN SEISMOLOGICAL CENTRE, koju imam otvorenu u mojem kompjuteru 24 sata dnevno još od kako je bio potres u JAPANU 11.3.2011.
Evo redom.
UKUPAN BROJ POTRESA TOKOM JEDNE ČITAVE GODINE OD 2005 g – 2011 – g PONAOSOB PREMA GODINAMA
2005 g – bilo je 9624 potresa
2006 g – bilo je 10241 potresa
2007 g – bilo je 14115 potresa
2008 g – bilo je 15230 potresa
2009 g – bilo je 16632 potresa
2010 g – bilo je 20039 potresa
2011 g – bilo je 24269 potresa (ali do 18.11.2011)
S obzirom da 2011 godina nije gotova i da se je intenzitet potresa povećao zadnjih dana, strah me je i pomisliti što nas sve čeka 2012 godine ili do kraja 2011 godine.
Kako na toj istoj stranici možete dobiti ponaosob statistiku svake jačine potresa prema njegovoj jačini, ja sam izvukao broj potresa, koji su iznad 6 richtera, a broj tih potresa u 2011 godini koja još nije završila je za sada 192, dakle 1292 potresa preko 6 richtera, zabilježeno je službeno tokom ove 2011 godine.
Statistički, imali smo svaki drugi dan katastrofalni potres.
Srećom (ako to tako mogu reći), svi potresi bili su daleko na drugoj strani zemljine kugle – na istoku i na Pacifiku, što je jako znakovito.
Broj potresa jačine iznad 6 Richtera od 2004 – 2011 godine povećao se je za 500% – odnosno za 5 puta.
Pazite ovo su samo potresi, ovdje ne govorim o vulkanima, poplavama i drugim sranjima koja se dešavaju širom Zemaljske kugle.
Dakle od 2005 -2011 godine imali smo ukupno 1116 potresa koji su bili jači ili iznad 6 richtera i koji spadaju u katastrofalne potrese, a to je u prosjeku 200 katastrofalnih potresa godišnje!!!!! 200 potresa godišnje je svaki drugi dan jedan takav potres no pogledajte na slici gdje su se dešavali
potresi-preko-6-richtera.jpg

Slika jasno pokazuje, izloženost jednog djela zemaljske kugle i to na obalnom području Pacifičkog oceana, kao i sam ocean. Ako bi na čas pomislili na to, da nešto jakim magnetnim utjecajem djeluje na Zemlju i to isključivo na taj dio koji je okrenut prema toj X sili – vrlo lako možemo zaključiti, iz kojeg djela svemira možemo očekivati dolazak famoznog Planeta X odnosno NIBIRU-a.To je definitivan trag i znak da u mraku svemira, kojeg gledamo na nebu između silnih zvijezda, mi ovdje u Europi nikako nećemo prvi vizualno dočekati pojavu tog tijela – planete ili skupa planeta.
Sad bi se zaustavio i postavio bih jedno hipotetsko pitanje, ljudima koji uvijek sa nevjericom sumnjaju u postojanje nekog tijela koje bi moglo biti stacionirano u Sunčevom Sistemu (u daljnjem tekstu skraćeno SS).
Imamo slijedeću siruaciju.
Imamo Mjesec i Sunce.
Mjesec je 400 puta manji od Sunca, ali ga uspijeva zasjeniti/sakriti jer je 400 puta bliže od Sunca. Tako je postignuto, da su oba objekta na nebu približno iste veličine.
Tako u momentu pomrčine Sunca mi od mjeseca ne vidimo Sunce.
Da Sunce npr. ne sije tim intezitetom, mi ne bi ni znali da se iza nalazi – Sunce.
E sad zamislite slijedeću situaciju, evo uzeti ćemo za primjer jednu planetu koja je recimo veličine Mjeseca ili veća i koja se nalazi na točno određenoj razdaljini od Mjeseca iza njegove tamne strane – koju mi sa Zemlje nikada nismo do sada imali priliku vidjeti – a niti je ne možemo vidjeti. Moje pitanje glasi:
Kako bi mi vidjeli tu planetu sa Zemlje ?
Praktički odgovor je NIKAKO, ponavljam NIKAKO. Niti jedan astronom amater ili bilo koji drugi profesionalni, nikad ne bi imao prilku da je vidi. Znači u prijevodu, nama može dolutati bilo koja planeta i smjestiti se iza bilo koje druge planete u našem SS i mi je ne bi mogli vidjeti, kao što ne vidimo ni sve Jupiterove mjesece – a oni su tamo i postoje,..vidite li ih,..ne.
Toliko.
Onaj koji to vidi i može vidjetti je NASA i njezine sestrinske firme ESA i slične. Znači oni nas mogu lagati vrlo kvalitetno i vješto, stalno negirajući da je išta ušlo u SS i mi to moramo prihvatiti – kolektivno, ..ali ne svi.
Ja to ne prihvaćam i jasno mi je da svi ovi poremećaji nisu slučajni i da za njih postoji uzrok koji je OGROMAN i koji je blizu ili čak preblizu.
Razmišljajući o ovoj temi, počeo sam se pitati odnosno postavljati neka logična pitanja na koji su mi neki ljudi rekli da je NIBIRU lažna tema koja bi trebala odvući našu pažnju, sa mnogo važnijih stvari na Zemlji – tu u reali gdje živimo.
I tu sam uhvatio kvaku. Vrlo logičnu i pomalo čudnu.
A šta ako je, već gotovo sigurni III svijetski rat koji najavljuju, samo razlog da ljudi ne gledaju u NEBO?
A što ako je ova kvazi ekonomska kriza koju najavljuju, isto tako stvar koja ima za cilj samo jednu stvar – da ljudi ne gledaju u nebo!!!
Odvraćanje pažnje od neba.
Da li je NIBIRU ipak najveća tajna koja ovih dana postiji na svijetu?…. razmislite, jer NASA je inače preskup hobi i preskupa zajebancija za jednu agenciju koja već 50 – tak godina nije otišla nikamo i pitanje je dali je igdje ikad i bila, ali stalno nešto zuji u i po svemiru.
A ma koji ***** gore rade – istražuju što???
Pa sami su rekli da gore nema ničega i nikoga, koji će im to *****???
Zašto bi trpali miljarde i bilione i triljune dolara, za nešto gdje nema ničega i nikoga.
Dobro razmislite o svemu. I dok su vaše oči zauzete nevažnim stvarima na Zemlji i po Zemlji – oni su zauzeti svemirom, a nisu se makli dalje od Mjeseca i to prije skoro 50 godina (i to je upitno).
Jako čudno..
E, ali ja o tome razmišljam i došao sam do zaključka da oni gore i te kako imaju što raditi, samo mi ne znamo detalje.
Evo ovako:
Zamislite da je ovo jedna partija karata koju igramo svi zajedno, već 2000 godina i za sada je mi obični smrtnici gubimo i to jako, a na stolu je još jedan kup karata tako da svaki uzmemo još po jednu kartu. Igramo sa ljudima koji nas čitavo vrijeme varaju, mijenjaju pravila tokom igre, a kad ih uhvatiš da varaju – oni izmisle pravilo da je to takva igra i da se to može, no kad vi to pokušate onda to više nije pravilo.
Dakle igru prilagođavaju isključivo sebi i svojoj pobjedi, a na našu štetu!!!
Na stolu su još preostale zadnje karte i u njihovim i našim rukama, nalazi se točno toliko karata, da onaj koji uzme zadnje bacanje, ima poena više nego što su oni sve zajedno do dsada pokupili. Oni su izuzetni brojači karata i znaju koje su karte još u igri i to ih jako brine , jer bi se moglo desiti da u zadnjim krugu, bacanjem izgube igru koju igraju 2000 godina. Oni će sve napraviti da vam odvrate pogled od stola i tog kupa karata na stolu, ili…u prijevodu NIBIRU – koga toliko silno zataškavaju i a ujedno i očekuju, a on sa sobom donosi jedno stanje ili pred stanje, gdje se svijest ljudi naglo proširuje i razotkriva nam njihova tajna znanja i moći,….način njihove igre,…. istinu o našem postanku i tko smo mi zapravo i odakle smo došli.
Oni manipuliraju sa time.
Oni imaju tajno znanje o našem postanku i pravoj upotrebi ove Zemlje na kojoj živimo i kad bi mi imali i znali tu tajnu i taj nauk – koji imaju oni, oni više ne bi mogli biti naši gospodari, a mi više ne bi bili robovi i ova bi planeta živjela jedan sasvim drugačiji i pravedniji – prirodno sinhroniziran život. Sa tim resursima oni sada raspolažu, pa čak i putem magije – o kojoj većina misli da su nekakve bablje priče. No ti ljudi o kojima ovo pišem ne gledaju u Zemlju.
Zemlja je predstava, na koju gubimo vrijeme i našu pažnju sudjelujući i gledajući je.
Pravi život se nalazi na nebu i zato je NEBO tabu tema i mjesto na kojem se apsolutno ništa ne događa.
Otkuda onda u povijesti od prije više desetina tisuća godina ali i ranije, imamo interakciju i druženje ljudi i viših bića na zemlji sa ljudima koji su sastavni dio njihove kulture, Maja, Inka itd.
Zašto više nema tih viših bića među ljudima,?
Koji je razlog tome?
Razlog je NEBO.
Ljudi ne gledaju u nebo, a oni koji gledaju ne znaju njegovu pravu svrhu, nije astronomija nauka, ..o ne nije grdno se varate – ASTROLOGIJA je nauka i to jako ozbiljna nauka. Zapravo pretpostavljam, da je jednom postojala jedinstvena i sveobuhvatna nauka koja je bila sveobuhvatna i da je ona rastvljena na dva djela astronomiju i astrologiju – namjerno kako bi se zaštitila moć, kojom se upravlja putem astrologije.
Jer odvojiti astronomiju od astrologije je kao da odvojiš žice od električne gitare, ni jedno ni drugo ne služi ničemu, ali postoji kao cijelina tek kada ih spojiš, onda dobiješ upotrebljivu stvar, sa kojom se stvara ili reproducira muzika ili harmonije.
Astrologija je namjerno banalizirana stvar, kako je ne bi netko koristio u svrhe za koje netko vrlo dobro zna koliko su moćne i čemu služe, ali i realne i opasne…
Dakle, NIBIRU ili što god to bilo (a osobno mislim da se radi o više čimbenika/planeta) nije nikakva izmoišljotina za odvraćanje pažnje sa bitnih stvari na Zemlji i u našoj lažnoj reali (koja se zapravo odvija negdje drugdje). Sve su ovo sada su samo trikovi mađioničara iz osnovne škole i trikovi koje smo neki od nas ,koji nismo pratili pažljivo predstavu sasvim slučajno pogledali u ruku mađioničara, koji je spremio novčić u džep, a to nitko od mase nije vidio i kad je mađioničar otvorio ruku – novčić je nestao. Publika se je divila i mislila da je novčić stvarno nestao, no u momentu, kad je stavljao novčić u džep, netom prije toga pozvao je nakiđurenu sisatu asistenticu, u koju su gledali svi.
Muškarci su joj gledali u sise, žene u odjeću i šminku – a mađioničar je ležerno i bez ikakve žurbe ili sakrivanja novčić spremio u džep pred svima izvadio iz kose asistentice čarobni štapić i otvorio ruku u kojoj je bio – zrak.
- Bravo – vikali su iz publike, prepričavajući danima taj trik.
Takav je i danas u svijeti kojem živimo, događaju se režirani događaji, koje svi prate na TV-u ili čitaju u novinama, ali nitko ne gleda u nebo i dok jedni viču NIBIRU ne postoji, to je nemoguće i da to postoji već bi to odavno bilo vidljivo, sjetite se tko igra sa vama karte i tko vas već 2000 godina vuče za nos i svaki put kad zagusti, pozove svoju novu sisatu asistenticu koja pokazuje sise, ruši nebodere, pravi demonstracije na wall streetu i najavljuje 3 svijetski rat i tu svi padaju u trans- pušeći iz dana u dan iste fore, a za to vrijeme dolaze velika promjena i ljudi to ne vide. Neki vide i osjećaju, ali samo oni koji ne gledaju u mađioničara, niti asistenticu sa velikim dekolteom, televiziju, novine, ne prate politiku i ne glasaju.
Mislim da će vam 2012 godina dobro otvoriti oči, ako je doživite ili ako je doživimo. Prema mojoj računici, katastrofalni potresi biti će svakoga dana po jedan ili dva ili možda čak i više. To će biti Ruski rulet neizvjesnosti i straha, začinjen strahom od atomskog rata i krize većom od one koja je vladala 1929 godine,kad su se bacalli kroz prozor wall street-a. To će biti vrijeme kad će trebati sačuvati bistru glavu. Volio bih da imam bolje vijesti – ali nemam…
Zašto da vas lažem, istina vas oslobađa. Nadam se da je ono što će nas spasiti od svega već stiglo tu i da čeka da se ljudi probude i prihvate da fizika koju poznajemo nije točna i da nešto može biti tu čak i kad toga nema, ili ima,.. pa opet nema,… ali je tu,…iza Mjeseca
Vidiš li ga? Pogledaj oko sebe i vidjeti ćeš ga…

Slika jasno pokazuje, izloženost jednog djela zemaljske kugle i to na obalnom području Pacifičkog oceana, kao i sam ocean. Ako bi na čas pomislili na to, da nešto jakim magnetnim utjecajem djeluje na Zemlju i to isključivo na taj dio koji je okrenut prema toj X sili – vrlo lako možemo zaključiti, iz kojeg djela svemira možemo očekivati dolazak famoznog Planeta X odnosno NIBIRU-a.
Svako (ponavljam: SVAKO) ko ima osnovne predstave o suncevom sistemu i kretanju tela koja ga sacinjavaju, moze sebi da DOKAZE da NE POSTOJI deo neba koji se ne vidi. Zemlja rotira oko svoje ose i pruza uvek pun pogled na svih 360' zvezdanog neba. Iza meseca se moze sakriti neki brod ili slicno, a ne planeta, jer ako mesec za 24h obidje oko zemlje, kojom brzinom ta planeta (dovoljno udaljena da je zakloni mesec) mora juriti da bi ostala sakrivena iza meseca????
Zatim, da stvar bude jos ludja, zemlja kruzi oko sunca, te ako bi se kakva planeta sakrivala iza sunca, imala bi u najmanju ruku putanju ka suncu ili putanju identicnu zemljinoj, samo sa direktno suprotne strane sunca...Dakle, ovu tvrdnju odbacujem kao mogucu.Jedini deo neba koji se sa zemlje ne vidi je onaj u koji ne gledamo.[/QUOTE]

To je definitivan trag i znak da u mraku svemira, kojeg gledamo na nebu između silnih zvijezda, mi ovdje u Europi nikako nećemo prvi vizualno dočekati pojavu tog tijela – planete ili skupa planeta...
...
Imamo slijedeću siruaciju.
Imamo Mjesec i Sunce.
Mjesec je 400 puta manji od Sunca, ali ga uspijeva zasjeniti/sakriti jer je 400 puta bliže od Sunca. Tako je postignuto, da su oba objekta na nebu približno iste veličine.
Tako u momentu pomrčine Sunca mi od mjeseca ne vidimo Sunce.
Da Sunce npr. ne sije tim intezitetom, mi ne bi ni znali da se iza nalazi – Sunce.
E sad zamislite slijedeću situaciju, evo uzeti ćemo za primjer jednu planetu koja je recimo veličine Mjeseca ili veća i koja se nalazi na točno određenoj razdaljini od Mjeseca iza njegove tamne strane – koju mi sa Zemlje nikada nismo do sada imali priliku vidjeti – a niti je ne možemo vidjeti. Moje pitanje glasi:
Kako bi mi vidjeli tu planetu sa Zemlje ?
Praktički odgovor je NIKAKO, ponavljam NIKAKO. Niti jedan astronom amater ili bilo koji drugi profesionalni, nikad ne bi imao prilku da je vidi. Znači u prijevodu, nama može dolutati bilo koja planeta i smjestiti se iza bilo koje druge planete u našem SS i mi je ne bi mogli vidjeti, kao što ne vidimo ni sve Jupiterove mjesece – a oni su tamo i postoje,..vidite li ih,..ne.

Ovo mi je na drugom mestu moje liste glupavih tvrdnji: Pomracenje sunca iz Srbije gledano, ne sakriva to isto sunce iz Italije ili Spanije...
Toliko.

Jedino sto mene brine u celoj prici, jeste povecanje broja zemljotresa godisnje...

...pa sam dosao do ove tabele: http://earthquake.usgs.gov/research/data/centennial_Y2K.CAT

Ako neko ima strpljenja, tu su podatci za SVE registrovane zemljotrese od 1900-te na ovamo...

Back