BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!
SVI ĆE D´ UMREMOOOOOO!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!
SVI ĆE D´ UMREMOOOOOO!

Ja bih rekao da se kalkulativno utiče na ljude, što će reći svjesno Namjere a NE-Svjesno Sebe-suštine-apsoluta.
Biće koje je Svjesno ZNA da sve što postoji postoji kao dio jedne Cjeline koja nastaje iz JEDNOG-apsoluta.
Svjesno Biće stoga, ne može uticati na ljude putem ovakvih teorija. Zašto?
Ovakve teorije su, svaka postojeća jedna od njih, bazirane na strahu. STRAH je oličenje NE-Svjesnosti Bića.
Moj savjet svakome koji hoće i želi da čuje:
"Kada god čujete nešto što u sebi sadrži dozu zastrašivanja, pa i najmanju, znajte da je u pitanju LAŽ koja je proistekla iz NE-Svjesne projekcije Bića.
Umjesto da se upustite u razmišljanja o toj laži...ODBACITE JE...bit' ćete za toliko mirniji i srećniji jer joj tad nećete davati hranu koju ta laž treba da bi postala vaša realnost.. Sama vaša moć da zapazite STRAH u teorijama daje vam moć da uzdignete svoju Svjesnost na viši nivo odakle ćete uvijek izlaziti neoštećeni njenom namjerom. To je prvi korak ka prosvjetljenju vašeg Duha."
Evo vam jedan primjer toga kako laž može da utiče na stvaranje realnosti:
Ako se sjećate Dejvida Koreša i 'Waco Texas' slučaja neke 'davne' 90-91. gdje je taj Dejvid ubijedio grupu ljudi da je on njihov MESIJA i prorekao im da se spremaju za sudnji dan (apokalipsu u kojoj će se suočiti sa snagama Đavola-države i u toj borbi nestati u plamenu itd.). To je bila Laž potkovana strahom, strahom koji ima moć da STVARA realnost.
Ono što se desilo je bilo emitovano na državnim televizijama širom svijeta (i Ja sam to gledao uživo) a ishod je bio predvidljiv:
1. ONI KOJI SU NAJVIŠE VJEROVALI U TU LAŽ...nestali su plamenu (doživjeli su ISTINSKU apsokalipsu).
2. ONI KOJI SU DJELIMIČNO VJEROVALI U TU LAŽ...opstali su uz opekotine, rane od metaka i sl. a onda prebačeni u zatvore (njihova apokalipsa se nije manifestovala do kraja jer su u nju dijelom svog Bića sumnjali).
3. ONI KOJI NISU VJEROVALI U TU LAŽ A IPAK SU BILI DIO GRUPE...konačno su počeli da žive poslije tog doživljaja.
Shvatate li o čemu se radi?
Umjesto o apsokalipsi mislite o MIR-u...MIR će biti.
Vaše misli pokreću vaša djela.
Srećno!
Au sto to mrzim kakve su ti misli takav ti je zivot to je tolko bez veze i naivno da nemam reci...
Mozes ti u svoju glavu darazmisljas pozitivno kolko hoce , sve onako opusteno ma nema frke ne moze to menida se desi, ma nema sanse , sv e ti lepo fino nasmejan si dok te ne sibne neki pijani vozac a ti misleo onako hrabro da ces moci na pesacki maa nema sanse da krene da projuri nije pijan ne moze to meni da se desi jidem jao vidi kako lepa jakna i bum udavi se ti u tvoje pozitivno razmisljanje ili sretne te neki pijani olos i premlati te jer mu se ne svidjas...Strah je koristan i opominje ljude da je opasnost blizu i tera na razmisljaje kako da izbegnemo tu opasnost da se ne desi i ako se desi kako da se izvucemo iz toga a ne da se davimo u to naivno pozitivno razmisljanje...
Evo jos jedan primer ako sav onako pozitivan pun sebe bez straha prelazis zeleznicki most bez razmisljanja i straha da mozda moze da naidje voz a nemas gde dase sakrijes a reka plitka i visoko u pm...Razmisljas onako ma jok kakve su ti misli takav ti je zivot ne moze nece mene ta sudbina da zadesi i krenes nasmejan i odjednom eto ti voz ide iza tebe a ti vec na sredinu i nemas vreme da otrcis napred i bum ode ti na onaj svet naivan ali zato neustrasiv i hrabar a sta ce ti to kad si mrtav...Udavi se u pozitivizam i kraj...
Najbolji primer kako su se japanci udavili u njihovo pozitivno razmisljanje...
Strah je koristan i opominje ljude da je opasnost blizu i tera na razmisljaje kako da izbegnemo tu opasnost da se ne desi i ako se desi kako da se izvucemo iz toga a ne da se davimo u to naivno pozitivno razmisljanje...
Nije sramota plasiti se od nesto i razmisljati negativno ako je to narano u normalnim kolicinama, opasno je ako dozvolis da te taj strah skroz osvoji i to negativno razmisljanje a jos opasnije je kad taj strah ne postoji i ni jedna trunka tog negativnog razmisljanja i dozvolimo da nas taj pozitivizam osvoji i zanemarimo ostale mogucnosti i postnemo naivni, udavimo se u to pozitivno razmisljanje a dok se prosvestimo vec je kasno...
A sto se teme tice da bas ce u petak da bude kraj tako odjednom jedan dan te ima sve normalno lepo vreme a drugi bum sve nestane oce to tako ali samo na filmovima...
Da su se vec izdesavale neke vece katastrove i to mnogo njih na zemlji da kruze na tv pa i da poverujem ovako ko grom iz vedra neba nema sanse...
I da moguce je da se desi nesto tako ne kazem da ne moze ali nista za sad nije dalo ni jedan znak mogucnost da bi odjednom sutra doslo do kataklizme, mozda kako su krenuli ovi zemljotresi ovih godina u japanu itd mozda za par godina i moze biti moguce ako to krene malo vise da se desava mislim da bi nas nateralo da se zapitamo malo...

Au sto to mrzim kakve su ti misli takav ti je zivot to je tolko bez veze i naivno da nemam reci...
..

e ovo vec nema veze sa pozitivnim razmisljanjem vec sa rizicnim ponasanje. zasto mislis da su ljudi koji razmisljaju na ovaj nacin, kakve su ti misli takva ti je zivot, neki ekstremi koji namerno idu u rizik ne bi li dokazali svetu da su u pravu. coveku koji razmislja na ovaj nacin mislim da ne treba potrda ostalih da je u pravu jer se dovoljno dobro oseca i samim razmisljanjem na ovaj nacin..mada ja kontam da i za takvo razmisljanje treba mnogo vremena i vezbe da bi se promenio covek iznutra, a sa promenom iznutra ide i promena spolja.Evo jos jedan primer ako sav onako pozitivan pun sebe bez straha prelazis zeleznicki most bez razmisljanja i straha da mozda moze da naidje voz a nemas gde dase sakrijes a reka plitka i visoko u pm...Razmisljas onako ma jok kakve su ti misli takav ti je zivot ne moze nece mene ta sudbina da zadesi i krenes nasmejan i odjednom eto ti voz ide iza tebe a ti vec na sredinu i nemas vreme da otrcis napred i bum ode ti na onaj svet naivan ali zato neustrasiv i hrabar a sta ce ti to kad si mrtav...Udavi se u pozitivizam i kraj...
.
e ovo vec nema veze sa pozitivnim razmisljanjem vec sa rizicnim ponasanje. zasto mislis da su ljudi koji razmisljaju na ovaj nacin, kakve su ti misli takva ti je zivot, neki ekstremi koji namerno idu u rizik ne bi li dokazali svetu da su u pravu. coveku koji razmislja na ovaj nacin mislim da ne treba potrda ostalih da je u pravu jer se dovoljno dobro oseca i samim razmisljanjem na ovaj nacin..mada ja kontam da i za takvo razmisljanje treba mnogo vremena i vezbe da bi se promenio covek iznutra, a sa promenom iznutra ide i promena spolja.

Eeeeej, danas je taj dan, a ja sam potpuno nespremna, stvari nisam spakovala, nisam zavrnula plinsku bocu, nisam spremila dokumenta... i sve već potrebno za evakuaciju... Ma, ljudi, 'ladan me znoj oblio!
Do petka će proteći sati i sati, dugačko vreme, predugačko, čitav život jednog leptira, na primer. 

Istina, original glasi gospodine, a ne gospodjo, ali i ovo je dokaz da su stvari podložne promenama
)
i poklon:

e ovo vec nema veze sa pozitivnim razmisljanjem vec sa rizicnim ponasanje. zasto mislis da su ljudi koji razmisljaju na ovaj nacin, kakve su ti misli takva ti je zivot, neki ekstremi koji namerno idu u rizik ne bi li dokazali svetu da su u pravu. coveku koji razmislja na ovaj nacin mislim da ne treba potrda ostalih da je u pravu jer se dovoljno dobro oseca i samim razmisljanjem na ovaj nacin..mada ja kontam da i za takvo razmisljanje treba mnogo vremena i vezbe da bi se promenio covek iznutra, a sa promenom iznutra ide i promena spolja.
to sutra ?Pozz svima.
U petak 28. 10. 2011 (ili eventualno u subotu) ce se Zemlja naci u poravnjanju sa Jupiterom i Suncem , sto ce dovesti do nesagledivih posledica (zemljotresi iznad 15 rihtera itd..)...Smak sveta verovatno, elita bezi na Evropu ( satelit Jupitera koji najvise podseca na Zemlju ) a sanse da neko prezivi veoma male.. Evo teksta gde sam to procitao (tekst je veoma uverljiv):

to sutra ?![]()
Al pazi poznati bloger koji nije sposoban da ukljuci mozak. Jupiter ce se poravnati sa Suncem, izazvati zemljoterese od 15stepeni po rihteru ( a manje od 10 je do sada zabelezen najveci ) unistiti sve na zemlji... A sada nedostatak intelekta ili nesposobnost razmisljanja. Evropa ( Satelit Jupitera ) se nalazi na 400.000km od njega, Zemlja je od Jupitera udaljena izmedju 620-920miliona km, sto znaciminimum 1550x dalje nego sto je Evropa. Al ne Jupiter ne utice na svoj satelit vec na Zemlju udaljenu 1550x vise, koliko glup moras biti pa tako nesto da napises.....
Bravo za pesmicuPozdrav druže Brzi( samo nemoj da mi kažeš - nisam ja drug, gospodjo, jer ću biti prinudjena da odgovorim - nisam ni ja gospodja, druže
Istina, original glasi gospodine, a ne gospodjo, ali i ovo je dokaz da su stvari podložne promenama
)
Za tebe, kao i za sve koje muče strahovi, sa razlogom ili bez istog, jedan veliiiikiii, široki, od
i poklon:

Pozz

Pa je li bloger lepo rekao da je smak u petak ili u subotu?..Сада је већ петак увелико.
И то не само тамо по неким пацифичким вукоебинама око датумске границе, већ и у Јапану, Корејама, Кини, Индонезији, НЗ, Аустралији, Вијетнаму, Бурми, Тајланду...
Све у свему преко 2,5 милијарде људи је итекако загазило у петак, а оно пуцањ у празно, ко и обично!
Или се чека петак по гриничу, а?
![]()

А па и у суботу да стрепимо?Pa je li bloger lepo rekao da je smak u petak ili u subotu?..
Inace on se vratio na teme tipa Nibiru , Nasa . . .