Znaci 300 godine!

travolta_429312S1.jpg

Untitled-1_429315S0.jpg

Ovo su vec ozbiljni dokazi koji govore o tome da su pomenuti glumci vampiri...

pre bih rekao da siu to dokazi da su pomenute licnosti imale pretke...

Цена оне слике на којој је особа из прошлости која личи на Николаса Кејџа продаје се за милион долара.

Док се за ову другу тражи 50000 долара.

То је показатељ да се не ради о фотошопу, јер би у супротном продавац имао великих проблема псоле извршене продаје.

Цена оне слике на којој је особа из прошлости која личи на Николаса Кејџа продаје се за милион долара.

Док се за ову другу тражи 50000 долара.

То је показатељ да се не ради о фотошопу, јер би у супротном продавац имао великих проблема псоле извршене продаје.

cijena mi nije nikakav dokaz ispravnosti.

Moguće da i postoje slični ljudi, zašto ne...Meni to uopće nije natprirodno. :)

cijena mi nije nikakav dokaz ispravnosti.:)

Нико не би смео тражити за фотошопирану слику толику цену . То се зове превара и иде се у затвор, тако да је сама понуда истих сасвим задовољавајућ показатељ аутентичности.

Moguće da i postoje slični ljudi, zašto ne...Meni to uopće nije natprirodno.

Могуће је и да се ради о истим особама.

Нико не би смео тражити за фотошопирану слику толику цену . То се зове превара и иде се у затвор, тако да је сама понуда истих сасвим задовољавајућ показатељ аутентичности.
a ljudi ne varaju ? :D i ne idu u zatvor... :p

Могуће је и да се ради о истим особама.
Moguće je, sve je moguće, ali je malo vjerojatno. :)

a ljudi ne varaju ? :D i ne idu u zatvor... :p

Варају ако има бар неке шансе да не буду откривени у превари.

Мислиш да онај ко издвоји милион долара за слику неће исту однети у неки музеј на проверу аутентичности.

Moguće je, sve je moguće, ali je malo vjerojatno.:)

Било мало или много ради се о вери као што сама кажеш (веро-ватно) тако да веруј да су на овим сликама исте или пак сличне особе а немој износити искључиве тврдње.

ja sam jednom, kad sam bio stariji, sreo sam sebe, kad sam bio mladji.

malo je neobcno. ja mladji nisam poznao sebe starijeg, a nisam ni reagovao. a ja stariji sam dobro znao o cemu je rec, al sam bio uzdrzan, rezervisan i pasivan

ok ja imam dvojicu ali iz proslosti..zanimljivo je sto su se oboje bavili horor pesmam i pricama, s tim sto je drugi adio i neke skulputure, crteze...volim oh obojicu :)
casmith.jpg

Edgar_Allan_Poe_crop.jpg

cak su im i datumi rodjenja blizu :D a i moj je tu negde ;) sta ja znam meni lice...ko li bi bio danasnji poe pitam se ?

dimitrije sine mitre...majkina..... znas vec sam dalje...nas si postene ljude naso da tovaris a :):)

mamba brate, dal si poverovao u sve sto si video, ikada?

i dal si ikada video mnoge stvari za koje verujes da postoje?

percepcija ima mnoge nivoe i vestine

svi mi volimo da postoji samo ono sto razumemo, a ono sto vidimo a ne razumemo pokusavamo da uklopimo u poznate klisee

sta mislis o coveku koji uvek zna koliko je sati, a ne nosi casovnik, niti bilo kakav aparat. video sam ja kod njega jos ponesto, ali ti si skeptik pa bolje da cutim

mamba brate, dal si poverovao u sve sto si video, ikada?

i dal si ikada video mnoge stvari za koje verujes da postoje?

percepcija ima mnoge nivoe i vestine

svi mi volimo da postoji samo ono sto razumemo, a ono sto vidimo a ne razumemo pokusavamo da uklopimo u poznate klisee

sta mislis o coveku koji uvek zna koliko je sati, a ne nosi casovnik, niti bilo kakav aparat. video sam ja kod njega jos ponesto, ali ti si skeptik pa bolje da cutim

nisam skeptik,daleko od toga,nego se salim malo.....

ja nazalost,ili na srecu nisam doziveo nesto cudno,osim,jednom za vreme rata u bosni,kada smo pokraj puta u prolazu videli,nesto...u mraku,sto bi po zvuku moglo odgovarati drekavcu...no,ko ce ga znati sta je zaista bilo

ovaj tvoj slucaj,moze da se vrlo poveze bas sa ovom temom,u kojoj su ovi dvojnici....moguce je da je decak licio na tebe kad si bio mali,a moguce je i da si to bio ti........ja licno volim da verujem,da su ove dve slike prave,da su ova dva-tri lika stvarno besmrtni,i da su zivi stotinama godina,ko onaj crnja iz zelene milje...koji je bio sav pun oziljaka od bicevanja (u vreme ropstva) i kad ga tom henks pita,ko je to ucinio,on kaze...ne secam se...naravno da ne kad je bilo pre 300 god:)

no...deo mene,onaj realni,nekako zna da je ovo sve maslo fotoshopa....ili nekog novog kompjuterskog programa za ovakvu vrstu stvari,no,kao i svim ljudima i meni je draze da vidim,ono sto bih zeleo...a ko zna,mozda je ta druga polovina u pravu:):)

istina. tesko je posle iskustva u ratu biti malo iracionalan, iscasen. sve je tako direktno, pojednostavljeno

ipak, cuo sam pricu sa ozrena, da je jedan njihov bezao uz uzorano brdo, pucalo se po njemu, mnogi. ipak se popeo do vrha i nestao sa vidika. cudo!? ko zna

istina. tesko je posle iskustva u ratu biti malo iracionalan, iscasen. sve je tako direktno, pojednostavljeno

ipak, cuo sam pricu sa ozrena, da je jedan njihov bezao uz uzorano brdo, pucalo se po njemu, mnogi. ipak se popeo do vrha i nestao sa vidika. cudo!? ko zna

kad covek izgubi veru u iracionalno,u ovu vrstu stvari,izgubi mu se i masta,a bez maste,i razlog za postojanjem

Back