teserakt
Domaćin
- Poruka
- 3.994
mislim da je to sve photoshop 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
![]()
![]()
Ovo su vec ozbiljni dokazi koji govore o tome da su pomenuti glumci vampiri...
pre bih rekao da siu to dokazi da su pomenute licnosti imale pretke...
photoshop
Цена оне слике на којој је особа из прошлости која личи на Николаса Кејџа продаје се за милион долара.
Док се за ову другу тражи 50000 долара.
То је показатељ да се не ради о фотошопу, јер би у супротном продавац имао великих проблема псоле извршене продаје.
cijena mi nije nikakav dokaz ispravnosti.![]()
Moguće da i postoje slični ljudi, zašto ne...Meni to uopće nije natprirodno.
a ljudi ne varaju ?Нико не би смео тражити за фотошопирану слику толику цену . То се зове превара и иде се у затвор, тако да је сама понуда истих сасвим задовољавајућ показатељ аутентичности.
Moguće je, sve je moguće, ali je malo vjerojatno.Могуће је и да се ради о истим особама.
a ljudi ne varaju ?i ne idu u zatvor...
![]()
Moguće je, sve je moguće, ali je malo vjerojatno.![]()
ja sam jednom, kad sam bio stariji, sreo sam sebe, kad sam bio mladji.
malo je neobcno. ja mladji nisam poznao sebe starijeg, a nisam ni reagovao. a ja stariji sam dobro znao o cemu je rec, al sam bio uzdrzan, rezervisan i pasivan
ja sam jednom, kad sam bio stariji, sreo sam sebe, kad sam bio mladji.
malo je neobcno. ja mladji nisam poznao sebe starijeg, a nisam ni reagovao. a ja stariji sam dobro znao o cemu je rec, al sam bio uzdrzan, rezervisan i pasivan
dimitrije sine mitre...majkina..... znas vec sam dalje...nas si postene ljude naso da tovaris a![]()
mamba brate, dal si poverovao u sve sto si video, ikada?
i dal si ikada video mnoge stvari za koje verujes da postoje?
percepcija ima mnoge nivoe i vestine
svi mi volimo da postoji samo ono sto razumemo, a ono sto vidimo a ne razumemo pokusavamo da uklopimo u poznate klisee
sta mislis o coveku koji uvek zna koliko je sati, a ne nosi casovnik, niti bilo kakav aparat. video sam ja kod njega jos ponesto, ali ti si skeptik pa bolje da cutim
istina. tesko je posle iskustva u ratu biti malo iracionalan, iscasen. sve je tako direktno, pojednostavljeno
ipak, cuo sam pricu sa ozrena, da je jedan njihov bezao uz uzorano brdo, pucalo se po njemu, mnogi. ipak se popeo do vrha i nestao sa vidika. cudo!? ko zna
no...deo mene,onaj realni,nekako zna da je ovo sve maslo fotoshopa....ili nekog novog kompjuterskog programa za ovakvu vrstu stvari,no,kao i svim ljudima i meni je draze da vidim,ono sto bih zeleo...a ko zna,mozda je ta druga polovina u pravu![]()