korkanj
Ističe se
- Poruka
- 2.464
da da,danas bila vest na yahoo o kejdzu
definitivno interesantna stvar.....meni je najjace za medvedevaisti car Nikolaj
![]()
To je rode bilo juce na yahoo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da da,danas bila vest na yahoo o kejdzu
definitivno interesantna stvar.....meni je najjace za medvedevaisti car Nikolaj
![]()

Nisam znao gde ovo da strpam,pa sam ga skrljo ovde
Real-life Moby Dick spotted
http://news.yahoo.com/video/whoknew...oknew-19124225%2Falbino-animals-26637702.html
I evo vam legenda o Mobi Diku![]()
To sto je retka, to je druga stvar. Albino ljudi su takodje sasvim normalna stvar i diskriminacija prema njima je neopravdana i krajnje surova! Doduse, znam jednog albino momka i svi su prema njemu OK, valjda je takva sredina. 
Faraon Akhenaten
http://2.***************/_gnm2C1B8vbI/Si6-Z5_W3QI/AAAAAAAADng/xJCRc75wz00/s400/obama3.jpg
http://3.***************/_zsCK0TdGnPA/TUnhBMWLDJI/AAAAAAAAGro/zckEAEgL298/s1600/obama-pharaoh.jpg
![]()
Ja kada kazem da su to klonovi i da oni upravljaju svetom, ljudi se smeju...![]()
Ne mogu da se setim da je ova tema koricena u filmovima i u umetnosti. Osim Slike Dorijana Greja Oskara Vajlda ne znam za nesto drugo?
Ipak, postoji jedno ostvarenje koje je temu obradilo na izuzetan nacin. Nil Gejmen- strip Sendmen -Lutkina kuca - cetvrti deo..naslov "Miljenici srece".
Radi se o coveku iz cetrnaestog veka koji odbija da umre .Kaze "smrt je za papane i budale".. on nece da ima nista sa tim! Zelja mu se i ostvari ...stim da ga svakih sto godina posecuje gospodar snova pitajuci ga da li mu je dosta? Interesanto da na tom putu kroz vreme dok svi umiru oko njega on zivi. menja svoj identitet kako ne bi bio primecen, ali i primecuje neke slicne njemu.
![]()
Pa dobro, nije npim niti misterija, jednostavno albino zivotinja.To sto je retka, to je druga stvar. Albino ljudi su takodje sasvim normalna stvar i diskriminacija prema njima je neopravdana i krajnje surova! Doduse, znam jednog albino momka i svi su prema njemu OK, valjda je takva sredina.
![]()

![]()
Ovo su vec ozbiljni dokazi koji govore o tome da su pomenuti glumci vampiri...

Thanatos je Nikolas Kejdž?![]()

![]()
![]()
Ovo su vec ozbiljni dokazi koji govore o tome da su pomenuti glumci vampiri...

on mozda ima dvojnike,ali u zooloskom vrtu

German World War II Colonel Von Stauffenberg (left) and actor Tom Cruise (right). Cruise was attracted to the role based on the resemblance of his profile to the colonel's.

To znači da ako vidim negde svog dvojnika na prastarim slikama, to je zato što ću se učlaniti u sajentologe pa putovati kroz vreme[/QUOT
Tom Kruz lici na Staufenberga,ali nisu isti...ova dvojica-trojica su isti......znaci,ili je fotomontaza,ili su besmrtni...
nisu putnici kroz vreme,jer im frizura,garderoba,celokupni dojam,odaju utisak da su ljudi tog vremena,a ne neko iz 21. veka koji je doputovao tamo,ili pak obratno....