magic flower
Domaćin
- Poruka
- 3.048
Verovatno da konkurencija postoji, ali mislim da to nije slucaj sa mnom i mojom najboljom drugaricom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Bash... sada... i ne patim od toga
Ali uvek treba teziti ka najboljem i retko kad lako podnosim poraz.... I kad je drugarica, ili bilo koja cura bolja od mene, tu ide zelja da ja dominiram.... i budem bolja...

A ono postoji ne samo kod djevojaka nego i kod nas muskih
Zapao sam u situaciju da se meni i mom najboljem drugu svidja ista djevojka. Pa kad smo to provalili, onda smo se dogovorili: ''Ko prvi do djevojke, njegova djevojka.''
Na kraju smo obojca popili korpu![]()

bash pricham pre neki dan s drugaricom telefonom i dotaknemo one budjave teme () i kazhe ona meni "mi zhemske smo odvratne, uvek dozhivljavamo jedna drugu kao konkurenciju" ja pitam "kako bre uvek, i najbolje drugarice?" a ona "da, ali ne znam, to je na nesvesnom nivou...."
e ona nije prva koja mi je rekla ovu informaciju
znachi da li je istina da se zhemske medjusobno dozhivljavaju kao konkurencija, i kad su najbolje drugarice?

E brate nema tu ni drugarica ni nichega..
skoro bio jednoj likushi iz odeljenja rodjus, i ona pozvala skoro celo odeljenje sem mene.. ja znam zvala me svake godine i ja nju,i sve mi to bilo malo chudno... njen izgovor je bio u fazonu ''izvini, zaboravila sam da te pozovem''..
a ustvari je rekla jednoj drugarici pravi razlog zashto me nije zvala,i poshto se ja ono ok druzhim s tom drugaricom,ona je meni reka to.. ''znash, ona te nije zvala na rodjus zato shto..znash ono kad si obukla u shkolu onu malo providnu majcu,pa ti se brus provideo i sve to i kad su dechaci ceo dan buljili u tebe... e pa ona te nije pozvala jer se plashila da necjesh ti biti u centru pazhnje ako obuchesh tu majcu ili neshto slichno,pa nju niko necje ni primetiti (naravno zato shto je daskara)...'' moj komentar je bio
znachi... shta da kazhem.. chim malo bolje izgledash, onda si brate svima konkurencija,chak to bila i najj drugarica.. strashno..![]()
Koliko imate vi godina? 6, 7?? I moje sestre od 5 i po su zrelije 
E s**em ti se na takvu drugaricu koja nije sačuvala tuđu tajnu.Nema veze što tebi ide u korist,drolja je.a ustvari je rekla jednoj drugarici pravi razlog zashto me nije zvala,i poshto se ja ono ok druzhim s tom drugaricom,ona je meni reka to..
Ih?A brus hoće da ti pukne koliko je tesan,a?znash, ona te nije zvala na rodjus zato shto..znash ono kad si obukla u shkolu onu malo providnu majcu,pa ti se brus provideo i sve to i kad su dechaci ceo dan buljili u tebe...
Deco,smešniji ste od crtanog filma...nema drugarica - nema konkurencije
meni super![]()

O bože gospode! Koja glupost! Ne zna se ko je luđi ( što kaže moj drugar j.e.b.e. lud zbunjenog)Koliko imate vi godina? 6, 7?? I moje sestre od 5 i po su zrelije
![]()
E s**em ti se na takvu drugaricu koja nije sačuvala tuđu tajnu.Nema veze što tebi ide u korist,drolja je.
Ih?A brus hoće da ti pukne koliko je tesan,a?Deco,smešniji ste od crtanog filma...
bash pricham pre neki dan s drugaricom telefonom i dotaknemo one budjave teme () i kazhe ona meni "mi zhemske smo odvratne, uvek dozhivljavamo jedna drugu kao konkurenciju" ja pitam "kako bre uvek, i najbolje drugarice?" a ona "da, ali ne znam, to je na nesvesnom nivou...."
e ona nije prva koja mi je rekla ovu informaciju
znachi da li je istina da se zhemske medjusobno dozhivljavaju kao konkurencija, i kad su najbolje drugarice?
Nije tacno!