znachi konkurencija

Transcendental

Buduća legenda
Poruka
29.502
bash pricham pre neki dan s drugaricom telefonom i dotaknemo one budjave teme ( :rumenko: ) i kazhe ona meni "mi zhemske smo odvratne, uvek dozhivljavamo jedna drugu kao konkurenciju" ja pitam "kako bre uvek, i najbolje drugarice?" a ona "da, ali ne znam, to je na nesvesnom nivou...."
e ona nije prva koja mi je rekla ovu informaciju
znachi da li je istina da se zhemske medjusobno dozhivljavaju kao konkurencija, i kad su najbolje drugarice?

bash pricham pre neki dan s drugaricom telefonom i dotaknemo one budjave teme ( :rumenko: ) i kazhe ona meni "mi zhemske smo odvratne, uvek dozhivljavamo jedna drugu kao konkurenciju" ja pitam "kako bre uvek, i najbolje drugarice?" a ona "da, ali ne znam, to je na nesvesnom nivou...."
e ona nije prva koja mi je rekla ovu informaciju
znachi da li je istina da se zhemske medjusobno dozhivljavaju kao konkurencija, i kad su najbolje drugarice?

ja svoju najbolju drugaricu ne dozivljavam kao konkurenciju,mozda tvoja drugarica ima neki kompleks pa zato tako prica...msm bzwz je tema...

niko temu nije otvorio nedeljama
ja igram kanter
ovo sranje drzhim upaljeno u pozadini
shto ne bih razmrdo pdf i prochit'o par odgovora forumashkih klinki kako to nije tako

pa ako vec znas da cemo da kazemo da nije tako zasto uopste otvaras temu???ovom temom sigurno neces da "razdrmas" pdf...poqsaj da otvoris temu na koju mogu svi da odgovaraju,a ne ovakve gluposti...

ja imam najbolju drugaricu na svetu
pre par godina njen decko je pitao dal moze da bude sa mnom
i ona se normalno povukla i rekla da ako se nas dvoje medjusobno lozimo, nece da stoji na putu
to bi i ja uradila da je ona u pitanju
ortakinje su cudo :heart:

Aaaaaa!
To se i meni desilo. I ja sam se povukla.
I na kraju ona nece da bude sa njim!
Doslo mi kosu da joj cupam! Uf,ala sam opasna. xD
Zezz se. Sta ja znam. Ja moje ortakinje ne smatram za konkurenciju.

Takoe..probem je u kompleksima..na ulici uvek gledaju kakva je riba koju frajer seta..gledaju sta to ona ima i na sta ga navatala..pa onda traze mane..kako je obucena..full zgotnuta..dal je sponzorusa..droca..nikad ne gledaju u frajera

Ima ona fora kad dve najbolje drugarice stoje ispred ormana i jedna kaže
Joooj, što sam debela (devojka teži 55 kg) (Ustvari misli Crkni ku.čko, izgledam deset puta bolje od tebe, crkni od muke!)
I sad se od ove druge očekuje da kaže Ma ne, ne se.ri, nisi uopšte debela, pogledaj samo mene
Velemajtor će reći Probaj kupus dijetu :lol:

Konkurencija uvek postoji, ako mene pitate.

Back