Злодела власти после Другог светског рата

нико грдно не лаже ко твој тата...

изроде, показао си да би се удружио и са самим ђаволом против сопственог народа који не дели твоју секташку идеологију...јел ни сраман самом себи са постављањем овог муџахедина??? ко си ти?

A ne, zar ti mislis da cetnici predstavljaju SRPKI NAROD? :eek:

Malo morgen....

Vi ste OTPAD SRPSKOG NARODA, ono NAJGORE U NJEMU: nacionalizam, sovinizam, niske strasti, mrznja prema svima....

Koliko ste samo Srba poilkali sto nisu hteli da budu zlotvori kao sto ste vi?

Tada niste razmisljali da koljete Srbe isto kao i ustase?

ma jos mnogo gore: ustase su klale TUDJE,a vi SVOJE.....!

I danas hocete da stanete ispred srpskog naroda!|?

More kush bando izdajnicka, ebale vas sudije koje su vas rehabilitovale da radite za Amerikance! :evil:

A ne, zar ti mislis da cetnici predstavljaju SRPKI NAROD? :eek:

Malo morgen....

Vi ste OTPAD SRPSKOG NARODA, ono NAJGORE U NJEMU: nacionalizam, sovinizam, niske strasti, mrznja prema svima....

Koliko ste samo Srba poilkali sto nisu hteli da budu zlotvori kao sto ste vi?

Tada niste razmisljali da koljete Srbe isto kao i ustase?

ma jos mnogo gore: ustase su klale TUDJE,a vi SVOJE.....!

I danas hocete da stanete ispred srpskog naroda!|?

More kush bando izdajnicka, ebale vas sudije koje su vas rehabilitovale da radite za Amerikance! :evil:

што не рече да си бошњак па да се не ишчуђавам толико?

што не рече да си бошњак па да се не ишчуђавам толико?

Kakav Bosnjak Koco, pa ja sam cistiji Srbin od tebe, ali nisam opterecen sovinizmom i mrznjom prema bilo kom....

Imam prijatelje Srbe, Hrvate, Bosnjake i 100 drugih nacija.

Niko mi ne smeta sto je druge nacije ili vere.

Rat je bio i prosao.

Vise se nista ne moze promenuti, ali se moze POKUASAVATI PROMENUTI.....

Naravno NA STETU SRBA jer te podele ce biti vecni kamen spoticanja koji ce neprijatelji uvek vesto povlaciti kada im zatreba.

Ali, vi to u svojoj mrznji i slepilu ne mozete da shvatite.

Kompleks porazenog i ponizenog....

Kakav Bosnjak Koco, pa ja sam cistiji Srbin od tebe, ali nisam opterecen sovinizmom i mrznjom prema bilo kom....

Imam prijatelje Srbe, Hrvate, Bosnjake i 100 drugih nacija.

Niko mi ne smeta sto je druge nacije ili vere.

Rat je bio i prosao.

Vise se nista ne moze promenuti, ali se moze POKUASAVATI PROMENUTI.....

Naravno NA STETU SRBA jer te podele ce biti vecni kamen spoticanja koji ce neprijatelji uvek vesto povlaciti kada im zatreba.

Ali, vi to u svojoj mrznji i slepilu ne mozete da shvatite.

Kompleks porazenog i ponizenog....

Србин, а да овако размишља и ради, онда је то заиста поражавајуће...па шта ти треба да постављаш оног муџахедина??? докле иде та твоја мржа и слепило?

Србин, а да овако размишља и ради, онда је то заиста поражавајуће...па шта ти треба да постављаш оног муџахедина??? докле иде та твоја мржа и слепило?

Jesi li ti poslusao sta taj tip govori?

O tome ti razmisljaj, a da li je on mudzahedin ili cetnik ja to po bradi ne bih mogao da odlucim....

Jesi li ti poslusao sta taj tip govori?

O tome ti razmisljaj, a da li je on mudzahedin ili cetnik ja to po bradi ne bih mogao da odlucim....

треба да те је срамота...не знам како самог себе можеш да поднесеш....повраћа ми се на сазнање да постоје такви припадници мог народа...ако јеси то зашта се представљљаш...али вазда је било изорда у српском народу,...

ебо те Шејк Злајаш!

Poslednja izmena:
треба да те срамота...не знам како самог себе можеш да поднесеш....

Treba vas cetnike da bude sramota kako ste ubijali iu klali Srbe isto kao mudzahedini ili ustase samo zato sto su bili ateisti ili nisu hteli kralja pobegulju....

Pola veka vas srbi nisu mogli ocima videti, a onda su vas Amerikanci izvukli iz klozeta istorije da za njih BESPLATNO razbijate Jugoslaviju...

I sada bi vi takvi, jos neosuseni odakle ste izvuceni, da PREDSTAVLJATE CEO SRPSKI NAROD...

Chibe bre!

Treba vas cetnike da bude sramota kako ste ubijali iu klali Srbe isto kao mudzahedini ili ustase samo zato sto su bili ateisti ili nisu hteli kralja pobegulju....

Pola veka vas srbi nisu mogli ocima videti, a onda su vas Amerikanci izvukli iz klozeta istorije da za njih BESPLATNO razbijate Jugoslaviju...

I sada bi vi takvi, jos neosuseni odakle ste izvuceni, da PREDSTAVLJATE CEO SRPSKI NAROD...

Chibe bre!

ебо те Шејк Злајаш!

Komunisti su otpad srpskog naroda.

Komunisti su stvorili ono sto vi danas KRCMITE i od toga se hranite...

Od kako su pali komunisti prosla je POLOVINA VREMENA koliko su bili na vlasti, a cetnici i vojvode koji su na vlasti NISTA OD NISTA nisu napravili, sve su UNISTILI i RASPRODALI...

Jedino prave crkve da se popovima zavuku pod mantiju....

Komunisti su stvorili ono sto vi danas KRCMITE i od toga se hranite...

Od kako su pali komunisti prosla je POLOVINA VREMENA koliko su bili na vlasti, a cetnici i vojvode koji su na vlasti NISTA OD NISTA nisu napravili, sve su UNISTILI i RASPRODALI...

Jedino prave crkve da se popovima zavuku pod mantiju....

Za vreme komunista smo imali DIKTATURU a danas je nemamo.

па јел се не срамиш??? није те стид ни мало...изроде...ебо те Шеик Злајаш у дупе!

а твоји су разбијали Југославију, не Срби

Ko je gde UPAO 1991.: Hrvati u Srbiju ili Srbi u Hrvatsku?

Opet hocete da farbate mrak u belo?

- - - - - - - - - -

Za vreme komunista smo imali DIKTATURU a danas je nemamo.

Izgleda da je za Srbe diktatura mnogo povoljniji sistem jer su mnogo bolje ziveli nego u demokratiji?

Zasto BAS SVIMA demokratija mora da je najbolji sistem vladavine?

Izgleda da je za Srbe diktatura mnogo povoljniji sistem jer su mnogo bolje ziveli nego u demokratiji?

Ako je zivotni standard presudan faktor, onda po toj logici ispada da je 1938. godina svetliji period nemacke istoriije od 1946.

Zasto BAS SVIMA demokratija mora da je najbolji sistem vladavine?

Zasto sto je SLOBODA najveca vrednost.

да су четници били војска од части и угледа, и да су сви прешли у партизане после краљевог позива, онда се ни 5% злочина не би десило

овако, пошто је само мало више од половине ченика прешло у партизане, па су у четницима остали само они којима су руке биле крваве до рамена, друго се није ни могло очекивати него борба до задњег

е сад то што су четници у тој борби изгубили, то је већ друга прича

Наградно питање за све форумаше са овог форума, пошто колега Блајби тврди да је распад Југославије кривица четника, ко је од следећих политичара који су разбијали СФРЈ четник?

Слободан Милошевић, члан КПЈ од 1959, ожењен потомкињом комунисте Момчила Марковића
Фрањо Туђман-у Другом светском рату партизан, после рата члан КПЈ и Титов генерал
Алија Изетбеговић-у Другом светском рату промотер ССоваца муслимана
Милан Кучан, члан КПЈ од 1968 и председник КП Словеније
Киро Глигоров, у Другом светском рату партизан, касније председник Савезне скупштине СФРЈ
Мило Ђукановић, некад члан КПЈ, сада социјалиста

Ко је рушио СФРЈ?

Od kako su pali komunisti prosla je POLOVINA VREMENA koliko su bili na vlasti

Они нису пали, и после пада Берлинског зида су се задржали до данас.

Ko je gde UPAO 1991.: Hrvati u Srbiju ili Srbi u Hrvatsku?

Ко је први говорио о протеривању, Слоба или Фрањо?

Back