Злодела власти после Другог светског рата

Rehabilitovali ste Drazu BEZ VOLJE NARODA, izmedju ponoci i jutra, dok su svi spavali....

Skupila se grupica cetnika i rehabilitovali tog izdajnika!

Hoce od Draze da naprave Marka Kraljevica, nemackog vazala koji je kao i Marko poginuo sluzeci okupatora...

Sto ne ide na referendum jedno tako znacajno istorijsko pitanje, pa da se SVI STANOVNICI SRBIJE izraze sta misle o rehabilitaciji Draze, cetnika i fasizma?

Pa Draža je i streljan bez volje naroda,skupila se grupica robijaša,neuspešnih obijača kasa i sefova,ratnih zločinaca nad Srpskim narodom iz I i II Sv.rata,abadžijskih pomoćnika,propalih studenata i inih i osudila Srbina.zatim i streljala...

Tužilac mu bio ''nesvršeni student prava'' a znamo i kako se ''suđenje'' odvijalo...

Trebalo ga je rehabilitovati još mnogo ranije a njegove tužioce,sudije i egzekutore predati ''volji naroda Srpskog''...

Pa Draža je i streljan bez volje naroda,skupila se grupica robijaša,neuspešnih obijača kasa i sefova,ratnih zločinaca nad Srpskim narodom iz I i II Sv.rata,abadžijskih pomoćnika,propalih studenata i inih i osudila Srbina.zatim i streljala...

Tužilac mu bio ''nesvršeni student prava'' a znamo i kako se ''suđenje'' odvijalo...

Trebalo ga je rehabilitovati još mnogo ranije a njegove tužioce,sudije i egzekutore predati ''volji naroda Srpskog''...

Ponovo pokazujes da NISTA NE ZNAS o istoriji Srbije....

Ti neznas da su svi studenti prava iz Beograda prisustvovali sudjenju?

Da je 50 stranih novinara, istocnih i zapadnih i pravnika pratilo sudjenje?

I DA NI JEDAN NIJE IMAO PRIMEDBU NA SUDJENJE!?

Da je narod sa ovacijama docekao presudu?

Ponovo pokazujes da NISTA NE ZNAS o istoriji Srbije....

Ti neznas da su svi studenti prava iz Beograda prisustvovali sudjenju?

Da je 50 stranih novinara, istocnih i zapadnih i pravnika pratilo sudjenje?

I DA NI JEDAN NIJE IMAO PRIMEDBU NA SUDJENJE!?

Da je narod sa ovacijama docekao presudu?

Nemaš ti pojma o istoriji Srba a s obzirom da nisi Srbin ni ne očekujem to od tebe

Narod nije sa ovacijama dočeklao presudu,narod je znao unapred kako će Draža biti osuđen i nije bio srećan zbog toga

Strani novinari nisu imali prevod pa su samo mogli da blenu...svi su imali primedbu ali je niko nije uvažavao...

Osim oznaša premandurenih u ''svedoke'' optužbe nikakvih drugih ljudi tu nije bilo.Studenti prava su učili na primeru KAKO TREBA DA SUDE u budućoj državi...

Tako su i sudili kasnije,prvo te murija prebija dok ne priznaš delo koje nisi ni počinio a onda te sudija osudi na osnovu tvog priznanja.Ajd' reci da nije bilo tako?

Zato sam uvek i govorio da je ''pravo u Srbiji streljano 1946''-e

Idi branio Madura i ne zaboravi,očekuje te apartman u ''ravnoj gori'' ako ikada dođeš...

P.S

I ne boj se,lovci u Srbiji retko nose brade:hahaha::hahaha::hahaha:

Poslednja izmena:
Nemaš ti pojma o istoriji Srba a s obzirom da nisi Srbin ni ne očekujem to od tebe

Narod nije sa ovacijama dočeklao presudu,narod je znao unapred kako će Draža biti osuđen i nije bio srećan zbog toga

Strani novinari nisu imali prevod pa su samo mogli da blenu...svi su imali primedbu ali je niko nije uvažavao...

Osim oznaša premandurenih u ''svedoke'' optužbe nikakvih drugih ljudi tu nije bilo.Studenti prava su učili na primeru KAKO TREBA DA SUDE u budućoj državi...

Tako su i sudili kasnije,prvo te murija prebija dok ne priznaš delo koje nisi ni počinio a onda te sudija osudi na osnovu tvog priznanja.Ajd' reci da nije bilo tako?

Zato sam uvek i govorio da je ''pravo u Srbiji streljano 1946''-e

Idi branio Madura i ne zaboravi,očekuje te apartman u ''ravnoj gori'' ako ikada dođeš...

P.S

I ne boj se,lovci u Srbiji retko nose brade:hahaha::hahaha::hahaha:

Ovaj komentar govori sve o tebi i o VAMA.....

Nisi vredan ni jenog mog sloiva, a kamoli napisane reci. :bljak:

Ovaj komentar govori sve o tebi i o VAMA.....

Nisi vredan ni jenog mog sloiva, a kamoli napisane reci. :bljak:

Govori ti da sam častan,karakteran i pošten,istinoljubiv?Takvi smo mi Srbi ali to ne vredi tebi objašnjavati,nikad nećeš razumeti....zašto onda trošimo reči i ti i ja?

Ja te lepo pozivam 'vamo,rezerviso sam ti apartman u ''ravnoj gori'' da te ugostim,da vidiš šta je čuveno Srpsko gostoprimstvo i da se lepo ispričamo ko ljudi a ti se oglušuješ o to ko da te ovde čekaju neki bradati lovci Bož' oprosti koje si video 91-e kad si hrabro pobegao,(dezertirao) da ne braniš državu sfrj...

Govori ti da sam častan,karakteran i pošten,istinoljubiv?Takvi smo mi Srbi ali to ne vredi tebi objašnjavati,nikad nećeš razumeti....zašto onda trošimo reči i ti i ja?

Ja te lepo pozivam 'vamo,rezerviso sam ti apartman u ''ravnoj gori'' da te ugostim,da vidiš šta je čuveno Srpsko gostoprimstvo i da se lepo ispričamo ko ljudi a ti se oglušuješ o to ko da te ovde čekaju neki bradati lovci Bož' oprosti koje si video 91-e kad si hrabro pobegao,(dezertirao) da ne braniš državu sfrj...

Vidis, ti to meni sada tako lepo kazes...

A ja onda psujem oca sto vas sto vise nije poslao za Drazom kada je za to imao sansu.....

I zahvali Bogu da sam otisao 1991.

Mogao si stradati od metka u ledja....

Vidis, ti to meni sada tako lepo kazes...

A ja onda psujem oca sto vas sto vise nije poslao za Drazom kada je za to imao sansu.....

I zahvali Bogu da sam otisao 1991.

Mogao si stradati od metka u ledja....

To je tako tipično za vas komuniste,pa to je već viđeno još 1941-e kad su komunisti širili defetizam,dezertirali i pucali vojnicima KJ u leđa...sve su činili da razbiju Kraljevinu kao što su sve učinili i da razbiju SFRJ za kojom danas liju krokodilske suze.

To za mene nije ništa novo,video sam to 1991-e kao što je moj deda to isto video 1941-e...ali ja sam za vreme ratova bio među SRBIMA,ne među komunistima tako da sam kako vidiš i dan danas Bogu hvala živ i zdrav...

Ponekad vas je teško razumeti,mrzeli ste Kraljevinu pa napravili DFJ,FNRJ,SFRJ (ili već kako ste je sve nazivali) a onda ste rasturili i nju.Nije vam po volji bila država koju ste pravili onako kako ste sami zamislili i isplanirali?

Da ste pobili sve Srbe 1944-e možda bi vam tako odgovaralo?

Poslednja izmena:
To je tako tipično za vas komuniste,pa to je već viđeno još 1941-e kad su komunisti širili defetizam,dezertirali i pucali vojnicima KJ u leđa...sve su činili da razbiju Kraljevinu kao što su sve učinili i da razbiju SFRJ za kojom danas liju krokodilske suze.

To za mene nije ništa novo,video sam to 1991-e kao što je moj deda to isto video 1941-e...ali ja sam za vreme ratova bio među SRBIMA,ne među komunistima tako da sam kako vidiš i dan danas Bogu hvala živ i zdrav...

Ponekad vas je teško razumeti,mrzeli ste Kraljevinu pa napravili DFJ,FNRJ,SFRJ (ili već kako ste je sve nazivali) a onda ste rasturili i nju.Nije vam po volji bila država koju ste pravili onako kako ste sami zamislili i isplanirali?

Pa nisu svi Srbi bili izdajnici i cetnici....

To je bio samo MALI DEO, ali vrlo pokvaren i lazljiv.

Ogromna vecina Srba je bila uz Tita, partizane i oslobodioce Sovjete....

Sad pokusavate da svojatate SVE Srbe......Slabo ce vam to poci za rukom.

Cak i kada pomremo svi mi koji ZNAMO kako je bilo, a sto vi sa neskrivenom zeljom ocekujete...

Pa da onda ostane samo vasa laz kao istina...:besan2:

Ali, to se nece deisti, u zabludi ste kao i uvek....

Jedan revoluicionar i mislilac je rekao: "LJUDI MOGU UMRETI, ALI IDEJE I ISTINE, ONE NIKADA NECE UMRETI!"

Њих је Запад довео на власт 1945. баш зато да растуре Југославију на штету Срба, а у корист народа који су извршили геноцид над Србима.
Једино овај Блајби мученик лупета како је кривица четника што се Југославија распада. Матор човек од 70 година а понаша се као дете од 10.
Испашће по њему да су четници преузели власт 1990. а не Слоба. Да не причамо којој су партији припадали чланови отцепљених држава...

Њих је Запад довео на власт 1945. баш зато да растуре Југославију на штету Срба, а у корист народа који су извршили геноцид над Србима.
Једино овај Блајби мученик лупета како је кривица четника што се Југославија распада. Матор човек од 70 година а понаша се као дете од 10.
Испашће по њему да су четници преузели власт 1990. а не Слоба. Да не причамо којој су партији припадали чланови отцепљених држава...

Jako si ti pametan....

U eri hladnog rata za vreme Hruscova, Tito se sa istim grlio i isao u lov zato sto ga je doveo Zapad na vlast....:hahaha:

Boze koji ste moroni....

Naravno da je Zapad, preko Slobe koga je poslao direktno iz Amerike u Srbiju na vlast, iskoristio cetnike i srpski sovinizam da rusi Jugoslaviju.

I danas ste protiv Jugoslavije....Ili ti nisi?

Jako si ti pametan....

U eri hladnog rata za vreme Hruscova, Tito se sa istim grlio i isao u lov zato sto ga je doveo Zapad na vlast....:hahaha:

Boze koji ste moroni....

Naravno da je Zapad, preko Slobe koga je poslao direktno iz Amerike u Srbiju na vlast, iskoristio cetnike i srpski sovinizam da rusi Jugoslaviju.

I danas ste protiv Jugoslavije....Ili ti nisi?

Још ће испасти да је Запад у Другом светском рату помагао четнике у милијардама а не партизане, а да се Броз није грлио са Черчилом, Кенедијем и другим западњацима.
Испашће да у фабрикама директори нису остали они исти који су били у време комунизма, и да на чело држава нису стали све бивши чланови КПЈ.
Матор човек од 70, а понаша се као дете од 10...

Још ће испасти да је Запад у Другом светском рату помагао четнике у милијардама а не партизане, а да се Броз није грлио са Черчилом, Кенедијем и другим западњацима.
Испашће да у фабрикама директори нису остали они исти који су били у време комунизма, и да на чело држава нису стали све бивши чланови КПЈ.
Матор човек од 70, а понаша се као дете од 10...

Iako vam je kralj bio u Engleskoj, Zapad je znao ko saradjuje sa fasistima a ko se bori protiv njih, pa se tako i ponasao.

Nisu ostali isti jer ja se nisam rodio za vreme rata, a bio sam direktor. I nikada nisam bio clan partije.

Stalno lupetate i pokusavate da ofarbate vas mrak u belo.....

Iako vam je kralj bio u Engleskoj, Zapad je znao ko saradjuje sa fasistima a ko se bori protiv njih, pa se tako i ponasao.

Nisu ostali isti jer ja se nisam rodio za vreme rata, a bio sam direktor. I nikada nisam bio clan partije.

Stalno lupetate i pokusavate da ofarbate vas mrak u belo.....

наравно да је Запад знао, само је као и увек на крају подржао антисрпску страну...ипак грижа савест није дала мира....чак су и они имали више људскости од секташа комуниста

0017-Trumanov-orden-Drazi1.jpg

Знали су и Руси...али тада и нису били Руси него Совјети који су увели комунизам у Југославију...касније су и они схватили

tito_zapad.jpg

Руси знају и данас! :D

руски историчари сложни!

image99.jpg

image98.jpg

ти ниси део ове земље и овог народа па не знам зашто се петљаш...колико чујем побегуља си, дезертер па би треба и да бежиш од оваквих тема :mrgreen:

Naravno.

Tada su davali stotine takvih medalja po Evropi, i slikali po novinama stotinew takvih slika, samo da naskode komunistima.

Ti to kao nisi znao?

:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

који си ти циркузант...па ова медаља је завршила у фиоци и није објављивана јавно управо због односа САД са Југославијом...да се ћопави не увреди...

Тито се тада већ "растао" са Стаљином и ставио под америчке скуте

tito_zapad1.jpg

друго, какве уопште медаља Дражи за допринос савезничкој победи има везе са комунистима (осим што побија њихове лажи)???

знаш да треба направити посебну тему твојих лупетања, била би хит :D

п.с. Дражу несрећо није одликовао Буш него Труман

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

који си ти циркузант...па ова медаља је завршила у фиоци и није објављивана јавно управо због односа САД са Југославијом...

Тито се тада већ "растао" са Стаљином и ставио под америчке скуте

tito_zapad1.jpg

друго, какве уопште медаља Дражи за допринос савезничкој победи има везе са комунистима (осим што побија њихове лажи)???

знаш да треба направити посебну тему твојих лупетања, била би хит :D

Lupetate vi, a uz to ste i vecni gubitnici...

Da je Draza dao bilo kakav doprimos pobedi saveznika, oni bi vec nasli nacina da ga spasu od Tita....

A BAS ONI su ga pustili niz Dunav...Zajedno sa njihovom cenjenom medaljom.....:rotf:

Lupetate vi, a uz to ste i vecni gubitnici...

Da je Draza dao bilo kakav doprimos pobedi saveznika, oni bi vec nasli nacina da ga spasu od Tita....

A BAS ONI su ga pustili niz Dunav...Zajedno sa njihovom cenjenom medaljom.....:rotf:

Какав Дунав??? :hahaha: како су га "пустили низ Дунав" заједно са медаљом, када је Дража стрељан од стране комуниста 1946, а медаља је додељена 1948??? :hahaha::dash: де повежи се мало...ово је забрињавајуће....време за лекић??? :mrgreen: у току срамног стаљиниситчког процеса, који је као што знаш данас поништен :D Тито је одбио захтев припадника савезничких мисија и авијатичара да сведоче па су они организовали праведно суђење Дражи у Њујорку где су све лажи Титовог суда побијене, а светска штампа Дражу проглашава првим герилцем окупиране Европе :D

Ђенерал Михаиловић одликован је највишим могућим одликовањем које САД додељује страним држављанима,за изузетан допринос савезничкој победи :D

Али као што знаш, Труман није једини који је одликовао ђенерала :D

%D0%A3%D0%BA%D0%B0%D0%B7_%D1%84%D1%80%D0%B0%D0%BD%  D1%86%D1%83%D1%81%D0%BA%D0%BE%D0%B3_%D0%B3%D0%B5%D  0%BD%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%B0_%D0%A8%D0%B0%D1  %80%D0%BB%D0%B0_%D0%B4%D0%B5_%D0%93%D0%BE%D0%BBa.j  peg

Указ команданта француског покрета отпора генерала Шарла де Гола о одликовању ђенерала Драже Михаиловића орденом француског ратног крста

Командант француског покрета отпора, генерал Шарл де Гол, одликовао је генерала Дражу Михаиловића Ратним крстом. Уз овај орден он је издао и похвалну наредбу, која је 2. фебруара 1943. године прочитана свим француским јединицама:

„Армијски генерал Драгољуб Д. Михаиловић, легендарни јунак, симбол најчистијег родољубља и највиших југословенских војничких врлина, није престао водити борбу на окупираном националном тлу. Уз помоћ родољуба, он без сустајања не да мира окупаторској војсци, тако припремајући онај коначан јуриш који ће довести до ослобођења његове отаџбине и целог света, раме уз раме с онима који никад нису сматрали да се једна велика земља може да покори суровом завојевачу

:D:D:D

чуј побегуља и дезертер неког назива "вечитим губитницима"....правда на крају увек победи! :D

:bye:

Poslednja izmena:
11. listopada 1946. – komunisti osudili Alojzija Stepinca

Na današnji je dan 1946. zagrebačkom nadbiskupu Alojziju Stepincu izrečena presuda na jugoslavenskom sudu. Dogodilo se to u sklopu montiranog procesa na kojem je zajednički suđeno njemu, ustaškom dužnosniku Erihu Lisaku i šesnaestorici franjevačkih svećenika.

Erih Lisak osuđen je na smrt vješanjem, Stepinac je osuđen na 16 godina zatvora i prisilnog rada, te petogodišnji gubitak političkih i građanskih prava. Pet je godina proveo u zatvoru u Lepoglavi, a zatim je do smrti bio u kućnom pritvoru u Krašiću.

Bl. Alojzije Stepinac umro je prije nego je isteklo 16 godina na koliko je osuđen. Dok je bio u pritvoru u Krašiću papa časni sluga Božji Pio XII. proglasio ga je kardinalom. Blaženikom je Stepinca proglasio papa sv. Ivan Pavao II. u Mariji Bistrici 3. listopada 1998.
http://narod.hr/kultura/11-listopada-1946-komunisti-osudili-alojzija-stepinca

11. listopada 1946. – komunisti osudili Alojzija Stepinca

Na današnji je dan 1946. zagrebačkom nadbiskupu Alojziju Stepincu izrečena presuda na jugoslavenskom sudu. Dogodilo se to u sklopu montiranog procesa na kojem je zajednički suđeno njemu, ustaškom dužnosniku Erihu Lisaku i šesnaestorici franjevačkih svećenika.

Erih Lisak osuđen je na smrt vješanjem, Stepinac je osuđen na 16 godina zatvora i prisilnog rada, te petogodišnji gubitak političkih i građanskih prava. Pet je godina proveo u zatvoru u Lepoglavi, a zatim je do smrti bio u kućnom pritvoru u Krašiću.

Bl. Alojzije Stepinac umro je prije nego je isteklo 16 godina na koliko je osuđen. Dok je bio u pritvoru u Krašiću papa časni sluga Božji Pio XII. proglasio ga je kardinalom. Blaženikom je Stepinca proglasio papa sv. Ivan Pavao II. u Mariji Bistrici 3. listopada 1998.
http://narod.hr/kultura/11-listopada-1946-komunisti-osudili-alojzija-stepinca

:hahaha::hahaha::hahaha:

ајде не каљај тему, убоги човече...

Poslednja izmena:
Парастос жртвама комунистичког терора / Храм Светог Саве Београд / 20. Oktobar 2016. 10:30

Announcement_for_Parastos_in_Belgrade_Oct_20_2_C.jpg

Ne mogu da verujem sta citam tamo pise "TAKOZVANOG OSLOBODJENJA"??????????????????????????

Borba protiv fasizma i oslobodjenje Jugoslavije od strane partizana i slavne Crvene Armije je bilo TAKOZVANO OSLOBODJENJE? :eek:

Majko Rusijo, citas li ti ovo????

Voleo bih da ovo citaju stranci, pa da vode da Srbi NISU ZELELI OSLOBODJENJE OD FASIZMA.....!

Konacno ste skinuli svoju atifasiticku masku i zablistali u punom nacistickom svetlu!

Poslednja izmena:
Ne mogu da verujem sta citam tamo pise "TAKOZVANOG OSLOBODJENJA"??????????????????????????

Borba protiv fasizma i oslobodjenje Jugoslavije od strane partizana i slavne Crvene Armije je bilo TAKOZVANO OSLOBODJENJE? :eek:

Majko Rusijo, citas li ti ovo????

Voleo bih da ovo citaju stranci, pa da vode da Srbi NISU ZELELI OSLOBODJENJE OD FASIZMA.....!

Konacno ste skinuli svoju atifasiticku masku i zablistali u punom nacistickom svetlu!

Да, баш тако...једна окупација је замењена другом...комунисти су "ослобађајући" Србију, као и након тог "ослобођења" побили више Срба него нацисти...

ово је истина о "ослобођењу"

image.jpg

Дејвид Мартин, Мрежа дезинформација

а чита мајkа Русија, ништа не брини ;)

image.png

image.png

image.png

image.png

Poslednja izmena:
Да, баш тако...једна окупација је замењена другом...комунисти су "ослобађајући" Србију, као и након тог "ослобођења" побили више Срба него нацисти...

Pokazali ste konacno i javno vase fasisticko lice....

I Hitler vam je bio bolji od Crvene armije.....

Sada sve one silne slike fasistickih vojnika i oficira sa cetnicima dobijaju smisao.

Vise nema nazad: KONAV]NO STE PRZNALI NA KOJOJ STRANI KUCA CENICKO SRCE!

Zali Boze sto ste rehabilitovani....Ljubitelji nacizma i hitlera...."Takozvano oslobodjenje" cuj ti njih.....:rtfm:

Ipak bi neko ovaj forum trebao da cita sa strane i sta se na njemu pise....

Back