veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.060
Titoistička istorija nešto završila na đubrištu ovih dana, baš kao i ta nakaza od države

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pokolj u Vraniću
Koji crnogorski četnici nesrećniče?Crnogorski cetnici nemaju veze sa ''cetnicima''![]()
![]()
Kakve su to crnogorski četnici. To što ih je neko tako numerisao u Znacima, ne znači ništa. Komanda Crne Gore ne postoji od avgusta 1944., a faktički od maja. Ne vidim na kakve četnike misliš.Crnogorski cetnici nemaju veze sa ''cetnicima''![]()
![]()
Да Црногорска народна војска Секуле Дрљевића.CNV, veze nemaju sa četnicima.
Kakvo neznanje iz istorije jadoKoji crnogorski četnici nesrećniče?
Aj pročitaj nešto ozbiljno.
I dalje ne vidim kakve crnogorske četnike vidiš? Vređanje nije odgovor.Kakvo neznanje iz istorije jado
Cudi me da ti kao ruski obavestajac ne proveravas sta kacis, nego se blamiras sa ovakvim nebulozama.Партизански официр Душанка Дишљењковић: Дража није био злочинац
О Дражиној коректности, држању речи. Начела је реченицу али се зауставила се на пола и о ономе што знамо: како су се облачили у четничке униформе и…чинили оно што су чинили. О томе како је њен командант Коча Поповић на Неретви потписао споразум са Немцима да пређу на другу обалу и потуку четнике. И тако даље.
Цео интервју са Душанком погледајте у видео клипу доле:
Узмеш рачунар, отвориш налог на крстарици и онда отвориш стотини тема које почињу са "Зашто....?"Cudi me da ti kao ruski obavestajac ne proveravas sta kacis, nego se blamiras sa ovakvim nebulozama.
Baba Dusanka je LAZOVCINA.
Koliko onda ima godine ako je bila osnovac Prve proleterske brigade ? Inace njeno ime se ne nalazi na spisku boraca Prve proletreska brigade.
Bila je u Partizanima, a a zna da je Draza ''bio korektna'', a partizani su se oblacili u cetnicke uniforme...rece teta Dusanka ...
Uzmes kameru uzmes babu kazes joj da lupeta, to objavis na youtubu i odmah postaje bozanska istina![]()
Па највећи број субнороваца је исто такав, пушку нису видели, само што им ти верујеш.Cudi me da ti kao ruski obavestajac ne proveravas sta kacis, nego se blamiras sa ovakvim nebulozama.
Baba Dusanka je LAZOVCINA.
Koliko onda ima godine ako je bila osnovac Prve proleterske brigade ? Inace njeno ime se ne nalazi na spisku boraca Prve proletreska brigade.
Bila je u Partizanima, a a zna da je Draza ''bio korektna'', a partizani su se oblacili u cetnicke uniforme...rece teta Dusanka ...
Uzmes kameru uzmes babu kazes joj da lupeta, to objavis na youtubu i odmah postaje bozanska istina![]()
Postavljas falsifikate !!!!Узмеш рачунар, отвориш налог на крстарици и онда отвориш стотини тема које почињу са "Зашто....?"
Одскакући у обор!
Bila je osnovac Prve Proleterske sa 14.godina....Па највећи број субнороваца је исто такав, пушку нису видели, само што им ти верујеш.
То да је оснивач је више формално наведено, прву пролетерску је основао Броз, вероватно се мисли да на то да је била присутна тада у Рудом, отац је повео са собом.
У време интервјуа је имала негде 87 година, а 1941 око 14 година, и рат је почела љуштећи кромпир како сама каже, тек је касније постала борац, апотекарка и писац.
Па била је међу партизанима ваљда зна како су се облачили.
Ако хоћеш нешто да демантујеш мораш да поставиш иоле вредне аргументе овако остане ти само жеља да нешто није тачно.
Писала је песме и објавила неколико књига.
А како сам ја то фалсификовао тај интервју? Ајде одвали нешто смислено?Postavljas falsifikate !!!!
Doveli babu da lupeta da je sa 14.godina bila osnivac Prve Proleterske brigade,А како сам ја то фалсификовао тај интервју? Ајде одвали нешто смислено?
У међувремену Лекизан ти је одговорио а ја немам шта посебно да додам.
Ок, нико не сумња да ти боље знаш од ње али ја њој више верујем и ти ту ништа не можеш изменити.
Теби нема помоћи. Ни hard reset ти не може помоћи.Doveli babu da lupeta da je sa 14.godina bila osnivac Prve Proleterske brigade,![]()
Ti stvarno verujes u svaki klip koji vidis na Youtube ?
Postavljas falisikate, i onda meni nema pomociТеби нема помоћи. Ни hard reset ти не може помоћи.
Објасни, али смислено, у чему се састоји фалсификат? Хоћеш рећи, она као савременик дешавања нема појма али ти, чувени вики историчар, то поуздано знаш?Postavljas falisikate, i onda meni nema pomoci![]()
Sa 14.godina je bila osnivac Prve Proleterske brigade ? Nemoj verovati sve sto vidis na yotubu.Објасни, али смислено, у чему се састоји фалсификат? Хоћеш рећи, она као савременик дешавања нема појма али ти, чувени вики историчар, то поуздано знаш?
Ајде не будали. Лекизан ти је већ дао одговор и одјебби са твојим ретардираним постовима!Sa 14.godina je bila osnivac Prve Proleterske brigade ? Nemoj verovati sve sto vidis na yotubu.
Uhvacen si u lazi i sirenju falsifikata forumu. Sta je Lekizan odgovorio da je baba Dusanaka bila osnivac Prve Proleterske brigade sa 14 godina ?Ајде не будали. Лекизан ти је већ дао одговор и одјебби са твојим ретардираним постовима!
Цитирај ту реченицу где он то каже?Uhvacen si u lazi i sirenju falsifikata forumu. Sta je Lekizan odgovorio da je baba Dusanaka bila osnivac Prve Proleterske brigade sa 14 godina ?
Pokri se usima i da ne vidim vise ovde na istoriji.
![]()