Злочини четника у Другом светском рату

you blew it GIF

Titoistička istorija nešto završila na đubrištu ovih dana, baš kao i ta nakaza od države :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1: :hahaha1:

Poslednja izmena od moderatora:
Poslednja izmena od moderatora:

Партизански официр Душанка Дишљењковић: Дража није био злочинац​

О Дражиној коректности, држању речи. Начела је реченицу али се зауставила се на пола и о ономе што знамо: како су се облачили у четничке униформе и…чинили оно што су чинили. О томе како је њен командант Коча Поповић на Неретви потписао споразум са Немцима да пређу на другу обалу и потуку четнике. И тако даље.

Цео интервју са Душанком погледајте у видео клипу доле:

Партизански официр Душанка Дишљењковић: Дража није био злочинац​

О Дражиној коректности, држању речи. Начела је реченицу али се зауставила се на пола и о ономе што знамо: како су се облачили у четничке униформе и…чинили оно што су чинили. О томе како је њен командант Коча Поповић на Неретви потписао споразум са Немцима да пређу на другу обалу и потуку четнике. И тако даље.

Цео интервју са Душанком погледајте у видео клипу доле:
Cudi me da ti kao ruski obavestajac ne proveravas sta kacis, nego se blamiras sa ovakvim nebulozama.

Baba Dusanka je LAZOVCINA.
Koliko onda ima godine ako je bila osnovac Prve proleterske brigade ? Inace njeno ime se ne nalazi na spisku boraca Prve proletreska brigade.
Bila je u Partizanima, a a zna da je Draza ''bio korektna'', a partizani su se oblacili u cetnicke uniforme...rece teta Dusanka ...
Uzmes kameru uzmes babu kazes joj da lupeta, to objavis na youtubu i odmah postaje bozanska istina :rotf:

Cudi me da ti kao ruski obavestajac ne proveravas sta kacis, nego se blamiras sa ovakvim nebulozama.

Koliko onda ima godine ako je bila osnovac Prve proleterske brigade ? Inace njeno ime se ne nalazi na spisku boraca Prve proletreska brigade.
Bila je u Partizanima, a a zna da je Draza ''bio korektna'', a partizani su se oblacili u cetnicke uniforme...rece teta Dusanka ...
Uzmes kameru uzmes babu kazes joj da lupeta, to objavis na youtubu i odmah postaje bozanska istina :rotf:
Узмеш рачунар, отвориш налог на крстарици и онда отвориш стотини тема које почињу са "Зашто....?"
Одскакући у обор!

Па највећи број субнороваца је исто такав, пушку нису видели, само што им ти верујеш.

То да је оснивач је више формално наведено, прву пролетерску је основао Броз, вероватно се мисли да на то да је била присутна тада у Рудом, отац је повео са собом.
У време интервјуа је имала негде 87 година, а 1941 око 14 година, и рат је почела љуштећи кромпир како сама каже, тек је касније постала борац, апотекарка и писац.
Па била је међу партизанима ваљда зна како су се облачили.
Ако хоћеш нешто да демантујеш мораш да поставиш иоле вредне аргументе овако остане ти само жеља да нешто није тачно.
Писала је песме и објавила неколико књига.

Па највећи број субнороваца је исто такав, пушку нису видели, само што им ти верујеш.

То да је оснивач је више формално наведено, прву пролетерску је основао Броз, вероватно се мисли да на то да је била присутна тада у Рудом, отац је повео са собом.
У време интервјуа је имала негде 87 година, а 1941 око 14 година, и рат је почела љуштећи кромпир како сама каже, тек је касније постала борац, апотекарка и писац.
Па била је међу партизанима ваљда зна како су се облачили.
Ако хоћеш нешто да демантујеш мораш да поставиш иоле вредне аргументе овако остане ти само жеља да нешто није тачно.
Писала је песме и објавила неколико књига.
Bila je osnovac Prve Proleterske sa 14.godina.... :super:
Ne bi me cudilo da je to neka baba Tetka od Samardzica.

Postavljas falsifikate !!!!
А како сам ја то фалсификовао тај интервју? Ајде одвали нешто смислено?
У међувремену Лекизан ти је одговорио а ја немам шта посебно да додам.
Ок, нико не сумња да ти боље знаш од ње али ја њој више верујем и ти ту ништа не можеш изменити.

А како сам ја то фалсификовао тај интервју? Ајде одвали нешто смислено?
У међувремену Лекизан ти је одговорио а ја немам шта посебно да додам.
Ок, нико не сумња да ти боље знаш од ње али ја њој више верујем и ти ту ништа не можеш изменити.
Doveli babu da lupeta da je sa 14.godina bila osnivac Prve Proleterske brigade, :super:
Ti stvarno verujes u svaki klip koji vidis na Youtube ?

Postavljas falisikate, i onda meni nema pomoci :rotf:
Објасни, али смислено, у чему се састоји фалсификат? Хоћеш рећи, она као савременик дешавања нема појма али ти, чувени вики историчар, то поуздано знаш?

Објасни, али смислено, у чему се састоји фалсификат? Хоћеш рећи, она као савременик дешавања нема појма али ти, чувени вики историчар, то поуздано знаш?
Sa 14.godina je bila osnivac Prve Proleterske brigade ? Nemoj verovati sve sto vidis na yotubu.

Ајде не будали. Лекизан ти је већ дао одговор и одјебби са твојим ретардираним постовима!
Uhvacen si u lazi i sirenju falsifikata forumu. Sta je Lekizan odgovorio da je baba Dusanaka bila osnivac Prve Proleterske brigade sa 14 godina ? :rotf:
Pokri se usima i da ne vidim vise ovde na istoriji.
:rtfm:

Uhvacen si u lazi i sirenju falsifikata forumu. Sta je Lekizan odgovorio da je baba Dusanaka bila osnivac Prve Proleterske brigade sa 14 godina ? :rotf:
Pokri se usima i da ne vidim vise ovde na istoriji.
:rtfm:
Цитирај ту реченицу где он то каже?
Ти си дефинитивно пролупао и са тобом је бесмислена било каква расправа.

Back