Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

Zahtevaš jednoumlje? Ko je dužan da glasa kako ti hoćeš? Naučio vas Tito da je vas put jedini ispravan?

Raspravi ti to sa svojim partnerima iz SNS.

Политичка неписменост ала Нестор.

Ако сте опозиција опозицији онда радите за власт. Веома једноставно. Лепо као Мица уђите лепо у власт поштено и решен проблем...

Политичка неписменост ала Нестор.

Ако сте опозиција опозицији онда радите за власт. Веома једноставно. Лепо као Мица уђите лепо у власт поштено и решен проблем...
Đilasovski jezuitizam. Nisi nadležan da odlučuješ šta neko drugi mora da misli.

Đilasovski jezuitizam. Nisi nadležan da odlučuješ šta neko drugi mora da misli.

Јесам надлажем сам да објасним људима елементарне ствари а то је ако сте опозиција опозицији онда сте за за власт или радите у корист власти без знања или не. Ја не знам шта ту има да се објашњава.

:cross:
Vladali ste sa 20% glasova, uz pozive iz ambasada. Dosta vam je bilo.
pa oni bi opet iako ih sad EU ne podržava jer ovi iz EU gledaju da spašavaju svoja dupeta zbig sankcija Rusiji

dakle solo varijanta, bez ambasada
ima lepih razvojnih šansi za provizije
ima neki rudnik litijuma....

One reformske sa njihovim nezaboravnom žutim ekonomskim čudom 2008-2012. Bio je to neviđeni ekonomski bum. Opšti procvat i blagostanje.
Ja nemam pojma o kome i o čemu ti pričaš. Ti očigledno živiš u prošlosti... okreni se malo oko sebe i videćeš da su mladi budućnost ove zemlje...
i ta budućnost je stigla.

Svakom svoje. AV i SNS su daleko pd dobrog, ali oni koje bi vi da vratite su bez komentara.
zato ih i vracamo, dozlogrdili su nam tvoji botovski komentari za av-a i sns
svaki ti je po sablonu, nije sija, nego vrat, smorio si nas
Ja nemam pojma o kome i o čemu ti pričaš. Ti očigledno živiš u prošlosti... okreni se malo oko sebe i videćeš da su mladi budućnost ove zemlje...
on vuce neke repove od kad se nagutao suzavca, a ja ne mogu jos uvek da provalim da nije imao sifru i pre tih dogadjaja, kada smo rusili slobu
zuti su ga zestoko izradili, to je priznao, i sada im se sveti, psihopatologija

Више као реалан поглед на проблем. Навијачи су остали у 20ом веку. Први пут сам видео ово у америкама и нису бии нимало нежни. Наиме, сви протестанти су само легли на земљу уз јаук. Мислио сам, види, види, не треба полиција не треба ништа.
ne, više je kao: "Pa šta".
Jer uopšte nije bitno ako je neko već negde uradio nešto slično.

One reformske sa njihovim nezaboravnom žutim ekonomskim čudom 2008-2012. Bio je to neviđeni ekonomski bum. Opšti procvat i blagostanje.
od koga sam ja pobegao na vreme, a ti kazes nisi, ocekivao si parce kolaca, ali ono, medjutim, ... djoka... mrzis ih, jel da? jes vucic gad, ali njih si bas zamrzao, pitam za drugaricu:Sunrise1

Jedan top je razbio skup. Bez ispaljenog metka, podignutog pendreka. Slavodobitno je održao obraćanje doduše ozbiljan. Ćaci prošli bez da im dlaka fali. Šta dalje? Plan studenata bez nasilja je uspeo, plan NeMile i ekipe upad u skupštinu i RTS nije ostvaren. Nereda da vlast bljuje vatru nema. Ovo me podseća na one šetnje od 1 od 5 miliona kad je organizovan veliki protest mnogo manji od ovog, ali veliki. Tu nista nije uradjeno i onda se taj skup sa Djilasom, Pacovkom raspao, Mica zAVetnica je povukla nogu, Boško Dveri isto i sve otišlo u nepovrat.
Ako se ovako nastavi, nista se nece uraditi.

Tako su govorili i ‘45., pa se videlo dokle nas je dovela tadašnja omladina iz SKOJ-a.

9AA206FF-31E7-4172-8131-AB3F1146A0BB.jpeg

Uostalom, zašto neko ne bi eksperimenta radi poverio svoj kućni budžet svojim srednjoškolskim tinejdžerima? Ako mogu da vode zemlju, tim pre mogu i kučni budžet.

Idem sad, da se ne bih svađao sad i sa tobom.

Moje mačke kažu Marsovci.

Samo da pomenem da Žeksovo obezbeđenje ima mnogo tanje živce od policije.
ti si bezobrazan, a svi smo videli izbezumljenu masu ljudi, opsta panika, a da se ne zna odakle zvuk dolazi

i ti nama pricas da je odglumljeno? bezobrazluk.

Tako su govorili i ‘45., pa se videlo dokle nas je dovela tadašnja omladina iz SKOJ-a.

Pogledajte prilog 1698418

Uostalom, zašto neko ne bi eksperimenta radi poverio svoj kućni budžet svojim srednjoškolskim tinejdžerima? Ako mogu da vode zemlju, tim pre mogu i kučni budžet.

Idem sad, da se ne bih svađao sad i sa tobom.
Tvrdim da bi kućni budžet bio sigurniji u rukama studenata, nego kod ovih ofucanih, udbaških kleptomana koji za života nisu platili ni kilo hleba.

Back