Davno su umni rekli, kad nikogović stavi krunu na glavu, pre će saseći sve glave oko sebe nego li dozvoliti nekome makar da pokuša skinuti krunu s njegove glave.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okupi jos bolesnije poltrone oko sebekad nikogović stavi krunu na glavu,
Gori su od smrdibuba.okupi jos bolesnije poltrone oko sebe
Aleksandar Vučić, Machiavelli, and the Rain in Belgrade
jezivo,Bila sam kod jugoslovenskog dramskog u to vreme. Bila je tišina, na satu 19.11, baš pomislim još 4 min do kraja ćutnje. U to sam čula zvuk iz pravca suprotnog od slavije kao neka huka, duboka frekvencija, koja nije iste frekvencije, već se povišavala... Vrlo niska frekvencija i videla sve kako panično idu ka nama, i ja sam počela i oni ispred mene da bežimo na drugu stranu. Ali kako je brzo prošlo stali smo. Međutim, da je stampedo bio duži mnogi bi nastradali. Meni je srce lupalo ko ludo, sve me to prepalo.
Nedugo posle toga, a svi su uspaničeno pitali šta je to bilo, vojni veterani su se probijali ka mestu odakle je krenulo. Posle su nam rekli samo zvuk, ne brinite sve je u redu.
koji idioti?Ovi idioti su popili tuzbu zbog toga.
koji idioti?
Na njih i mislim.koji idioti?
ne čitam misli
ako misliš na idiote sa slike to tu je NYPD
a zajebani su panduri po AmericiNa njih i mislim.
Testirali? To se koristi već 20 godina. Helmkast voli senzacije i klikove.Za monstrume se ovo nije desilo.
ne piše...dakle legalan jeDa li je zvucni top legalan ili nije u Srbiji?
Nikome se ne dopada, previše je efikasan.ne piše...dakle legalan je
https://www.reddit.com/r/serbia/comments/1jc766d/dobar_audio_snimak_udara_zvucnog_topa/“Prvi put u istoriji”?
@Маки, @Regina Mills, @Paula, @S1MCRO @Straks92 snimak zvučnog topa u akciji. Ono sa snimka nije ni nalik ovome.
mozda nije top nego drugo tajno oruzije... Ovo je bio eksperiment ... verovatno ... al glupo sto je u vreme molitveNa snimku je jasno da je dejstvovano !!!
...
Ono nije bio LRAD
Na osnovu čega misliš da nije bio LRAD?Ono nije bio LRAD
Nešto drugo je u pitanju
Na osnovu snimaka sa neta.Na osnovu čega misliš da nije bio LRAD?
Ja sam pustio nakratko snimak i pojacao zvuk i odmah sam morao da utisam.Na osnovu snimaka sa neta.
Snimci potvrđuju da je LRAD ili eventualno neki drugi sličan sistem.Na osnovu snimaka sa neta.
Neki drugi definitivnoSnimci potvrđuju da je LRAD ili eventualno neki drugi sličan sistem.
koji na primerNeki drugi definitivno