Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.343
Prijaviti i ambasadi Albanije!Sutra ide u EK izvesce o upotrebi LRAD-a na narod.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prijaviti i ambasadi Albanije!Sutra ide u EK izvesce o upotrebi LRAD-a na narod.
Kakav je AV bolesnik. Kakvi su njegovi bolesnici
Potpuno te razumem. BoleštinaApsolutno, zvucni top nad mirnim ljudima koji daju pomen je zivotinjska metoda zastrasivanja. Sram ga bilo.
Samo pokazuju u kakvom strahu ljudi su spremni da vladaju.
On u meni izaziva prezir kakav nisam u zivotu osetila prema nekom ljudskom bicu.
Razgraničiti prvo šta je elektromagnetno, a šta sonično oružje pa idemo dalje. Šta podrazumevaš pod onim prvim? Rail gun ili neko mikrotalasno oružje?Фора је у томе што да је овај звучни топ или електромагнетно оружје како год употребљено у току неких великих нереда вероватно нико не би ни могао да увиди да он ствара панику јер у том метежу не би се то могло разазнати. Али не, лик је употребио ово у сред највеће могуће тишине....невероватно....
https://sputnikportal.rs/20201118/p...-nije-vidjeno-kod-amerikanaca-1123891873.html
Американци су га ставили у Хамер, на коме је једна антена, која изгледа као обична радарска антена. Међутим, то није радар, него оружје са електронским снопом и зове се АДС — active denial system. Систем делује на људе условно без повреда. Основна идеја била је да се направи оружје које није смртоносно, али које ће разјурити непријатеља. Толико су безобразни да то зову хуманим оружјем“, каже Милиновић.
Pretpostavljam da postoji neki gram logike. MUP izjavljuje da nije korišren top jer MUP koristi samo zakonom dopuštena sredstva. Top očito to nije. U normalnoj državi netko bi trebao odgovarati za javnu nabavu oružja koje se neće koristiti jer je zakonom zabranjeno. A možda je kupljeno za tjeranje vrana.Kaže Vam precednik da je godinama sa Izraelcima dogovarao topa kojeg ne smije koristiti. Sjajan potez.Осма божја заповест гласи: Не сведочи лажно на ближњега свога!
Izvini, ali prihvatio si zdravo za gotovo propagandnu laž ljudi debelo zainteresovanih u svemu ovome: nisu korišeni, niti ih je iko video - uprkos lupetanjima napamet dežurnih komesara političke korektnosti zvučni topovi nemaju domet koliki su tvrdili da ima.
Pogledajte prilog 1698336
Vreme će pokazati koliko je sjajanSjajan potez.
Koristi se u Americi.Apsolutno, zvucni top nad mirnim ljudima koji daju pomen je zivotinjska metoda zastrasivanja. Sram ga bilo.
Samo pokazuju u kakvom strahu ljudi su spremni da vladaju.
On u meni izaziva prezir kakav nisam u zivotu osetila prema nekom ljudskom bicu.
Kad dođe Đilas biće u pogonu 24/7, samo ako nekom padne na pamet da se buni. Kao pod DOS-om, po onom njihovom sad je demokratija i nema demonstacija.Vreme će pokazati koliko je sjajan
Ko je Đilas? Dosadni ste sa tim vašim strahovima. Po vas će doći mnogo gori od tih likova iz vaših redovaKad dođe Đilas biće u pogonu 24/7, samo ako nekom padne na pamet da se buni. Kao pod DOS-om, po onom njihovom sad je demokratija i nema demonstacija.
Не сумњам да се користи али да ли се игде икад користило против хиљаде људи који ћуте и мирно стоје ? Мале су шансе да је такав случај икад забележен пре овог вечерасM
Koristi se u Americi.
Kojih mojih redova? Trenutno bi se primetila razlika u odnosu na ove uplakane. Momentalno.Ko je Đilas? Dosadni ste sa tim vašim strahovima. Po vas će doći mnogo gori od tih likova iz vaših redova
Neko postavio temu na nauci i tehnologiji kako radi LRADНе сумњам да се користи али да ли се игде икад користило против хиљаде људи који ћуте и мирно стоје ? Мале су шансе да је такав случај икад забележен пре овог вечерас
Snimio neko kad su studenti otišli zbog napada i provokacija, pa rekli ljudi da iskoriste.Не сумњам да се користи али да ли се игде икад користило против хиљаде људи који ћуте и мирно стоје ? Мале су шансе да је такав случај икад забележен пре овог вечерас
M
Koristi se u Americi.
I u Engleskoj, pa i u drugim Evropskim državama verovatno. Imam osećaj da kod nas traže i najmanji izgovor kako ih muče kao da su u Jasenovcu, a realno im nije ni spala dlaka sa glave.Koristi se u Americi.
Bukvalno idi samo na Youtube i upiši pa ćeš videti da se koristi.Ne koristi se jer je utvrdjeno da je stetan po zdravlje.
Ovo što su primenili na vama izgleda ne radi kako trebaPotpuno te razumem. Boleština
Novosadski maturant Miloš I, koji je peške došao na protest, bio je prisutan u grupi ljudi koji su se razbežali tokom 15 minuta tišine, nakon što su doživeli jak zvučni udar.
„Bukvalno nas je ‘oduvalo’. Teško mi je da opišem. Prvo se čuo jak zvuk, a zatim smo osetili udar“, kaže maturant.
On se u trenutku udara nalazio naspram JDP-a i kaže da je zvuk došao najverovatnije iz pravca Kralja Milana.
„Iz pravca Slavije sigurno nije došao udar. Užasan osećaj. Posle jakog zvuka, bukvalno sam doživeo udare vibracija, koje bih mogao da uporedim sa vibracijama nekog jakog vufera, samo 30 puta jače.
Taj osećaj neću zaboraviti dok sam živ, jer nikada slično nisam nešto osetio niti doživeo“, kaže Miloš za Danas.
To je ekipa, kojoj će ovi studenti što se danas bune biti šefovi. Kao što sam i ja šef mnogim naprednjacima. Ćute. Rade za crkavicu i ne smeju ništa. Znaju da nisam za njihovu opciju. I ne mogu mi ništa. Kompanija strana. Šef mi u CH. Kaže :"bičuj!". Ja bičujem naprdnjake. Takva vam je sudbina. Šta ćešKojih mojih redova? Trenutno bi se primetila razlika u odnosu na ove uplakane. Momentalno.
Ima još modelaE ovako izgleda
Pogledajte prilog 1698361
Prijatelju,To je ekipa, kojoj će ovi studenti što se danas bune biti šefovi. Kao što sam i ja šef mnogim naprednjacima. Ćute. Rade za crkavicu i ne smeju ništa. Znaju da nisam za njihovu opciju. I ne mogu mi ništa. Kompanija strana. Šef mi u CH. Kaže :"bičuj!". Ja bičujem naprdnjake. Takva vam je sudbina. Šta ćeš
Neko postavio temu na nauci i tehnologiji kako radi LRAD
recimo, ČUJE SE U TRI LEPE i nema padanja na dupe padanja radi nego pokrivaš uši....
Niko ne bi da hapsi. Sve si pogrešno shvatio. Moj cilj je upošljavanje ljudi. Svi da rade i zarađujuPrijatelju,
vi bi samo da hapsite i procesuirate
mislim KOJI STE VI KRASNI?
![]()