Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 6.379
Ивица каже да МУП није употребио звучни топ.ivica kaze da nije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ивица каже да МУП није употребио звучни топ.ivica kaze da nije
A sta drzava treba da radi, da pusti ove huligane da se tuku i da stradaju nevini ljudi ili da reaguje? I molim Vas bez jednoumlja, da je to sve jedan slepac namontirao.
Slazem se, ali me ubije na kraju kako ovaj odradi ljude ... uvek isto.Ne pomaze ni 10 zvucnih topova protiv cunamija normalnih ljudi kojih srecom ne manjka u Srbiji.
Ивица каже да МУП није употребио звучни топ.Не каже да звучни топ није употребљен нити ко га је употребио
Da...zanimljivo...izgleda da se i Ivica ogradjuje od ludaka...
A s obzirom da TV Nova kaze da su snimili da je dejstvovano sa terase Predsednistva...
Onda je mozda neko iz Kobri?
A one koliko.znam pripadaju vojsci a ne MUP-u...
Tako da bi ivica u tom slucaju mogao biti u pravu kada kaze "MI NISMO..."
Ali ne demantuje da NEKO JESTE...
...
Mislim da nije istina ovo za zvucni top, sto je on debelo iskoristio da napljuje ljude na konferenciji...Verovatno se prosirila pogresna informacija...Ali je istina da su se da tako kazem dzukele zaletale u masu svojim vozilima koristeci te momente da naskode svom narodu kada vec nisu mogli da ga pendrece...
Imamo ozbiljan problem sa ekipom na vlasti..Porucili su nam da ih narod nemoze smeniti ni na koji nacin...
Problem je sa vama jer ste jedini protestanti u Evropi koji uopste ne trazite promenu vlasti nego tvrdite da vam je protest apolitican, dozovi se.Imamo ozbiljan problem sa ekipom na vlasti..Porucili su nam da ih narod nemoze smeniti ni na koji nacin...
Ko je ovo upotrebio na narod? LRAD je u Srbiji protivzakonit! I zasto je upotrebio
Druže da li si svestan da zvuk jačine od 160db može trajno da ošteti sluh.I stotine hiljada ljudi da postanu invalidi.Ovo je zloćin protiv čovečnosti i treba mu suditi u Hagu.Da , to je zvuk nalik kompresiji aviona , rakete, itd ...
A što je narod mogao da strada od stampeda .
misliš ne bi njega,al nema nikog drugog
vrlo inteligentno![]()
ovo jeste zvucni top.EVO I VIDEO DOKAZA O ZVERSTVU ALEKSANDRA VUČIĆA I NJEGOVE POLICIJE.
A deluje samo na odredje u onolikoj masi?Druže da li si svestan da zvuk jačine od 160db može trajno da ošteti sluh.I stotine hiljada ljudi da postanu invalidi.Ovo je zloćin protiv čovečnosti i treba mu suditi u Hagu.
Interesantna objava
Dokazuje da se žrtve koriste u svrhu obračuna....
A i dokazuje glupost konzumenata da više vole da veruju u SF priče nego da se grupica njih uspaničila jer palo nešto sa zugrade.
Čemu stampedo? Samo se odmakneš od zgrade...
A da... NEW YORK... Kule Bliznakinje...
ZVUČNI TOP DELUJE NA CELU POVRŠINU A NE SAMO NA NEKE
I vi da vodite zem,lju sa takvom pameću?