Злочиначки режим напао народ звучним топом за време 15.минутне тишине

ivica kaze da nije
Ивица каже да МУП није употребио звучни топ. ;) Не каже да звучни топ није употребљен нити ко га је употребио

Mislim da nije istina ovo za zvucni top, sto je on debelo iskoristio da napljuje ljude na konferenciji...Verovatno se prosirila pogresna informacija...Ali je istina da su se da tako kazem dzukele zaletale u masu svojim vozilima koristeci te momente da naskode svom narodu kada vec nisu mogli da ga pendrece...

Ивица каже да МУП није употребио звучни топ. ;) Не каже да звучни топ није употребљен нити ко га је употребио

Da...zanimljivo...izgleda da se i Ivica ogradjuje od ludaka...

A s obzirom da TV Nova kaze da su snimili da je dejstvovano sa terase Predsednistva...

Onda je mozda neko iz Kobri?
A one koliko znam pripadaju vojsci tj Ministarstvu Odbrane, a ne MUP-u...
Tako da bi Ivica u tom slucaju mogao biti u pravu kada kaze "MI NISMO..."

Ali ne demantuje da NEKO JESTE...

...

Poslednja izmena:
Da...zanimljivo...izgleda da se i Ivica ogradjuje od ludaka...

A s obzirom da TV Nova kaze da su snimili da je dejstvovano sa terase Predsednistva...

Onda je mozda neko iz Kobri?
A one koliko.znam pripadaju vojsci a ne MUP-u...
Tako da bi ivica u tom slucaju mogao biti u pravu kada kaze "MI NISMO..."

Ali ne demantuje da NEKO JESTE...

...

Sada je jasnjie i sta su bile Vuciceve pretnje "Hocete da pustimo Kobre da ih razbacaju za 5-10 sekundi"

...

IMG_0416.png

Mislim da nije istina ovo za zvucni top, sto je on debelo iskoristio da napljuje ljude na konferenciji...Verovatno se prosirila pogresna informacija...Ali je istina da su se da tako kazem dzukele zaletale u masu svojim vozilima koristeci te momente da naskode svom narodu kada vec nisu mogli da ga pendrece...

Na snimku je jasno da je dejstvovano !!!

...

Interesantna objava
Dokazuje da se žrtve koriste u svrhu obračuna....
A i dokazuje glupost konzumenata da više vole da veruju u SF priče nego da se grupica njih uspaničila jer palo nešto sa zugrade.
Čemu stampedo? Samo se odmakneš od zgrade...
A da... NEW YORK... Kule Bliznakinje...

ZVUČNI TOP DELUJE NA CELU POVRŠINU A NE SAMO NA NEKE
I vi da vodite zem,lju sa takvom pameću?

Ko je ovo upotrebio na narod? LRAD je u Srbiji protivzakonit! I zasto je upotrebio

Da , to je zvuk nalik kompresiji aviona , rakete, itd ...

A što je narod mogao da strada od stampeda .
Druže da li si svestan da zvuk jačine od 160db može trajno da ošteti sluh.I stotine hiljada ljudi da postanu invalidi.Ovo je zloćin protiv čovečnosti i treba mu suditi u Hagu.

Druže da li si svestan da zvuk jačine od 160db može trajno da ošteti sluh.I stotine hiljada ljudi da postanu invalidi.Ovo je zloćin protiv čovečnosti i treba mu suditi u Hagu.
A deluje samo na odredje u onolikoj masi? :dash:

Neko
Nešto
Bila objava na tviteru...

Gde ćeš ti da objasniš visoku nauku III i IV stepenu? :lol:

Interesantna objava
Dokazuje da se žrtve koriste u svrhu obračuna....
A i dokazuje glupost konzumenata da više vole da veruju u SF priče nego da se grupica njih uspaničila jer palo nešto sa zugrade.
Čemu stampedo? Samo se odmakneš od zgrade...
A da... NEW YORK... Kule Bliznakinje...

ZVUČNI TOP DELUJE NA CELU POVRŠINU A NE SAMO NA NEKE
I vi da vodite zem,lju sa takvom pameću?

Jesi ti slep ili se ludim pravis...

Vidis na snimku da ljudi pod dejstvom oruzja upravo bivaju uklonjeni sa sredine ulice ka zgradama...kao da si nozem rasekao po sredini ulice !!!

...

Back