princess_mulan
Početnik
- Poruka
- 20
A cekaj meni tu nesto nikako nije jasno
Ako je bilo dogovoreno da ti psa i to zlatnog retrivera dovede u subotu,a ti bas htela danas,zasto ti onda dovodi laba.
Meni to sve smrdi na neku muvazu.
Nisam odgaivac niti retrivera niti labova,vec biglova i nikako ne kapiram prvo:
sto ti daje tako mladog psa?
zasto onda nije mogao danas da ti dovede zr? (koja je razlika u par dana)
i trece,kako ti imas toliko poverenja u tog coveka?
Nemoj me pogresno shvatiti,ali ja nikad ne dajem stence pre dva meseca,jos bolje ako ostanu i duze,isto tako ne vidim razlog da ti umesto zlatnog u subotu dovede laba danas.
300km je koliko eura?
pa stric moj uporan uzmi sine laba i na pocetku je bilo izmedju labradora i retrivera i ja se nisam mogla odluciti i odlucim se za zlatnog i sad je moj stric uporan lab pa lab i ja sta cu kazem dobro onda laba.
a koliko sam skontala retriveri zlatni su mu u srbiji negdje a ovde u kuci ima samo labradore a iskreno i toliko sam nestrpljiva da vec nocima nisam spavala od dragosti sto cu dobit psa.
pa imam poverenje jer ga poznaje stric i iskreno cisto sumnjam da bi smeo zeznut strica (citaj:stric je vladika a vlasnik pasa svestenik

)i ja isto mislim da je mali da se odvaja od majke

300 km je 150 eura,1 evro je 1.95 km

hvala ti od srca
ALI IMAM PROBLEM LUNA JE DOSLA PUNA BUVA I KRPELJA a buve su hibridne znaci ogromne.trcala sam po prasak protiv buva,sad sam je okupala.

aaooo, bas je mala skroz, Luna je kao secer... Mnogo je pazi i cuvaj, i obavezno vodi kod veterinara da je ipak pregleda...Srecno