Zlatni Retriver

Cao svima,

Ovo je Oggy. Za 9 dana puni 5 meseci. Kupila sam mu tablete Kalcium Tabletten i neke za dlaku (ne znam tacno naziv ali kupuju se na komad) moze li neko da mi kaze kako se daju, U pet sopu su mi rekli 3 x dnevno i od jednih i od drugih ali zar to nije mnogo obzirom na uzrast?

Evo malo slicica

Prilozi

• DSC05199.jpg
    DSC05199.jpg
    14,8 KB · Pregleda: 22
  • DSC05194.jpg
    DSC05194.jpg
    14,3 KB · Pregleda: 24
  • DSC05171.jpg
    DSC05171.jpg
    14,4 KB · Pregleda: 24
Evo sada smo bili kod cika veterinara:) Luna je stara oko 4,5 sedmice.cika veterinar ju je pregledao i kaze ona je ok,super je pas,nije bolesna znaci sve je u redu sa njom.:D i naravno popiskila se veterinaru u ruku:hahaha::hahaha:
NEMA VISE BUVA :D
sada spava,cijelu noc sam je gledala dok spava i mogu vam reci da je za ovo kratko vrijeme vec uzela moje srce,sada mi je zao sto i pre nisam psa,tako je divna moja luna ne bi je dala ni za sta na svijetu.
hvala vam svima puno za sve savjete sto ste mi dali.:heart:

Cao svima,

Ovo je Oggy. Za 9 dana puni 5 meseci. Kupila sam mu tablete Kalcium Tabletten i neke za dlaku (ne znam tacno naziv ali kupuju se na komad) moze li neko da mi kaze kako se daju, U pet sopu su mi rekli 3 x dnevno i od jednih i od drugih ali zar to nije mnogo obzirom na uzrast?

Cao, Blondy. Nije to mnogo... oni u tom periodu treba da imaju 3 obroka dnevno... pre ili posle obroka mu das po tabletu...

Rea Tina, ako je samo crvenilo (nije ostala glava od krpelja ili slicno) kupi FLOGOCID MAST.... proizvodi je Veterinarski zavod Zemun... Maze se ujutru i uvece na mesto koje je iritirano...
kosta oko 200 dinara...
i kupi Frontline
od 900 do 1000 dinara...
po mogucstvu neka ti veterinar stavi Frontline tako sto ce da skrati malo dlaku na mesto gde treba da se utrlja...
Pozz

sto je ovako mrsava.....

Nije on bas tako mrsav u prirodi, to na slikama tako izgeda. Inace je dosta porastao u zadnja dva meseca pa mozda i zato, a i poceo je da menja dlaku. Ja ne znam kako bi trebalo stvarno da izgleda u ovom uzrastu ali zena od koje smo ga kupili kaze da je sasvim OK. Nemam pojma. U svakom slucaju on ima tri obroka dnevno, dajemo mu Pedigree (junior) granule, kesice i konzerve. Plus poneku jabuku, bananu i pomalo hrane sto mi jedemo (cisto da "gricne" sa nama). Mozda negde gresimo? :(

Nije on bas tako mrsav u prirodi, to na slikama tako izgeda. Inace je dosta porastao u zadnja dva meseca pa mozda i zato, a i poceo je da menja dlaku. Ja ne znam kako bi trebalo stvarno da izgleda u ovom uzrastu ali zena od koje smo ga kupili kaze da je sasvim OK. Nemam pojma. U svakom slucaju on ima tri obroka dnevno, dajemo mu Pedigree (junior) granule, kesice i konzerve. Plus poneku jabuku, bananu i pomalo hrane sto mi jedemo (cisto da "gricne" sa nama). Mozda negde gresimo? :(

Pa bas i nemora to ,,vase,, da jede....Znam da nije najzdravijije da jede slanu hranu i tako ovo ,,nase,,
Ali jabuka je ok....

Hvala, Ivane. Inace, Simba je bas mlad... ima 4 i po meseci. :-D

Cao Keki,

rekla bih da su Oggy i Simba vrsnjaci. Oggy puni 5 meseci 15.05. Stalno sam se pitala da li je mrsavica iako jede kao blesav, ali sada, kad vidim Simbu, a videla sam i jos neke pse tog uzrasta, shavtila sam da su svi izgleda u tom periodu pomalo nezgrapni. Ali su prave maze. Oggy je jos prava beba. Jer se desi i tvom Simbi jos ponekad da se upiski u kuci? Oggijy da, svremena na vreme. A kad izadjemo napolje, vuce povodac kao blesav. Pre bi on nas da seta nego mi njega.
Izgnjavi tog tvog slatkisa:bye:

Prilozi

• DSC05177.jpg
    DSC05177.jpg
    14 KB · Pregleda: 14
Cao Keki,

rekla bih da su Oggy i Simba vrsnjaci. Oggy puni 5 meseci 15.05. Stalno sam se pitala da li je mrsavica iako jede kao blesav, ali sada, kad vidim Simbu, a videla sam i jos neke pse tog uzrasta, shavtila sam da su svi izgleda u tom periodu pomalo nezgrapni. Ali su prave maze. Oggy je jos prava beba. Jer se desi i tvom Simbi jos ponekad da se upiski u kuci? Oggijy da, svremena na vreme. A kad izadjemo napolje, vuce povodac kao blesav. Pre bi on nas da seta nego mi njega.
Izgnjavi tog tvog slatkisa:bye:

Cao, Blondy. Simba 21.05. puni 5 meseci... Simba se jos nije upiskio u kuci... jeste jednom ali u stanu... tamo ga retko kada vodimo pa nije navikao... Ne vuce povodac... voli da njuska pa cesto zastaje ali cim mu se kaze odmah nastavlja dalje. Simba je bas krupan za svoj uzrast... ove slike su stare 3 nedelje...
Slikacu ga ovih dana kada budemo bili u setnji pa ces sama da procenis... :-D

Back