E hvala vam puno!
Jutros kada sam ga izvela napolje, sve je bilo ok. Ali nije nesto hteo da se igra. I kada sam mu stavila povodac samo me je gledao, i nije hteo da krene. Nisam htela da ga vucem, jer mi ga je zao...pa sam ga mazila, i dala sam mu njegovu omiljenu igracku i on uopste nije reagovao.
Posle sat vremena, krenuo je bez povoca..ali samo do pola ulice. I kada je cuo da neko kuce u daljini laje, brzo je otrcao do moje kuce. Onda sam pomislila da se verovatno uplasio. Ali opet nisam bila sigurna, jer to pre dva-tri dana nije predstavljalo problem...pre par dana, on je normalno prolazio...kao i da oni nisu tu.
Ali juce se nesto desilo....
Juce sam ga vodila u setnju do prodavnice. I neki covek je prolazio pored nas sa VELIKIM zlatnim retriverom (star godinu dana), retriver je prelep.
I kada smo ih prosli, sve je bilo ok....ali posle covek je pustio svoje kuce, jer je valjda hteo da se igra sa njim...i kuce je brzo dotrcalo do nas..i pocelo da njusi mog malog Badija. I ja sam se naravno uplasila, ali mislila sam da mu valjda nece nista uraditi jer ipak Zlatni Retriveri su mirni. Odjednom je moj Badi skocio na njega, i tu smo ih razdvojili. Videla sam da se uplasio. I od tada, Badi nece vise toliko da se igra samnom. Neznam zasto.
Danas, kad sam ga vodila u drugu setnju...uvece, negde oko osam...nisam mu stavila povodac dok smo bili u mojoj ulici, jer nije toliko prometna. On se igrao sa mojim komsijama...i kad smo izasli iz ulice, stavila sam mu ga. U pocetku ga je grizao...ali posle je bilo sve ok...hehe, svi ljudi koji su prolazili kraj nas su stali da ga pomaze, on se igrao sa njima i sve je bilo super...ali kad je neko kuce pocelo da laje na njega...on je odma pogledao u mene, i poceli smo da trcimo...jer nisam htela da mi se Badi opet uplasi.
Nadam se da moj Badi nece biti previse plasljiv. I bas me zanima zasto on danas nije hteo da ide u setnju. Drugi put sam ga jedva nagovorila.
Jel' mislite da je zbog onog juce sto se desilo?
Nadam se da ce sutra vec biti bolje. = (