Zlatni Retriver

Izgleda da sam mu nasao vlasniak jedna mala klinka tvrdi da je njen pas kaze da ima dve godine u sta sumlajm i delovala je nesigurno i mislim da laze jer je mala iz te ulice kada mi je pre nku noc pobegao sta da radim?:???:

Jao pa to je vec nezgodna situacija.
Pitaj njene roditelje ili nju da li ima neke papire pa nek ti kaze ime pa ga pozovi vidi da li se odaziva,stvarno ne znam nikada nisam bio u toj situaciji

Izgleda da sam mu nasao vlasniak jedna mala klinka tvrdi da je njen pas kaze da ima dve godine u sta sumlajm i delovala je nesigurno i mislim da laze jer je mala iz te ulice kada mi je pre nku noc pobegao sta da radim?:???:

Prvo trazi od njenih roditelja da dodju, a onda proveri da li je pas chipovan na njihovo ime. Ako nije mozes da proveris po ponasanju psa da li su mu to vlasnici ili neka ti pokazu gde su drzali psa i njegovu opremu (povodac, igracke) pa tek onda razmisli da li da im ga dajes tj vracas.

Prvo trazi od njenih roditelja da dodju, a onda proveri da li je pas chipovan na njihovo ime. Ako nije mozes da proveris po ponasanju psa da li su mu to vlasnici ili neka ti pokazu gde su drzali psa i njegovu opremu (povodac, igracke) pa tek onda razmisli da li da im ga dajes tj vracas.

tako cu i da uradim to cu sve da trazim ali ja mislim da ta devjcica malo laze je rtajpas nema 2 godine cisot sumlajm po njegovom izgledu a i nisu ga trazili do sad;)Ja mislim da su oni njega uhvatili pre nku noc kad je menio pobegoa pa je onda on njima pobegao vratio se meni tako mora da zbog toga tvrdi to;)

Nemoj joj ga davati dok ne budes 100% siguran da je njen.
Nek ti kaze njegovo ime i ostalo da bi bio siguran da je pas njen.

Po prici i ja mislim da laze jer da je njen pas cisto sumnjam da ga barem jedanput ne bi sretnuo u te "dvije" godine...ne znam, ti nas obavjestavaj sta je bilo :think:

pas je njoj jednom otisao a ako sledeci put ode to ce znaciti da ne zna da se stara o n jemu a ja cu g aond auzeti i nece ga dobiti.A mekla je bude sramota jer mi se nije ni zahvalila za sve sto sma ucinio ja sma se coe mesec o njemu brinuo to niej malo:(

ma miki bre idi iz ovih stopa do njenog dvorista i provjeri da li je kod nje.

i nemoj da dopustis da ti ga uzme a ne znas ni je li pas njen

bori se za ono sto volis

Back