Marko mj
Zainteresovan član
- Poruka
- 101
Posle duze pauze ponovo smo tu. Bobi je napunio pre dva dana osam meseci, i pozdravljamo vas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle duze pauze ponovo smo tu. Bobi je napunio pre dva dana osam meseci, i pozdravljamo vas.
Zahvaljujemo se puno, porastao je ali je jos blesaviji nego sto je bio. Postavicu u toku dana jos koju sliku mada tesko ga je uloviti kada je miran, uglavnom pravi neke gluposti.
Pozz svima...I ja imam zlatnog retrivera,ima 15 meseci i zove se Dez!Pravo ime po rodovniku mu je Dezart Storm...Treba da ga vodimo na izlozbu da ga ocene za parenje jer planiramo da ga sada preko leta parimo!Zvao sam kinoloski saves i oni su mi rekli da je otkazana izlozba za 24 maj,i odlozena je tek za seplemar,a mi stvarno ne mozemo da cekamo do septembra i moram jos da se raspitam da li ima neka ranije!inace to je izlozba samo za zlatne retriver u Beogradu...Da li neko zna da li ima jos neka izlozba u Bogradu sada u maju ili junu?poz![]()
Jel moze meni neko da odgovori na moj post molim vas?
Vratio sam se i odmah imamo problem. Bobi se danas kupao i pio vodu sa reke koja je u jednom trenutku bila jako prljava. Mozda je cak i neki bager ispustio naftu ili ulje. Bobi je jeo samo jednom i to je povratio mislim da ima grceve jer mu se stomak nadima, ne ustaje...sada pokusavam da nadjem nekog veterinara ali ne ide mi bas najbolje. Imate li neki savet....?
Jel moze meni neko da odgovori na moj post molim vas?
Vratio sam se i odmah imamo problem. Bobi se danas kupao i pio vodu sa reke koja je u jednom trenutku bila jako prljava. Mozda je cak i neki bager ispustio naftu ili ulje. Bobi je jeo samo jednom i to je povratio mislim da ima grceve jer mu se stomak nadima, ne ustaje...sada pokusavam da nadjem nekog veterinara ali ne ide mi bas najbolje. Imate li neki savet....?
S obzirom da si i dalje konektovan, pretpostavljam da Bobiju i nije toliko loše.
S obzirom da si i dalje konektovan, pretpostavljam da Bobiju i nije toliko loše. Evo ovako: idi u neku apoteku i pitaj ih šta da radiš, ponekad više poverenja imam u farmaceute. Ima tih proizvoda tipa Probiotika koji se daju kod stomačnih tegoba, trebalo bi da mu nešto od toga pomogne. Možda medicinski ugalj ili zeolit. A ima dosta vetova koji rade 24h dnevno, pisano je o tome dosta, ima negde neki kontakt. Novaci su u Veselina Masleše, ima i neka ambulanta u Lješkoj na Banovom Brdu koja radi non-stop... Ili jednostavno sačekaj do jutra i daj mu u međuvremenu samo tečnost ili neku laku klopicu-pileća supica, jogurt...
Bolje je, Zoran nije bio ali sam se cuo par puta sa njim. Dobijao je puno tecnosti, popio je i par jogurta , pirincane vode...pridigao se i trazio da izadje van i sada je vec bolje. Hvala ti puno, nisam napisao u toj frci da sam mu od juce davao "klometol" pa je jutros poslednji put povracao vise nije.
Hvala na brizi, oporavlja se polako iscrpljen je prilicno ali bice dobro. Puno pozdrava