Ja sam na netu videla da štenci migu da se nadju i za 50 evra,na slici su izgledali preslatko, ali da li to znači da imaju neku manu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Laki ako do sada nisi kupio psa nadam se da ce ti pomoci ovo sto ja napisem!Ja imam najvise iskustva sa ovim!Evo vec 3 godine se mucim da imam psa i napokon sam ga dobila,pa ovako!
1.Slusaj sve sto ti roditelji kazu
2.Sam se nudi da pomazes oko kucnih poslova
3.Uci,uci i uciiiiii
4.proucavaj na internetu rasu koja te najvise zanima pa mozda nadjes nesto sto ti ne odgovara pa se predomislis za neku drugu rasu,uglavnom sto vise citaj o odgoju i vidi da li je to prevelika obaveza za tebe
5.to novo sta saznas,sta procitas ispricaj roditeljima,neprekidno pricaj o toj rasi trazi brojeve odgaivaca itd
Eto to je meni pomoglo najvise nadam se da ce i tebi!Javi nam kakvi su rezultati
Ali Laki, ne znaš dok ne probaš. Nemaš šta da izgubiš. A šta je to bilo sa tim dečkom? Aj' "pljuni" podatke pa ćemo da dokažemo da su sami krivi.
pa sa tim decakom sto se razboleo od psa
sorry, mimi, ali ne kapiram sa kojim deckom?
ako mislish na ono sto sam rekao da cemo da idemo u azil, bili smo ali nista rasno nismo
nasli....to su sve dzukele.....
ako si mislila na to, nista, a sto se tiche onih malih kucica, ja netju da ih drzim......jer ima dosta razloga
ej i objasni mi, posto ne znam na koje podatke mislish!
sorry, mimi, ali ne kapiram sa kojim deckom?
ako mislish na ono sto sam rekao da cemo da idemo u azil, bili smo ali nista rasno nismo
nasli....to su sve dzukele.....
ako si mislila na to, nista, a sto se tiche onih malih kucica, ja netju da ih drzim......jer ima dosta razloga
ej i objasni mi, posto ne znam na koje podatke mislish!
Dakle,plavooki tesko si me razocarao ovim postom
Sta fali "dzukelama" i zasto je toliko bitno da pas bude rasan?
Zaista nemam reci kojima bih opisala bes koji sad osecam![]()
ne znam kako mozes za psa da kazes da je dzukela!a ja iskreno imam mesanca i rasnog psa,ali vise gotivim mesanca
pa dobro reci bolji naziw da ih tako zowem......![]()
ali zar nece onda da se oseca na sirce?
Ja sam ga jednom vec kupala, rekli su mi da mogu. Sada ima 6 meseci, nije toliko mali... Ili jeste:| ?
Ima puno naziva kao sto je kuce,pas,mesanac ali DZUKELA nikako ne prilici ni jednom psu i NE bi se moglo ocekivati da ljubitelj pasa tako nesto kaze
Ma dzabe cu ja uciti, nista necu dobiti, i sto se tiche tih kucnih poslova, to nije za
mene......i kao da je mom tatu briga da li sam ja pomogao majki, i da ga je briga to nista
nece promijeniti.......a najvishe nece da mi ga kupe, zbog toga sto se sad jednom nasem
prijatelju sin razbolio od psa......pa je i to dosta uticalo, ma ne znam, mogu ja plakati do
sjutra, ili bilo sta raditi, mislim da time nista necu promijeniti!
Mada hvala na savjetu.......i kad mi je Alexandra poslala bila jedan post, o retriverima
(mislim na onu sto ima bruna), taj sam post pokazao mami, ona je rekla: " ma znam ja
to, ali to tati treba da kazesh".............ja kazem, a on se odma kaze, nije pas za
stan.........a najgore je sto on slusa one njegowe po*rane prijatelje........
Ja sam moje dugo morala da ubedjujem da dobijem lakija.Uvek sam imala po nekog kucu,ali nikad nekog velikog tako da mi je to bila stvarno velika zelja.Moji takodje svi mnogo vole nemacke ovcare(mozda otuda tolika moja ljubav prema njima) i uvek su govorili da ce mi jednom kupiti ali da je to veliki pas,mi imamo malo dvoriste,to je velika briga i obaveza,i blablabla. Kada mi je u oktobru uginuo kuca(mesanac,od starosti) mnogo mi je bilo zao pa su odlucili da me raspoloze novim,i te kakvim.Neocekivano su u odgaivacnici nasli jedno malo slatko kuce NO,covek koi je trebao da ga kupi odustao je i mi smo tu uskocili,u medjuvremenu samo prosirili dvoriste i sagradili boks.Stavarno sam se odusevila,uopste nisam ocekivala "novog" kucu tako brzo.I eto sad uzivam sa mojim mackom(Lakijem)Iako se ne moze pas bivsi pas zamenuti drugim meni je Laki bas prirastao za srce.
Mozda je ovo malo outopic ali Laki(plavooki djecak) pokusavaj,stvarno vredi![]()