ria&tuborg
Aktivan član
- Poruka
- 1.566
Ok hvala!!!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa znas sta, ako je situacija takva onda lepo na sterilizaciju i da ste mirni oboje!!!!! Kome trebaju nervni napadi svaki dan po 4 puta!!!!!!!!Bez zezanja, ja se isto plasimakako cu kad Don dodje u taj period, a samo sto nije!!!!!!! e da gde si ti radila te snimke za displaziju???????
Ne razumem sta je smesno...
@sdragickg- ni ja ne kapiram sta je tu smesno?!:x
U redu je, razumeli smo se pogresno, on je mislio da se salim pa su zato stavljeni onoliki smajlici. Rascisceno je to preko pp.
E ja licno ne bih dala Sleepy-ju da se takmici sa tom slikom jer niko onda ne bi dobio poene osim njega.:wink:![]()
Sada ima 3,5 meseca, a na slikama mesec dana![]()
E pa ljudi moji nema druge. Tedi ide na sterilizaciju, samo jos da zakazemo termin. Ako bude moglo jos danas ce mu biti zakazana operacija.
Eto, samo sam htela da vam javim na vreme.
Sada ima 3,5 meseca, a na slikama mesec dana![]()
JOJJJJJJJSada ima 3,5 meseca, a na slikama mesec dana![]()
Jos nije nista zakazano, kao i obicno sad se smirio pa niko ne razmislja o tome, i svi mi govore kao nemoj jos, kao da ce mu ta displazija proci. Jedino me brine to da se ne ugoji (sto mi trentuno izgleda kao nesto totalno nemoguce, s obzirom koliko mrljavi sa hranom), tako da ce mu biti gore jer ce jedva ustajati. Juce sam videla jednog muzjaka, izgleda sterilisanog, izgleda bukvalno kao bure. Toliko se ugojio da me cudi da je jos ziv. To ipak jeste promena hormona i zaista ne znam koliko je zdravije da bude sterilisan, ali stvarno mi je zao da se muci sa celom pricom oko zenki.
Inace i ja sam htela jednog malog Tedija, ali eto sad..
Ne mogu da ti kazem fiksnu cenu ali se krecu od 2000 do 6000din.
Jos nije nista zakazano, kao i obicno sad se smirio pa niko ne razmislja o tome, i svi mi govore kao nemoj jos, kao da ce mu ta displazija proci. Jedino me brine to da se ne ugoji (sto mi trentuno izgleda kao nesto totalno nemoguce, s obzirom koliko mrljavi sa hranom), tako da ce mu biti gore jer ce jedva ustajati. Juce sam videla jednog muzjaka, izgleda sterilisanog, izgleda bukvalno kao bure. Toliko se ugojio da me cudi da je jos ziv. To ipak jeste promena hormona i zaista ne znam koliko je zdravije da bude sterilisan, ali stvarno mi je zao da se muci sa celom pricom oko zenki.
Inace i ja sam htela jednog malog Tedija, ali eto sad..
Ne mogu da ti kazem fiksnu cenu ali se krecu od 2000 do 6000din.