Zlatni Retriver

E pa ljudi moji nema druge. Tedi ide na sterilizaciju, samo jos da zakazemo termin. Ako bude moglo jos danas ce mu biti zakazana operacija.
Eto, samo sam htela da vam javim na vreme.

e meni ga je isto nekako zao:-( znam da su razlozi maximalno opravdani i sve ali opet... mi gileta necemo pariti pa ako postane nemoguce kontrolisati ga i on ce da ide na sec sec:(

a i mi sve odlazemo, nekako nisam ipak 100% uverena da mu je zdravstveno bolja opcija sterilizacija, mislim da se bez preke potrebe ne treba igrati nikada sa prirodom... a i zao mi je sto necemo imati malog glieta jednog dana. s obzirom na urodjenu kataraktu i potencijalne komplikacije iste ni da nema problema sa gomilom neudomljenih mesanaca, ne bi bilo dobro da prenosi to dalje na potomke...

ali mi je opet sve to malo shmrc... ljubi tedija mucenika za mene:heart:

da htedoh da te pitam koliko kosta sterilizacija, kod kog veta je radis?

Jos nije nista zakazano, kao i obicno sad se smirio pa niko ne razmislja o tome, i svi mi govore kao nemoj jos, kao da ce mu ta displazija proci. Jedino me brine to da se ne ugoji (sto mi trentuno izgleda kao nesto totalno nemoguce, s obzirom koliko mrljavi sa hranom), tako da ce mu biti gore jer ce jedva ustajati. Juce sam videla jednog muzjaka, izgleda sterilisanog, izgleda bukvalno kao bure. Toliko se ugojio da me cudi da je jos ziv. To ipak jeste promena hormona i zaista ne znam koliko je zdravije da bude sterilisan, ali stvarno mi je zao da se muci sa celom pricom oko zenki.
Inace i ja sam htela jednog malog Tedija, ali eto sad..:(

Ne mogu da ti kazem fiksnu cenu ali se krecu od 2000 do 6000din.

Jos nije nista zakazano, kao i obicno sad se smirio pa niko ne razmislja o tome, i svi mi govore kao nemoj jos, kao da ce mu ta displazija proci. Jedino me brine to da se ne ugoji (sto mi trentuno izgleda kao nesto totalno nemoguce, s obzirom koliko mrljavi sa hranom), tako da ce mu biti gore jer ce jedva ustajati. Juce sam videla jednog muzjaka, izgleda sterilisanog, izgleda bukvalno kao bure. Toliko se ugojio da me cudi da je jos ziv. To ipak jeste promena hormona i zaista ne znam koliko je zdravije da bude sterilisan, ali stvarno mi je zao da se muci sa celom pricom oko zenki.

Ja sam ipak protiv sterilizacije.Nemoj da ga paris ali nemoj ni da ga sterilises.Po meni je to potpuno nehumano.Ok imas problema oko setnje, ali proci ce i ta teranja.

NEMOJ da ga ``USTROJIS``

uf po regularnom cenovniku naseg veta cena ide od 7000 pa do 13000 cini mi se. a prijatelj nam je pa mi malo neprijatno da ako se odlucimo na sterilizaciju, da menjamo veta ali 13000 je stvarno:roll: ajde 100e jos nekako... inace sam provalila da su "malo" skuplji, ali racunam imam poverenja u njega a to se ne moze platiti...

Auf! A ja jos mislila da je 6000 puno! I to je cena kod ovog naseg prethodnog veta kod koga su usluge bas fensi.
Mislim da je 13000 za sterilizaciju (pogotovo muzjaka kojima se ne sece stomak) zaista puno.

moguce je da je to za zenke... ma cuti mi smo zbog krpeljske groznice ostavili 4500, dobro od toga je 800 za front i covek je u nedelju dosao u ordinaciju sto se posebno naplacuje, ali to nam nije racunao, ali bilo je spasavaj zivu glavu pa nismo ni pitali za pare... ali da su skupi skupi su...

ps. i da spomenem da je analizu krvi odradio odmah na licu mesta nismo morali da cekamo sutradan i sve je to super ja sam mu nevidjeno zahvalna.

Back