Zlatni Retriver

Dizem ruke. Totalno si me razocarao, nisam imala predstavu koji si snob. I samo da znas, kod mene u ulici je bio jedan mesanac labradora, niko mi nije verovao da mu je otac bio jedan Gizmov ortak Ari posto je Jodza bio onako kratkonog i zdepast na majku koja je bila lokalna ljubimica, ali je Jodzin brat iz legla, Badi bio lep kao lutka, cak je pomalo i licio na zlatnog...

Prelep je Bond... ali stvarno, nemam reci :heart::heart:
A evo jedne Kikine slicice(od juce) :D
IMG_1771-1-1.jpg

Pozdrav

Hogar u zadnje vrijeme kad se onako silno raduje,malo kao kezi zube,dize obraze...ne znam da li je to ok...jer to je nesto novo ...ranije nije to radio...opet nekima nije svejedno kad dodju kod nas...kazu neki da je to normalno za muzjake....

Sto bre niko nista ne pise?
Svi znamo da retriveri vole da donose stvari, al kad ja nesto bacim ovom mom-on uvek ode po to i uzme ga, onda doseta do mene, ali mi ne daje to sto je doneo.A kad probam da mu uzmem, on ne pusta...
Ludak mali :) :lol:

Sto bre niko nista ne pise?
Svi znamo da retriveri vole da donose stvari, al kad ja nesto bacim ovom mom-on uvek ode po to i uzme ga, onda doseta do mene, ali mi ne daje to sto je doneo.A kad probam da mu uzmem, on ne pusta...
Ludak mali :) :lol:

Pa dobro on je josh mali.....mislim
Inache kad poraste, on voli da igra frizbi....to sam procitao na nekom sajtu...ozbiljno;)
a dragicaraj, koliko tvoj "mali ludak" ima mjeseci?
ej i zaboravio sam kako se zowe?

Pozdrav!

@plavooki- on ima skoro 4 i po meseca i zove se Roni :)
Znaci, danas ladno-mazim ga ja, kad ono-1 krpelj odmah do oka i izvadimo mu mi.Kad ono-jos jedan i jos 1 i jos 1 i......Znaci, on je od vrata na gore (i to sve najgorim mestima-odmah do oka, u i po usima...) imao toliko krpelja da to niste nikad sigurno videli.Izvadili smo mu bar (ne hiperbolisem ni malo) 50 a ima ih i jos...Zvali smo vet i on je rekao da rastvorimo neku ampulu i da ga okupamo time... :(
A kupicemo mu neki medaljon CatanDog's (da niste mozda culi za to?) koji stiti od buva i krpelja oko 3 god, jer su ove ampule sra*e.Stavili smo mu jednu pre mesec dana i pise da stiti oko 3 mes, a gle ovo...

Znaci, danas ladno-mazim ga ja, kad ono-1 krpelj odmah do oka i izvadimo mu mi.Kad ono-jos jedan i jos 1 i jos 1 i......Znaci, on je od vrata na gore (i to sve najgorim mestima-odmah do oka, u i po usima...) imao toliko krpelja da to niste nikad sigurno videli.Izvadili smo mu bar (ne hiperbolisem ni malo) 50 a ima ih i jos...Zvali smo vet i on je rekao da rastvorimo neku ampulu i da ga okupamo time... :(
A kupicemo mu neki medaljon CatanDog's (da niste mozda culi za to?) koji stiti od buva i krpelja oko 3 god, jer su ove ampule sra*e.Stavili smo mu jednu pre mesec dana i pise da stiti oko 3 mes, a gle ovo...

a je li primio vakcinu protiv buba?
nisam cuo za taj medaljon,
ali imash i onu ogrlicu protiw krpelja,
ja mislim da nije preskupa.....
sva sreca sto se vidjeli da ima krpelje....
veoma su opasni....:-(
i ne zabroravi da mi obavjestish, kako ce se dalje "razvijati situacija";)

Pozdrav!

ja sam cula za to.
cula sam da je dobar,samo ne znam gde ga ima

Juce smo ga isprskali tom ampulom, tako da bi trebalo da su svi krpelji sad mrtvi.Samo ne znam jel treba mi da ih povadimo ili ce oni sami da poispadaju?
A kupili smo mu i ovaj medaljon, tako da ce biti miran dugo... :)

to ne znam, ja mislim da ce oni sami poispadati, tokom njegove igre,
i kad on bude trcao...........mada nisam bash siguran..
bash super da ste mu kupili taj medaljon,
vjerovatno, kao sto si i sama rekla,
bicite te i Vi i on mirni josh dugo vremena
a koliko se krecu cijene tog medaljona?

Pozdrav za tebe i Ronija!:heart:

Back