Lucky :)
Gost
- Poruka
- 9.414
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
cicimi, svaki put kiki sve ljepsa!!!
stvarno je divna!
Pa moramo i mi da se pohvalimo-danas kada je padala kisa usli smo sami u kucicu i prvi put ostali tamo duze![]()
Sto bre niko nista ne pise?
Svi znamo da retriveri vole da donose stvari, al kad ja nesto bacim ovom mom-on uvek ode po to i uzme ga, onda doseta do mene, ali mi ne daje to sto je doneo.A kad probam da mu uzmem, on ne pusta...
Ludak mali![]()
![]()
@plavooki- on ima skoro 4 i po meseca i zove se Roni
Znaci, danas ladno-mazim ga ja, kad ono-1 krpelj odmah do oka i izvadimo mu mi.Kad ono-jos jedan i jos 1 i jos 1 i......Znaci, on je od vrata na gore (i to sve najgorim mestima-odmah do oka, u i po usima...) imao toliko krpelja da to niste nikad sigurno videli.Izvadili smo mu bar (ne hiperbolisem ni malo) 50 a ima ih i jos...Zvali smo vet i on je rekao da rastvorimo neku ampulu i da ga okupamo time...
A kupicemo mu neki medaljon CatanDog's (da niste mozda culi za to?) koji stiti od buva i krpelja oko 3 god, jer su ove ampule sra*e.Stavili smo mu jednu pre mesec dana i pise da stiti oko 3 mes, a gle ovo...
@plavooki- on ima skoro 4 i po meseca i zove se Roni
Znaci, danas ladno-mazim ga ja, kad ono-1 krpelj odmah do oka i izvadimo mu mi.Kad ono-jos jedan i jos 1 i jos 1 i......Znaci, on je od vrata na gore (i to sve najgorim mestima-odmah do oka, u i po usima...) imao toliko krpelja da to niste nikad sigurno videli.Izvadili smo mu bar (ne hiperbolisem ni malo) 50 a ima ih i jos...Zvali smo vet i on je rekao da rastvorimo neku ampulu i da ga okupamo time...
A kupicemo mu neki medaljon CatanDog's (da niste mozda culi za to?) koji stiti od buva i krpelja oko 3 god, jer su ove ampule sra*e.Stavili smo mu jednu pre mesec dana i pise da stiti oko 3 mes, a gle ovo...
Juce smo ga isprskali tom ampulom, tako da bi trebalo da su svi krpelji sad mrtvi.Samo ne znam jel treba mi da ih povadimo ili ce oni sami da poispadaju?
A kupili smo mu i ovaj medaljon, tako da ce biti miran dugo...![]()
Juce smo ga isprskali tom ampulom, tako da bi trebalo da su svi krpelji sad mrtvi.Samo ne znam jel treba mi da ih povadimo ili ce oni sami da poispadaju?
A kupili smo mu i ovaj medaljon, tako da ce biti miran dugo...![]()
e jel mozes molim te da mi kazes gde si kupila medaljon i koliko kosta???