Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Taj vic sam čuo pre najmanje 10 godina i pas se zvao Bobi ( pazi koliko nemaštovitosti u laganju) i u vicu beše doberman ili rot.http://www.mondo.rs/s227138/Info/Press_izbor/Kurir-_Retriver_spasao_decaka_od_lopova.html
Sto volim kad procitam ovako nesto![]()

Taj vic sam čuo pre najmanje 10 godina i pas se zvao Bobi ( pazi koliko nemaštovitosti u laganju) i u vicu beše doberman ili rot.![]()

!

E sad, imam jedno pitanjce.. Da li mogu da pustim mog Branda kada odemo u setnju na neku livadu, da ga pustim sa povodca,. da mu bacam stap itd..? Da li ce pokusati da krene za nekim mirisima i da mi pobegne?? Molim savete samo od onih koji imaju iskustva sa tim.. (da mi slucajno ne pobegne)
Inace ima 9 meseci.. Hvalaa unapred i srecna nova svima! 
I daa.. da li stavljas frontline ili neko drugo sredstvo za buve i preko zime? On ih je imao leti, dok je bas bio mali, medjutim sada mi deluje kao da je sve ok.. Nijednom se nije ceskao.. Pa da li se stavlja zimi radi prevencije ili nema potrebe? 
Bili smo danas pre podne u setnjici.. U pocetku je bas vukao, ali kasnije se umorio pa je sasvim lepo isao na povodcu. Isli smo do dudove sume, sve mu je bilo cudno, mirisi na sve strane, samo je njuskao
Mnogi su ga pohvalili da je jako lep! Fotoaparat sam nazalost zaboravila ali bice slicica! Sve u svemu bilo je bolje nego sto sam ocekivala... Kako da prepoznam krpelje? Gde se obicno kace? Stvarno ih nikad nisam videla...
Nego, imam malo problem sa setnjom, da li je najbolji nacin "izmedju dve noge", onda moze da ide samo pravo uz nogu, jer mi stalno ide levo, desno, napred, nazad, uzas! Cini mi se da je najbolje tako, izmedju dve noge tj. npr. ja idem levo, moj brat desno, i on u sredini... Da li je to najbolji nacin? Kako ste vi vase pse ucili da lepo hodaju?? Nadam se da ste me razumeli.
)
Nije kasno, jos je on maji
Ako budes dosledna, necu da te slazem, ali za nedelju i po do dve bi trebao vec da se vidi napredak...Kad krene da vuce, povuces povodac na gore, priljubis ga uz nogu i bilo bi dobro da koristis uvek odredjenu rec ili frazu, tipa: "uz nogu", "pored" ili sta god ti je adekvatno...i da mu napravis bukvalno uslovni refleks, kad god cuje tu frazu da upamti da ce biti povucen i sankcionisan. I tako svaki put, bez izuzetka, svaki izuzetak ce znaciti korak nazad...
Ne mogu da verujem. Htela sam da odem da ga nahranim, i nema ga u celom dvoristu! Otisao je negde...
Ne znam sta da radim.
(((((