Zlatni Retriver

Hvala na linku, pogledala sam sličice (ne baš detaljno, jer sam na poslu:rumenko:) i divne su!:ok:
A za oglas.... pa to nije kod nas:(, a i ne bih baš psa od 2 godine, ja bih da odrasta kod mene:sad2:

Odrasli psi su već socijalizovani, naučeni gde i kako da piške i kake i sve ostalo što uz to ide, više ne grickaju kao štenci, nekad je to i bolji izbor. (Recimo moja ćerka je posle upoznavanja sa jednom malom labradorkom ovde sa foruma izjavila da je kuca jako lepa ali da ona više ne želi štene jer štenci ujedaju i grebu a velike kuce to ne rade. :lol:)

JCh Agram-Can Can't Touch This (Pavo) x JCh Lace Agram-Can (Luna)
su dobili male bebe, 2 dečka i curicu, bebe su sad stare 10 dana :)
Bebe stare 1 dan
45829_1525946901839_1029647056_1544399_5591390_n.jpg

Bebe stare tjedan dana :)
45829_1525946861838_1029647056_1544398_7288418_n.jpg

Mi juce pred kapijom zatekli muzjaka i kao ajd da ga pustimo da ga kola ne udare pa da nadjemo vlasnika... kad ono muzjak Iskrin kod kog smo je vodili!
Odmah su obavili posao tako da... ljubav nema prepreka, cudno je da je on sa jednog karaja dosao na drugi kraj sela i bas pred nasom kapijom bio dok ga nismo uveli i to bas na dan kad je htela da ga prihvati.... jer to nije uradila proteklih dana.

Pa da znas... kaze moj dragi: Vis kako sam je vaspitao! Cele nedelje mu se otimala dok joj on sam na noge nije dosao :lol:

Smerno žensko čeljade. :lol:

Zašto ne bi bila ljubav?

Ne veruješ da imaju osećanje ljubavi, nego da se orjentišu samo prema hormonskim markerima?

Ako vole nas, i pokazuju nam to, zašto ne bi voleli nekoga iz svoje vrste?!

Ma ne sumnjam, i moj pas se zaljubljivao u keruše koje nisu u teranju, naročito su mu rotvajlerke i dobermanke bile slabost, a jedan Boško je zaljubljen u svoju cimerku Palčicu a ona njega nikad nije htela ni da pogleda, par dana nije uopšte jeo kad se parila sa jednim Asom.

Moji dečki vole moju Belu, njihovu cimericu, a Pavo je volio i Lunu, ona 2 dana kad je bila na parenju :hahaha:
Kad je kuja u tjeranju samo im je jedno na pameti, nešto slično kao s muškima u ljudskom svijetu samo kod njih je to 24/7 :hahaha:

Iskra juce zbrisala kroz bastu... zvali je trazili i nista... da bi posle desetak minuta stigla sva u g....ma izgleda se negde zaronila. Ubicu je, sad joj se osladilo a sto mene strefi srcka sto je nema bas je briga.
Zabranicu joj od sada ljubavisanje!

Iskra juce zbrisala kroz bastu... zvali je trazili i nista... da bi posle desetak minuta stigla sva u g....ma izgleda se negde zaronila. Ubicu je, sad joj se osladilo a sto mene strefi srcka sto je nema bas je briga.
Zabranicu joj od sada ljubavisanje!

Posto nismo imali internet ovde na vikendici, nismo mogli da vam javimo da smo napunili
30-tog AVGUSTA GODINU DANA! :D:D:D Polako, ali sigurno, prelazimo u svet odraslih, mada psihom tesko, jer je on i dalje pravo stene sto se tice ponasanja i manira, samo gleda gde ce da napravi neki zijan! ;) :lol:
Evo pre neki dan, slicna se desila situacija kao i kod Joiv. S tim da smo sada u vikendici, gde je Leksi uglavnom u dvoristu, takodje me je jedan dan presekao kada je otisao van dvorista, nije ga bilo 15-estak minuta, zovi i zovi, nista, a onda se vratio sav uvaljan u neko blato i kada me je ugledao, samo je legao ispred mene, pokunjio se i bio u fazonu, zabrljao sam, ali nemoj me grditi please.... :) Ma ludaci su pravi! :D Zaljubljivanja jos uvek nije bilo, mene te muke tek ocekuju! :lol:

Back