Vuckic stavi slikicu, mi cemo ti reci 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/url][/IMG]![]()
Ovo je moja Betty boop of gloden duck
Hvala... Bolje ka povedi do veterinara,nije to nista strasno,al ja bi ga poveo svakako...slatkidar, kuca je preslatka, glavicu ima prelepu!
Filipoo, odusevljena sam, mnogo mi se svidja!
Imam jedno pitanje, pa molim za savet ako je neko imao ovakav slican problem.Leks je poceo strasno da kaslje od juce, kasalj je kao da ima neku kost u grlu ili nesto sto ga kao gusi i tera da kaslje, znaci hrapav kasalj je u pitanju i izbacuje belu penu. Kasalj je najvise ucestan dok se krece, prilikom bilo kog napora, na povodcu kada je, itd... mada i ovako povremeno iz cista mira. Takodje je imao i sluzavu malo stolicu, pa onda i proliv. Ustanovili smo da je virus s tim da je jedan pas iz drustva isto to imao, trajalo mu je dva-tri dana i proslo ga samo od sebe, pa je dobio jos jedan nas drugar koji takodje ima iste simptome vec nekoliko dana, takodje ga nisu vodili veterinaru, jos ga nije proslo skroz ( mada je bolje) i sad me interesuje zna li neko da li je pametno da ga ne vodim veterinaru vec da ga i ja pustim da mu se sam organizam izbori, s tim da mi je i vlasnik tog psa rekao da ne brinem, da nema potrebe da ga vodim veterinaru i da ce i njega proci kao i njegovog za koji dan jer je virusno.
Ali ja nesto ne mogu mirna i bas mi tesko kada vidim kako se jadnicak muci dok kaslje...
I znate li mozda ukoliko bih ga lecila na svoju ruku, sta bih mogla da mu dam da pije, neki deciji sirup mozda za kasalj, ili tako nesto? Pozdrav
![]()
Svakako kod veta.
Ja sam mojoj kuji davao sirup (dečji) od belog sleza, jer mi je drugar vet tako rekao. I prošao je kašalj, a i proliv.
Da ne mudrujem previše, ali činjenica je da antibiotici ne utiču na viruse.
Drago mi je da je živahniji, i držim fige da se oporavi što pre.
Ma, čini mi se da se oporavio, po Tvojoj priči. Važno je da nije dehidrirao.
Hvala vam svima
Meni su oni svi troje najdraži, svatko od njih ima svoju osobnost, svoje nestašluke, fore, svatko je genijalan na svoj način.
Zanimljivo da spominjete boje, ja ih ni ne primjećujemOsim što je mali bijeli uvijek prljav
Na njegovoj dlaci se sve vidi, ali sad je ionako došlo doba kupanja u rijeci...
kamenicvet, neka tvoja prijateljica prvo posjeti nekoga tko ima psa, pogotovo kome opadaju dlake, sad je najbolje vrijeme linjanja, ako djetetu bude imalo smetalo bolje da ne uzima zlatnog retrivera, postoje pasmine koje se ne linjaju pa neka proba posjetiti i takve. Mislim da se nijedan uzgajivač ne bi bunio da prvo dovedu dijete da vidi kako će mu biti, prije nego se odluče na psa. Nekima smetaju i psi koji se ne linjaju. Moj savjet je da to tako provjeri prije nego uzme psa da pas ne bi završio na ulici ili da mora tražiti nekoga tko će ga uzeti.... Puno sreće!
A sad stenci...
Stenci su stari 15 dana...