Nema na čemu
Bravo za piletinu! I sama ju koristim u prehrani svojih pasa, naravno bez kostiju i mljevenu, ako možeš negdje nabaviti junetinu i burage to ti je isto fenomenalno i slobodno joj dodaj povrća u hranu, smiju sve osim onoga što napuhuje, znači izbjegavaj kukuruz, mahunarke, kupus i sl. Ne znam jesi li spominjao, ali uglavnom ako ti je pas izložbeni nemoj mu davati mrkvu jer od karotena dlaka dobiva crveni pigment. Umjesto tunjevine bolje joj uzmi papaline/girice, one su jeftine a puno bolja su varijanta od konzervirane tune prvo jer su konzervirane a drugo jer sadrže živu u sebi (zato se preporuča trudnicama da ju izbjegavaju).
Što se tiče halapljivosti, ja sam mislila da imam najveću aždaju na svijetu dok nije ušao u pubertet, od onda ga molim da nešto pojede. Moji su sad na 1 obroku dnevno jer ako im dam 2 onda brljaju i ne pojedu do kraja.Nisam baš sretna ali pali...
Nisam razmišljao o pripremanju psa za izložbe, želim bez nekog pritiska da imam zdravog i prirodnog psa koji će razviti i zadržati svoje genetske predispozicije i zbog toga mi mnogo znači podatak koji si spomenula u vezi sa mrkvom...sviđa mi se boja dlake koju sada ima i volio bih da takva ostane kada poraste...