magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
EddiE .... Hvala !!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nas dve se dugo nismo javljale, promenilo se par stvari u našim životima, al' važno da smo obe žive i zdrave i da smo zajedno
Belfi bi sledećeg meseca trebalo da uđe u teranje i mislila sam da se pari ovog puta, s obzirom da je 7.7. napunila 3 godine. Imamo mali problem - svi mužjaci koji su bili potencijali partneri - su joj u roduSansue Baron Simons je umešao svoje prste (i još ponešto
) kod valjda više od pola zlatnih ritrivera u Beogradu...
Tako da tražimo zgodnog dasu (koji joj nije u rodu) sa dvorištem, jer sam ja podstanar sa skučenim prostorom... A valjda ću bivšeg muža nekako nagovoriti da nas odveze kod momka tom prigodom.
![]()

Nas dve se dugo nismo javljale, promenilo se par stvari u našim životima, al' važno da smo obe žive i zdrave i da smo zajedno
Belfi bi sledećeg meseca trebalo da uđe u teranje i mislila sam da se pari ovog puta, s obzirom da je 7.7. napunila 3 godine. Imamo mali problem - svi mužjaci koji su bili potencijali partneri - su joj u roduSansue Baron Simons je umešao svoje prste (i još ponešto
) kod valjda više od pola zlatnih ritrivera u Beogradu...
Tako da tražimo zgodnog dasu (koji joj nije u rodu) sa dvorištem, jer sam ja podstanar sa skučenim prostorom... A valjda ću bivšeg muža nekako nagovoriti da nas odveze kod momka tom prigodom.
![]()

)))

EddiE .... Hvala !!![]()

] nema na cemu... najlepsi primerak retrivera koji sam u zivotu video
[ne zacudi se, samo sam nick promenio]
Ja imam jedno pitanje u vezi zlatnog retrivera, imam zenku staru 4 meseca, medjutim vec neko vreme ima ispod oba oko crvenilo koje je izrazeno i bas u tom delu je dlaka vrlo retka-skoro da je nema. Pitala sam veterinara, kaze da nije nista, medjutim meni se cini da se siri. Zna li neko nesto o tome? Hvala.

ja mislim da je to...

......mada sto je magdalena rekla pitaj drugog veterinara jer veterinari nekad umeju da pogrese....a to nebi smelo da se dogadja..
)Zar niko ne moze ni slike svog retrivera da nam postavi
Necemo da nam tema ode u zaborav
Evo malo da se mi reklamiramo...

Baš je sladak!Pomazi ga za mene !
Nećemo da nam tema ode u zaborav, ali izgleda da nas malo ko ovde posećuje! Tina stavljaj slike, ali daj malo veće - lepše su. Ma da zlatni retriveri su svakako lepi.![]()

koliko ja vidim ova tema na forumu se svela na 3-4 slova (forumasa)...niko vise ne pise i ne gleda ovo.Moracemo poraditi na tome...ipak ovi kucici to zasluzuju!
. Ne mogu da verujem da nema slika, dogadjanja sa ljubimcima o kojima bi moglo da se piše!Zdravo,
Imam zlatno retrivera i do sad je sedeo napolju u kucici,medjutim nocas je bilo hladno i jutros kad sam otiso kod nje nije mi bila vesela izgledala mi je promrzlo...Posto nailaze hladni dani da li da je cuvam i dalje napolju ili u kuci?
Hvala...

Nisi napisao koliko je star pas. Ako imaš mogućnosti, ona bi najsretnija bila da spava u kući jer bi bila bliže ukućanima. Ako nemaš tu mogućnost, treba proceniti kućicu.Znači da ima drveni pod, pa preko toga nešto toplo, može čak i slama, da otvor za vrata nije prevelik i da je zaštićen od promaje i direktnog vetra. Inače ova rasa nije zimogrožljiva, i mogu ti reći da moja ima kućicu ali je vrlo retko spavala u njoj, nego je spavala u zaštićenom uglu pokrivene terase a ispod prozora.Medjutim , sada ima punih 13 godina i odkako je njena majka uginula letos, jako se razmazila i evo je spava unutra .
Možeš nam postaviti i slike!![]()

),stavicu joj slamu unutra,vec ima 2cebeta a i ovih dana treba da joj stavimo staklenu vunu..Valjda ce to da bude OK..I ja bih ali majka pravi problem(ne voli je bas mnogo),stavicu joj slamu unutra,vec ima 2cebeta a i ovih dana treba da joj stavimo staklenu vunu..Valjda ce to da bude OK..
Sad mi je zao...