Zlatni Retriver

Pogledajte prilog 59256Pogledajte prilog 59257Pogledajte prilog 59258Pogledajte prilog 59259Pogledajte prilog 59260

E pa evo da vam se pohvalimo kako nam je bilo lepo danas na plazi!!!
I kako smo se lepo druzili sa nasim novim drugarima, iako sam morala da vezem Reu, zbog brda ljudi koji su bili okolo, i peskira po kojima je ona uspevala uspesno da preleti!:hahaha:

Koliko vidim na slikama Rei nije bilo dosadno dok je bila vezana ;) nasla je i drustvo a i nesto da gricne :hahaha:
Pozz

Lepe su slikice! Atos je pravi dasa :per: Drago mi je da se bolje oseca. Pozz

Jeste,moram da priznam... Meni je prelep,samo bih voleo kada bio bio jos malo krupniji ili bar glavica da mu se ukrupni.. Kakav god da je meni je najlepsi pas na svetu,nego eto cisto da kazem sta bih voleo... hvla svima na brizi i pomoci,super mu je,ponovo jurca,zvace grane,igra se,kao u stara dobra vremena.. Imam jedno pitanje,je l' zna neko do koje godine retriveri rastu a do koje vec prestaju da budi blesavi i blentavi i malo se smire (sto ja nikako ne bih voleo)

Koliko sam shvatila imate 2 retrivera Mikija i Lakija, koliko su stari? Lepe su slicice, pogotovo one kad je Miki bio mala debela pufna! :lol:

Dobro si shvatila,imam dva zlatna retrivera Mikija i Lakija :D
Laki ima 8 godina,a Miki ce sad da napuni 3 meseca :D
Samo da kazem da nam se Laki izgubio pre 3 meseca (bila sam jako tuzna :sad2: )
Onda smo kupili novog psa (isto zlatni retriver), a to je Miki :D
Posle se iznenada vratio Laki i svi smo bili presrecni :D
Eto tako sam ja dobila 2 zlatna retrivera :D
Ja bi vam ovo ranije ispricala,ali nisam bila uclanjena na forum kad se to desilo :D

pozzzzzzz :bye:

Dobro si shvatila,imam dva zlatna retrivera Mikija i Lakija :D
Laki ima 8 godina,a Miki ce sad da napuni 3 meseca :D
Samo da kazem da nam se Laki izgubio pre 3 meseca (bila sam jako tuzna :sad2: )
Onda smo kupili novog psa (isto zlatni retriver), a to je Miki :D
Posle se iznenada vratio Laki i svi smo bili presrecni :D
Eto tako sam ja dobila 2 zlatna retrivera :D
Ja bi vam ovo ranije ispricala,ali nisam bila uclanjena na forum kad se to desilo :D

pozzzzzzz :bye:

Eto,sad imate sve muve jednim udarcem.....:super:
Goldeni su stvarno prelepi psi...

Jeste,moram da priznam... Meni je prelep,samo bih voleo kada bio bio jos malo krupniji ili bar glavica da mu se ukrupni.. Kakav god da je meni je najlepsi pas na svetu,nego eto cisto da kazem sta bih voleo... hvla svima na brizi i pomoci,super mu je,ponovo jurca,zvace grane,igra se,kao u stara dobra vremena.. Imam jedno pitanje,je l' zna neko do koje godine retriveri rastu a do koje vec prestaju da budi blesavi i blentavi i malo se smire (sto ja nikako ne bih voleo)

Mnogo mi je drago sto je Atos skroz ozdravio :D
Neznam do koje godine rastu,al moj je prestao da bude blesav i blentav tek sa 7 godina (neznam kako je ostalima,ja samo pricam za mog psa nemora da znaci da svaki u tim godinama prestaje da bude blesav i blentav :D )

pozzzzzzzzzz :bye:

Poslednja izmena:
Ja idem u Tursku,bila sam i prosle godine i super sam se provela :D
Naravno i kuce idu samnom :D
Bilo mi je jako tesko da im sredim pasose,papire i sve to (pravo mucenje :( )
Ipak najteze je bilo naci dobar hotel gde smeju psi,a narucito zlatni retriveri posto su veliki :( Ipak sam nasla super hotel gde mogu sa svojim kucama da uzivam :D
Vracam se za mesec dana tako da necu biti u toku dok se nevratim,ali cim se vratim odgovaram na sve postove ;)

pozzzz :bye:

Kako nauciti psa da laje na komandu?

Mi smo naseg psa jos dok je bio stene ucili tako sto kad bi on lajao/doduse to je bilo retko a i sada je tako osim ako mu se da komanda/govorili bismo GLAS.To smo praktikovali i kada cuje da neki drugi pas laje i veoma brzo je komandu GLAS povezao sa lajanjem.Svaki put kada bi izvrsio komandu bio bi pohvaljen i nagradjen, dok je nije ucvrstio. Mislim da ces i ti tvog brzo nauciti na tu komandu. Ponekad mozes i sam oponasati lajanje , ali kratko.Ako ponovi nagradi ga. Srecno!:)

Pozdrav svim ljubiteljina goldena!!! !!! Evo i mene posle duzeg vremena !!

Prilozi

• 005.JPG
    005.JPG
    120,7 KB · Pregleda: 27
  • 004.JPG
    004.JPG
    114,3 KB · Pregleda: 24
  • 003.JPG
    003.JPG
    71,7 KB · Pregleda: 25
  • 008.JPG
    008.JPG
    107,4 KB · Pregleda: 34
:D Hvala , hvala ! :heart: Ona je toliko umiljato kuce, ne ispusta me iz vida, posebno otkako je majka otisla iz naseg zivota. Istina je da joj posvecujem mnogo vremena, i ona stalno trazi moju blizinu, i barem jednu ruku da je miluje. :bye:

Back