Svashsta.Pa rece li sta mu je?Od cega ga leci?I kakvo besnilo,koliko je star pas?[/QUOTE
Oprosti,ne protiv besnila,vec bolova... Koliko sam bio iznerviran nisam ni video sta pisem.. Inace je pre 7 dana napunio 2 godinice![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svashsta.Pa rece li sta mu je?Od cega ga leci?I kakvo besnilo,koliko je star pas?[/QUOTE
Oprosti,ne protiv besnila,vec bolova... Koliko sam bio iznerviran nisam ni video sta pisem.. Inace je pre 7 dana napunio 2 godinice![]()
Da stvarno,vet ti nije ni rekao sta je sa tvojim psom
Ipak vazno je da je njemu sada bolje
Jedva cekam slicice
pozzz![]()
A evo i nekih slikamoje
A evo i nekih slikamoje
Atos.. I danas smo bili do veta na kontrolicu,dao mu je jos jednu injekciju ali idalje ne znamo od cega boluje-bolovao i to me jako nervira.. Kada pitam veta on ne zna da mi odgovori,pa znas,nije bolest,ovo-ono,kao kisa oko Kragujevca...
A evo i nekih slikamoje
ZELEO BIH DA KUPIM KVALITETNO STENE ZLATNOG RETRIVERA,NE TREBA MI BAS IZLOZBENI KVALITET NEGO SAMO DOBAR KUCNI LJUBIMAC. DA LI NEKO MOZE DA MI KAZE KOLIKO SE KRECU CENE STENADI? HVALA.
ZELEO BIH DA KUPIM KVALITETNO STENE ZLATNOG RETRIVERA,NE TREBA MI BAS IZLOZBENI KVALITET NEGO SAMO DOBAR KUCNI LJUBIMAC. DA LI NEKO MOZE DA MI KAZE KOLIKO SE KRECU CENE STENADI? HVALA.
Hm, kvalitetno stene, pa to sad ne moze neko bas sto poto da ce biti kvalitetno! Ali ako hoces psa za ljubimca samo, nema potrebe da dajes neke preterano velike pare, mislim da moze da se nadje za oko 150-200e, a izlozbeni kvalitet, pa spremi oko 500 e. Ima jedna zene u Sremskoj Kamenici koja ima prvoklasne retrivere, Engleski tip, jaaaako su lepi i ogromni su!
Probaj da nadjes odgaivacnice na sajtu kinoloskog saveza! Oni imaju spisak!
Srecno u potrazi!
Atos.. I danas smo bili do veta na kontrolicu,dao mu je jos jednu injekciju ali idalje ne znamo od cega boluje-bolovao i to me jako nervira.. Kada pitam veta on ne zna da mi odgovori,pa znas,nije bolest,ovo-ono,kao kisa oko Kragujevca...
Mi smo zelele da sa vama podelimo nasle slikice, d naseg upoznavanja pa do 6 meseci nadamo se da ce vam se svideti
Rea sa 2 meseca
Pogledajte prilog 59540
Rea sa 3 meseca
Pogledajte prilog 59541
Rea sa 4 meseca
Pogledajte prilog 59543
Rea sa 5 meseci
Pogledajte prilog 59542
I sa 6 messeci
Pogledajte prilog 59544
![]()
Molim vas ljudi pomozite mi. Pre nedelju dana sam od prijatelja koji su se odselili u inostranstvo uzela zlatnog retriveta starog 2.5 godine. Pas nije dresiran, imao je veliko dvoriste i predhodni vlasnici ga nisu setali uopste (ljudi su sa sela). Problem je sto ja zivim u stanu i nema tu slobodu kretanja koju je imao ranije. Ja bih ga setala, ali je toliko jak da ne mogu da izdrzim vise od 10 minuta napolju. Uopste nije naviknut na povodac. Imam dosta strpljenja i vremena, samo mi dajte neke smernice kako da se ponasam jer se sve brzo izdesavalo i nisam imala vremena da se spremim za psa, a inace nikad ranije nisam imala psa.
e konacno sam dobio psa da se pohvalim,slicice dobijate za neki sat eventualno dan...))))))))))):-)