magdalena48
Veoma poznat
- Poruka
- 14.735
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pozdrav svima!
Pa da predstavim i ja svoje spodobe, ovaj ljubimce...
Dakle moju veselu držinu čine - Leopold, Bella i mali Pavo (koji i više nije tako mali).
Leo je moja prva ljubav, Bela je Leova ljubav a Pavo je malo zlo... On je početak mojih izložbi i budućeg uzgoja. Dolazi iz predivne uzgajivačnice Agram-Can.
Evo nekoliko fotografija mog malog Paveka ( te su mi pri ruci, ostale će uslijediti)
Tu je još bio mala beba..
![]()
![]()
![]()
Specijalna izložba lovačkih pasmina Osijek (lijevo)
![]()
tata i sin na klupskoj izložbi u Trakošćanu (tata je dobio CAC, klupski prvak, BOB, BISS, a sin 2.mj. u mladima)
![]()
pa sve je pocelo od toga sto sam ja primetila da ona teze ustaje i da se naslanja sa strane na nesto kada sedi! A vet je rekao da izgleda da je kicma povredjena jer po njemu, ide kao manekenka, sto ne bi smela, tj uvija se kada ide zadnjim delom! On je imao priliku da vidi kako ustaje i odredio joj je izolaciju od tri dana( kucnu) i jedan dan setnje, pa tako tri puta i onda da idemo na kontrolu! on sam je rekao da je sada trenutno snimanje besmisleno, i da je to samo izbijanje para iz mog dzepa, ali ako joj se stanje ne bude popravljalo, da ce ipak ici na snimanje, i pripremio me je na to da ako je displazija da je najverovatnije 4 ili 3 stepen! ! Sto se tice povreda nije ih imala, jedino sto se stalno zavlaci ispod kreveta, koji je za njebu velicinu posto je ogromna jako nizak, pa on kaze da je mozda od toga od izvlacenja!I to je to, ako bilo kako mozes da nam pomognes javi! Sada su prosle tri izolacije, situacija sa sedenjem je malo bolja, ali i dalje ima problem sa time sto se uvija jako kada ide i sto kao da zabacuje prea napred zadnju desnu nogu!!! Stavicu slicice da vidite!
Bas je lepa, preslatka.I vidi se da je visoka , duge noge , sigurno je naglo porasla , nadam se da ce joj uskoro biti bolje. ( ja sam za moje govorila da su sve u nogama- "krakate" u tom uzrastu ) Samo jos nesto ,u vezi ovoga, Moj sin , kada je imao oko 12 godina se zalio da ga jako bole noge- kosti ,pa smo isli lekaru i rekli su nam da je to zbog naglog rasta, da su kosti porasle i nisu u srazmeri sa misicima i zato se zatezu i bole kosti. Srecom , izgleda da je to bilo tacno tako, jer je sve proslo bez problema.
Ja imam zlatnog retrivera Lakija i treba mi pomoc oko dresiranja!jos jednom Frensis: