Zlatni Retriver

Cao evo i mene posle duzeg vremena....

Nije mi jasno kako svi retriveri obozavaju da se ovako izvrnu k'o plovke. Moja Dora vise tako lezi naopacke, nego klasicno kao svi ostali normalni psi,stvarno su blesavi...

A bogami i ljubomorni,jutros sam u dvoristu nasao ogrlicu,naravno iskidanu,koju sam kupio mom drugom psu labradoru Leu koju je dobio pre par dana...

ljubomorni, paaaa, veoma!

Moja Rea je takva samo kod mazenja. Nema sanse da mazim drugog psa u njenom prisustvu!
Ostalo manje vise, cak se i pomeri prilikom jela kada joj druga kuca pridje i ustupi joj hranu...
Joj ljudi sta je ovo, hajde da se aktiviramo, ima jos toliko neispricanih prica i dozivljaja, a oni zasluzuju da se o njima prica!!!

Pozdrav svima! Dugo me nije bilo. Moram da postavim slicice mojih stenaca, razdelila sam ih. Sada vec imaju 3 meseca.
I jedno pitanje za sve: Kako i gde treba da se prijavi pas za izlozbu? Zivim u Beogradu.
Hvala

picture.php

jaaaooooooooooo, kako su slatki...... Hocu ja jos jednog tako malog :(

Pre neki dan sam gledala snimke moje Ree kada je bila tako mala, prvo sam htela da sto pre poraste, sad bih da se smanji i da ostane tako mala... Medeni mali:heart::heart::heart:

Poslednja izmena od moderatora:
Hvala za komplimente! :lol:
Posto ja nikako ne mogu da zapamtim bitne stvari o Drontal-u (ko ne zna to su tablete protiv glista) i Frontline-u (ampula protiv buva i krpelja) ja sam odlucila da skeniram uputstvo za upotrebu i postavim ga ovde. Nadam se da ce jos nekome biti od koristi ;)
Pozdrav!

Pozdrav svima! Dugo me nije bilo. Moram da postavim slicice mojih stenaca, razdelila sam ih. Sada vec imaju 3 meseca.
I jedno pitanje za sve: Kako i gde treba da se prijavi pas za izlozbu? Zivim u Beogradu.
Hvala

Vidim da jos niste dobili odgovor, pa cu ja da pokusam pomoci. List "ZOV" objavljuje prijave za izlozbe i tamo je navedeno koliko treba, i na koji racun uplatiti za ucesce na izlozbi, pa priznanicu zajedno sa tom popunjenom prijavom treba poslati na datu adresu kinoloskog drustva koje priredjuje izlozbu. U Beogradu ce biti poslednja izlozba sezone, negde u novembru, ne znam tacan datum, ali mogu se raspitati, a prijave bi trebalo da budu , mozda mesec dana ranije objavljene. pozdr.

Moja Bruna u polednje vreme nece neshto da jede......ja sam mnogo tuzna,pre je lajala kad joj nosim hranu da jede a sad....:( nece ni da pomirise jedva zvace,sad treba da dodje veterinar da je pogleda pa cemo da vidimo shta joj je......

PS:slike onih stenaca su predivne......tako su slatki,mali.......<3<3<3

Moja Bruna u polednje vreme nece neshto da jede......ja sam mnogo tuzna,pre je lajala kad joj nosim hranu da jede a sad....:( nece ni da pomirise jedva zvace,sad treba da dodje veterinar da je pogleda pa cemo da vidimo shta joj je......

PS:slike onih stenaca su predivne......tako su slatki,mali.......<3<3<3
Ne mogu da ne pitam: Da li ste joj našli krpelja ovih dana? Ili postoji mogućnost da ga je imala, a da niste primetili?

Ne mogu da ne pitam: Da li ste joj našli krpelja ovih dana? Ili postoji mogućnost da ga je imala, a da niste primetili?

Evo Milicina mama odgovara:
Ne bi trebalo da je Bruna imala krpelja a da nismo primetili...ne znam, stalno je mazimo i pipkamo,gledamo po celom telu,nije bilo krpelja skoro.
Svi smo zabrinuti,jer je inace vrlo halapljiva. Poslednjih nekoliko dana slabo jede, juce je dobila proliv,a danas je i povracala 2 puta. Kuma nam je vet. tehnicar,sve sto je videla danas su malo uvecani krajnici.
Da napisem jos da su deca danas u onome sto je povratila videli delove njenih gumenih igracaka, koje je zadnjih dana nemilosrdno kidala sto nikad nije ranije radila.Da, i pase travu pa posle toga povraca:sad2:

Vidim da jos niste dobili odgovor, pa cu ja da pokusam pomoci. List "ZOV" objavljuje prijave za izlozbe i tamo je navedeno koliko treba, i na koji racun uplatiti za ucesce na izlozbi, pa priznanicu zajedno sa tom popunjenom prijavom treba poslati na datu adresu kinoloskog drustva koje priredjuje izlozbu. U Beogradu ce biti poslednja izlozba sezone, negde u novembru, ne znam tacan datum, ali mogu se raspitati, a prijave bi trebalo da budu , mozda mesec dana ranije objavljene. pozdr.

Hvala na odgovoru i hvala na komplimentima za kuce! :lol:

Back