top modelsica
Domaćin
- Poruka
- 3.544
Da li je komplikovanije odgajati kuce ili bebu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je komplikovanije odgajati kuce ili bebu?
Izvinite sto ste cekali, ali znate kako je-obaveze oko kuce, ovo ono
E, taj medaljon kosta oko 3 400.Jeste skup, ali ako je zaista tako delotvoran, onda je cak i jeftin
Pa, ja sam ga narucila od naseg veta i on mi je istog dana doneo.Ne znam, mozda ima i u nekim pet shopovima
p.s.treba da prodje oko 15-ak dana dok se taj medaljon aktivira i pocne da deluje tako da sam mu danas skinula 3 krpelja...
Al dobro..bice bolje
@plavooki-jel imas ti kucu?![]()
Nemam:-(:-(..............a puno bih volio da ga imam....vishe nego bilo sta....
Ali posto ziwim u stanu......tata mi ne dozvoljava.....
Uf..........taj medaljon je bash skup, ali vjerovatno je dobar, cim toliko kosta!:-)
Pozdrav za tebe i tvog malog blesana!![]()
Sta bi rekao tvoj tata kada bi ti neko "iznenada poklonio" kucu.. bas recimo Retrivera?![]()
Mozda bi to upalilo? Sta mislis?
Ćaos svima
Htela sam da kupim front-lajn za moju kucu koja ima 3 meseca.Pre neki dan mi je bio veterinar da je vakciniše i napomenuo je da front-lajn je više nije kao što je nekad bio i od kada se proizvodi za naše tržište skroz je drugačiji nego onaj originalni iz inostranstva.Kaže da mu svojstva jedva izdrže mesec dana....tako nekako-sve u svemu da mi ga nikako ne preporučuje.Kaže da postoji neka holandska ogrlica "scalibor" i da je ona jako dobra i košta 1200 din.
da li neko ima iskustva sa njom i šta mi preporučujete.
Pozdrav!![]()
Zna li neko gde ima u Paracinu da se kupi zlatni retriver?
Ćaos svima
Htela sam da kupim front-lajn za moju kucu koja ima 3 meseca.Pre neki dan mi je bio veterinar da je vakciniše i napomenuo je da front-lajn je više nije kao što je nekad bio i od kada se proizvodi za naše tržište skroz je drugačiji nego onaj originalni iz inostranstva.Kaže da mu svojstva jedva izdrže mesec dana....tako nekako-sve u svemu da mi ga nikako ne preporučuje.Kaže da postoji neka holandska ogrlica "scalibor" i da je ona jako dobra i košta 1200 din.
da li neko ima iskustva sa njom i šta mi preporučujete.
Pozdrav!![]()
Losmi BG i Ria&Tuborg su zadovoljni njom. IMaš temu Buve krpelji i ostala gamad, pogledaj tamo.
Vjerovatno bi......ja im kazem samo da probamo, ako ne mogne da ga damo nekome, a on kaze: "Ti cesh da se vezesh za njega (misli na psa), i netjesh dati da ga damo nikome"........ko zna, mozda je to i istina......
A Saro, imash li ti retriwera?-
zaboravila si mene da napomenes
pozz
Dečko, dobro razmisli pre nego što upropastiš život i sebi i nekom psu, bio to AST ili zlatni retriver.
American staffordshire terrier