cicimii
Zainteresovan član
- Poruka
- 103
Slikala sam Kiki u stavu....ne znam samo jel dobro..
sta mislite? jel dobro za pocetak?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slikala sam Kiki u stavu....ne znam samo jel dobro..
Jedno pitanje za sve vlasnike retrivera- KOLIKO TREBA DA IMA KILOGRAMA ZENKA RETRIVERA OD 9 MESECI? Jer izgleda ja moju Bicu mnoooogo hranim, a sada je u prvom ciklusu i nekako mi je zao! Inace me zanima koliko traje ciklus kod zenkica i koliko Vi svi hranite vase ljubimce! Ja joj dajem granule oko 150-200 grama hleb , kuvanu corbicu od krompira, sargarepe i pirinca zaprzano sa jajetot i tome slicni dva puta dnevno.Ali gledajuci vase slike primecujem da je moja Aba cak i DEBELA! Zeleo bih da mi neko kaze kako hrani svoju kucu da ne bih napravio gresku u ishrani !
Hvala na lepim komentarima...
ona sad ima 4.5 meseci...
Da,da ima ta "sljampava" usta,ma mnogo ga gnjavimo.Pametan jeeee,kao pcelica
Imao je nekih 3 mjeseca da je naucio vani za nuzdu,desavali se kiksevi,jer nije mogao da iskontrolise.Ali ljudi toliko je brzo,kako da kazem sazreo,cim jede sjedne i gleda u povodac i zove da ga neko vodi vani.Ma koliko su zahtjevni kad su onako mali kasnije je jednostavno lak za cuvanje.Jedino sto je nasa greskaops:,i dalje spava na torsed,dvosjed,fotelju,u krevet,razmazili smo ga.Ma i neka smo,zasluzuje.
Soni je bas momchina,ima neko drzanje,ono svjesan sam kako sam lijep
Hogar je prelep, ali p r e l e p! Odusevljena sam stvarno!![]()
Hvala Mackic,puno.I Tedi je prava milica pilica,ona slika kako sjedi u snijegu je najzezsca,ima one dobrocudne okice
![]()
WOW!!!!!!!
Bas sam velika devojka !!!!!:shock:
SUPER je frizura (ushi)!!!!!
To je sad hit, tako na "prirodno"!!!
Preslatka je!!!!![]()
hahaHvala puno
Kad je vec ljube03 pokrenuo pricu o ishrani, da se nadovezem i ja pitanjem.
Da ne izgleda Kiki malo mrsavo? neki mi kazu da jeste mrsava...pa ja i ne znam vise koliko da je hranimJer ni ona ne zna koliko joj je dovoljno...uvek je nekako gladna, ma koliko pre toga pojela:???: a ima oko 11,12 kg
Hogar je prelep8-)