bigbear23
Zainteresovan član
- Poruka
- 359
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
g000st:znam da oni lako uce, samo jel moguce nauciti stene da ne skace na krevete...![]()
hvaala na odgovorima
pozz
*TASKA*:Sa zakasnjenjem zelim Soniju sretan rodjo!!!
Zelim samo da kazem da me spasila prica o jabukovom sircetu.Prvo Hogaru ne stavljam ogrlicu protiv buva posle kritika,sirce je efikasno.Najbolje je to sto se vise ne osjeca ni on ni stan.A imali smo jednu malu nezgodu- cerkica je namazala HOGARA nekom kremom u dno kicme i njemu se izritirala koza.Nismo znali,ali sreca te ga svaki dan cesljamo,i on je malo zacvilio kad sam presla cetkom u tom dijelu ledja.Onda sam pod prstima osjetila da mu je hrapava koza.Svi smo se zabrinuli,kad ce cerka:MAMA ja sam mu mazala kremu da bude lijep!
Odmah smo ga pregledali komplet.Razblazenim sircetom sam mu isprkala na izritiranu kozu i njemu je sve proslo za 2 dana.
Cerkici stalno pricamo da on nije lutka.Ona nije zlonamerna ali samo kazem da je dobro sto ga nije nasminkala![]()
Nemam zlatnog retrivera (mada ih mnogo volim i "za dlaku" da uzmem jednog... pardon "jednu"g000st:o5 ja s pitanjemsali je bolje da uzmem zenku ili muzjaka? do sada sam htela muzjaka, ali sad se dvoumim...
procitala sam sve sto ste vec pisali(bas mi je puno vremena trebalo za toi naisla na to da su zenke mirnije, pa bi mi mozda bilo bolje da uzmem zenku...
![]()
ja bas gnjavim ovim pitanjima :?
veeliki pozz
S__Ivana:ljudi ja stvarno neznam ko ovde ima lepse kuce! svi su zaista prelepi, prelepi, prelepi! Ja nazalost zbog roditelja nisam u mogucnosi da imam ljubimca ali vama zelim da dugo, dugo uzivate u drustvu vasih
cicimii:ja vec neko vreme smaram moje za kucu... i evo uspelo jekonacno
danas sam dobila jeedno preslatko stene zlatnog retrivera :-)
trebalo je da posle skole odemo da ih vidimo... ali su me bas iznenadili, stene je bilo tu kad sam dosla... i jos ne mogu potpuno da se smirim :-)