novica*ubica
Obećava
- Poruka
- 88
Sta da uzmem,muzjaka ili zenku???
moj ti je savet muzjaka, mislim da imas manje obaveza kod njega kad je parenje u pitanju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta da uzmem,muzjaka ili zenku???
ja izludjuje me pas. setamo se svaki dan, i nema napretka. stalno vuce skace, nzm sta da radim. da li je potrebno jos vremena, ili duze setnje, dajte neki savet. star je 4 meseca
Ljudi hitno pomagajte.. Dok smo setkali napolju,pas mi je odrao-ogrebao sapu.. Bas se vidi crvenilo na jastucicu i teze hoda.. Kao kada se ogulite pri padu na parketu... Sta da radim,cime da ga lecim??? Stavio sam mu malo bivacina da brze zaraste..Koliko to moze biti opasno?(( Hvala unapred
Ma ne sekiraj se, mali je on jos, pocece on da slusa jos malo ( kazem ti iz iskustva)Samo vezba, stpljenje i vreme,i rezultati ce doci jako brzo
![]()
danas sam ugledao kod psa da iznad desnog oka (malo iznad) ima malo manje dlake, skoro mu se vidi koza. velicina oko pola cm. nzm da li je neka bakterija, gljiva, ili se mozda negde udario, a mozda mu tu raste nova dlaka. jel imao neko slicnu situaciju
U istom smo problemu. To se i mom psu takodje desava, isto mu je iznad oka spala dlaka, kako ti kazes oko pola cm, a imam utisak da mu se i na drugom malo proredjuje. Moze biti bakterija, gljivica, mislim da je kod mog to u pitanju, mada su meni kod veterinara rekli da mu rastu nepravilno trepavice, da ga to bode, pa da on sapicama to vetovatno cese i da zato kao opada ta dlaka.Mada mom se to pocelo desavati takodje sa negde 4-5meseci, sad se ispostavilo da ima te glivice i bakterije u usima, tako da ja mislim da je to ipak posledica. Videcu jos malo kada se zavrsi lecenje usiju da li ce se oporaviti ili ne. A ja mu stavljam floramfenikol, pa probaj i sa tim, ne znam sta da ti kazem drugo, jer i ja imam isti problem i nadam se da cu uskoro znati jesam li u pravu da je to posledica gljivica i bakterija. confused:
veterinar mi rekao da ga pratim jedno nedelju dana, ako mu se prosiri na istom ili nekom drugom mestu da ga odvedem na bris, ali misli da mu raste nova dlaka.nzm videcemo
Iskreno, nisam nikad čula da se psu tako mijenja dlaka, mom nijednom se nije tako mijenjala dlaka. Ali sam zato vidjela dosta pasa s tim simptomima.
Ja bi rekla da je to ili demodikoza ili mikrosporoza ili neka druga gljivična bolest. Te bolesti se javljaju usljed pada imuniteta bilo od glista, loše prehrane, nehigijenskih uvjeta u kojim su držani, stresa itd. S time da su štenci podložniji jer nemaju još dovoljno razvijen imunitet. Tako da svakako treba liječiti a ne ignorirati.