Golden Leo
Zainteresovan član
- Poruka
- 338
Danas smo orezivali voćke, psi su bili jako vrijedni.
Ovako je Pavo "čuvao" smokve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko cesto mogu kupati psa koji zivi u stanu? Znam da vole vodu i kada je Asja stigla kod nas, po savetu zene od koje smo je kupili odmah smo je okupali i to bez problema, nije bezala nije se otimala, samo nas je dobro isprskala! Od tada je proslo mesec dana.
Danas smo orezivali voćke, psi su bili jako vrijedni.
![]()
jedno pitanje. moj pas ima 4 meseca, i vakcinisan je protiv stenecaka i revakcinisan. da li treba jos neki put da se vakcinise protiv toga u skorije vreme. pozz
hvala magdalenaKako je Frensis?
mi cijepimo ovako - 2 puta štenećak, pa corona pa bjesnilo, jedino nisam sigurna treba li se i corona revakcinirati nakon 3 tjedna. Mi nismo.
Na prošlim stranama netko je pričao o sirupu protiv glista za djecu da se daje psima, iskreno nisam sigurna koliko to djeluje jer se radi o različitim vrstama glista koje ljudi imaju i koje psi imaju.
Ljudi konačno je sunceeee!!! Nema više snijega, blatnjavih pasa, pranja šapica!!![]()
![]()
TREBA MI POMOOOC! Imam zlatnog retrivera starog 2,5 godine. Zivi u dvoristu, a poveremeno je zatvoren u kavez. On retko kada ima neki kontakt sa drugim psima, tako da uopste nema poverenje u njih. Jednom prilikom kada sam ga setao, pokidao je povodac i nasrnuo na jednog psa sa namerom da ga udavi. Da se ja nisam nasao tu, verovatno bi se to i desilo! Jedva sam ga obuzdao i odveo u dvoriste. Ne znam sta se desava sa njim? Koliko znam, retriveri su vrlo mirni psi. Sta da radim? U cemu je problem? Da li da ga istucem posle takvih ispada ili samo da ga grdim? Hvala unapred!
Malo je zapuštena tema pa evo da malo dignemo s lijepim goldenima.
Ovogodišnji Best of Breed na najprestižnijoj izložbi na svijetu - Cruft's
Jako's Nordic Charm - prvi golden iz kontinentalnog dijela Europe da je ikada osvojio tu titulu!
![]()