Zlatni Retriver

Dugo nas nije bilo ... :rumenko:
imgneylsmall.jpg

img2925small.jpg

10 meseci ...

jaaako je lep!

Mi Ney-u stavljamo tacno na 30 dana FRONTLINE ampulu za pse od 25-40 kg,posto on sada ima 33 kg i dosad hvala Bogu nije zakacio nijednog, mada se oni i pored toga mogu zakaciti ali su valjda bar neko vreme /dan-dva/ omamljeni tako da imas vremena da reagujes.Cetkamo ga dnevno i do 3 puta, tako da...redovno pregledaj i stavljaj joj FRONTLINE i to tacno na 30 dana, jer vec 31.nema efekta. Dva krpelja nisu strasna, retriverka naseg prijatelja je jednom zakacila 20:sad2:ali hvala Bogu ziva je i zdrava.Poljubac za Donu!

Pa to zavisi kojom hranom ga hranis, da li mu dajes potrebne vitamine...Ima tu troskova prilicno, to je veliki pas i kao svaki pas zahteva negu ,a to i kosta.Pre svega je ipak najbitnija ljubav i paznja, koju ce ti retriver vratiti stostruko.:)

ndjolle danas sam donni izvadio dva krpelja i zvali veterinara i to dva i rekli su da nije nista?? jel predlazes neki prasak,ampulu ili sampon protiv krpelja?

Sve jedno je da li se zakacio jedan ili dvadeset ako krpelj nije zarazen...
Ja sam mojoj retriverki znala da pokupim po dvadeset posle setnje. vazno je da ti je pas zasticen. Ampulu frontline-a ( proveris prvo kilazu) istreses malo ispod vrata, po sredini kicme, da pas ne moze da se lize.

joj ljudi moji,ja znam da ce vam moj problem zvucati cudno i malo nenormalno...moj psic(zlatni retriver) nevjerovatno je agresivan,a znam da je to potpuno netipicno za retrivera.star je 4 mjeseca i ja sve mislim da se igra,ali on je toliko neki ljut i bijesan,grize iz sve snage.bojim se da puno galamim na njega(da zna ko je autoritet) jer mislim da ce me zamrziti.sta vi mislite o tom svemu.molim za pomoc.

E ljudi moram da vam kazem nesto,nedavno sam saznao da moj bivsi drug iz osnovne skole ima zlatnig retrivera.razgovarao sam sa njim prodaje ih za 150e sa rodovnikom..meni ce dati besplatno,Kuja ce se osteniti za nekih 4-5 nedelja a uzecu ga sa mesec dana...jedva cekam..pozzzzdrav

Back