Araon
Elita
- Poruka
- 18.385
Искуство то показује.
Тешите се, већ годинама тако.
Znači, nemaš razlog, jasno.
Tešimo se? Ko smo to mi? Lične projekcije? Vređanja? Molim?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Искуство то показује.
Тешите се, већ годинама тако.
Имам. Кажем ти, кад год су Срби рушили силом власт, били нам је горе.Znači, nemaš razlog, jasno
Pokušao da ih ukroti u početku, pričao im priče, kad su shvatili da je za stvarno obrnuo ćurak, žrtvovaše ga kao poslednji primer omerte...Ђинђић је и сам шуровао са мафијом. Они су му и помогли да дође на власт. Не правимо се да не знамо шта је било.
Ti imaš jednu grešku u izražavanju: nameštaljku nazivaš izborima.Победите на изборима, па онда може да се прича.
Па не можеш да шурујеш са мафијом, да их искористиш да те доведу на власт, да им обећаш куле и градове и онда, по налогу Американаца, расформираш ЈСО и пошаљеш их у Хаг.Pokušao da ih ukroti u početku, pričao im priče, kad su shvatili da je za stvarno obrnuo ćurak, žrtvovaše ga kao poslednji primer omerte...
Hteo da razobruči zemlju od svih iluzija pomoću kojih ovaj danas suvereno vlada stadom...
Имам. Кажем ти, кад год су Срби рушили силом власт, били нам је горе.
Jeste, a ide da sa mafijom praviš Beograde na vodi i EXPOe i ostala vaćaroška ludila...EJ, nemoj meni te priče...Па не можеш да шурујеш са мафијом, да их искористиш да те доведу на власт, да им обећаш куле и градове и онда, по налогу Американаца, расформираш ЈСО и пошаљеш их у Хаг.
То не иде тако.
Ђинђић је мислио да може, али јбг, ко с мафијом тикве сади, о главу му се обију.
Осим што смо изгубили стотине хиљаде србских глава...ништа више.
Da.
Srbi jesu koknuli Acketa Obrenovića i Dragu...
Nakon njih dvoje postavili kralja Petra I koji podiže Srbiju iz pepela, nikad lepše doba nije bilo...
То није доказано ништа. Ђинђићева сарадња са мафијом је добро доказана и документована.Jeste, a ide da sa mafijom praviš Beograde na vodi i EXPOe i ostala vaćaroška ludila...EJ, nemoj meni te priče...
Jes, nije dokazana... , koje tužilaštvo da ispita...?na kojim medijima da se objavi?vidim da je tebi lepo, živiš u zemlji Dembeliji.То није доказано ништа. Ђинђићева сарадња са мафијом је добро доказана и документована.
Па наше,србско тужилаштво. Мораш имати поверења у наше институције.Jes, nije dokazana... , koje tužilaštvo da ispita...?na kojim medijima da se objavi?vidim da je tebi lepo, živiš u zemlji Dembeliji.
Koje institucije, rođače? Poverenje za šta? Da ti izda ličnu kartu ili procesuira glavne kriminalne gmazove društva...? To nisu dve iste stvari !Па наше,србско тужилаштво. Мораш имати поверења у наше институције.
Аха, значи, кад дођу ,,твоји" онда ће бити у реду, сад не ваља.Koje institucije, rođače? Poverenje za šta? Da ti izda ličnu kartu ili procesuira glavne kriminalne gmazove društva...? To nisu dve iste stvari !
Ne skakući sa teme na temu kad ti ne odgovara sadržaj, ne može biti eksplicitniji....! Debata s tobom je svakako gubljenje dragocenog vremena, jer koristiš iste pobeguljske i nekulturne manire kao i oni kojima se diviš "do imbecilnosti"... "Aj ćao!" - To isto će ti reći i ti navodno "moji" kad i njima kreneš da cvrkućeš hvalospeve van ikakve logike, smisla, dostojanstva i zdravoga razuma, da im se čepuljiš po oprobanom metodu... Zato, ćao, ćaaaaoooo.Аха, значи, кад дођу ,,твоји" онда ће бити у реду, сад не ваља.
Како да не..
Имам. Кажем ти, кад год су Срби рушили силом власт, били нам је горе.
И држава се дестсбилозовала и народ је страдао.
Е сад неће моћи тако. Победите на изборима, па онда може да се прича. А на пучеве, револуције и државне ударе заборавите.
Можете о томе само да куцкате за тастатуром, ништа више.
Треба ми да се као народ мало опематимо, да би нам боље било. Нама треба револуција, али не улична, већ Духовна Револуција, како је говорио Свети Владика Николај.I sad treba da trpimo dahije domaće jer je nekad bilo loše?
Треба ми да се као народ мало опематимо, да би нам боље било. Нама треба револуција, али не улична, већ Духовна Револуција, како је говорио Свети Владика Николај.
Batina je iz raja izašla i ne gine smradikalima KAD TAD!Треба ми да се као народ мало опематимо, да би нам боље било. Нама треба револуција, али не улична, већ Духовна Револуција, како је говорио Свети Владика Николај.
Ja ne znam da li si ti upućen ali gotovo sve, ako ne i sve privatne apoteke primaju recepte za lekove iz državnih bolnica.Sad kada ti privatizuju apoteke nećeš moći ni da se lečiš. Požuri.
Наравно! Такве људе данас имамо на власти!Nama trebaju ljudi koji se neće prema sopstvenom narodu ophoditi kao dahije i tlačiti ga, dok ih stranci drže uz noge kao kuce.
Отворио сам и тему о томе.
Но, знајте - ако Срби у таквом лошем духовном стању, у коме се као народ налазите, срушите Вучића, доћи ће на власт човек који је изабраник и миљеник Луцифера. Тај човек и његова власт, ако срушите Вучића, понизиће вас и осрамотити као нико у историји. Постаћете робље у сопственој држави. Запамтите, иако је председник Вучић учинио неке грешке он неће издати. Он је последњи прави државник који ће владати Србијом. Државник а не марионета. После њега, ако се као народ не кајете, доћиће на власт изабраник Луцифера. Молите се за вашег председника а не осуђујте га. Молите се. То је хришћански“, навео је он својој поруцу српском народу.
Старац Елпидије (кога зову Свети Старац) је један од најугледнијих духовника Грчке.
TO ONAJ STO JE UMRO PRE 30 GOD?
Но, знајте - ако Срби у таквом лошем духовном стању, у коме се као народ налазите, срушите Вучића, доћи ће на власт човек који је изабраник и миљеник Луцифера. Тај човек и његова власт, ако срушите Вучића, понизиће вас и осрамотити као нико у историји. Постаћете робље у сопственој држави. Запамтите, иако је председник Вучић учинио неке грешке он неће издати. Он је последњи прави државник који ће владати Србијом. Државник а не марионета. После њега, ако се као народ не кајете, доћиће на власт изабраник Луцифера. Молите се за вашег председника а не осуђујте га. Молите се. То је хришћански“, навео је он својој поруцу српском народу.
Старац Елпидије (кога зову Свети Старац) је један од најугледнијих духовника Грчке.