Realna plata za život u Srbiji

Баш сте недобри. Сви људи треба да једу па и ми - ћацад. Кад сам се пријавила на форум, неко ми рече да сам ћацад и то ме засмејава. Идем сад да купим шатор. Па па! 💙
Čuo sam da to ćacad treba da bude narko-izvučenica od paščad
Medjutim mene to ćacad podseća na jagnjad
1763728123617.jpeg

Kakav čovek takve misli

No se. Аyúdame. "Пресвукао" си профил, зар не?
Kažu neki da sam Switch2 dobio za botovanje a ja potpisao 24 meseca ugovor
Jedino tako mi bude povoljnije ovo malo čudovište sa magičnom slikom i nejasnom cenom u zvaničnim prodavnicama.
A imam i spoljnog duga dok se trenutno akam sa bankom oko nekih srpskih egzistencijalnih momenata.

Mora život da bude zanimljiv pa zato
Kakav je to život ako se ništa ne dešava nego od 2012-2025 samo da pišeš "gotov je, gotov je, stvarno je gotov, e sad je gotov, biće gotov..."

Kažu neki da sam Switch2 dobio za botovanje a ja potpisao 24 meseca ugovor
Jedino tako mi bude povoljnije ovo malo čudovište sa magičnom slikom.
A imam i spoljnog duga dok se trenutno akam sa bankom oko nekih srpskih egzistencijalnih momenata.

Mora život da bude zanimljiv pa zato
Кол'ко се плаћа то ботовање? Мени нико ништа не нуди. Можда постоје конкурси за ћацад.

Кол'ко се плаћа то ботовање? Мени нико ништа не нуди. Можда постоје конкурси за ћацад.
Kupio sam juče list "Политика" a tamo od javnih konkursa ima "levo samostalno smetalo", "viši planer mogućih urbanističkih dešavanja na periferiji" i "samostalni analitičar neobradjenih zahteva" uz nešto umrlica za ove koji nisu uspeli da udju u najuže...

Možda treba članska karta?

Kupio sam juče list "Политика" a tamo od javnih konkursa ima "levo samostalno smetalo", "viši planer mogućih urbanističkih dešavanja na periferiji" i "samostalni analitičar neobradjenih zahteva" uz nešto umrlica za ove koji nisu uspeli da udju u najuže...

Možda treba članska karta?
Ајд напиши нешто лепо. Ово ме подсећа на радно место: службеник за остале послове. Ево прво ћу ја: ❤️.

Back