nisi razumeo...pusti jos jedan post na forumu da bi mogao da primas privatne poruke samo tako mogu da ti posaljem sta te interesuje....ovde ne mogu jer se ne reklamiraju drugi forumi i sl
Nadam se da je sad Ok.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi razumeo...pusti jos jedan post na forumu da bi mogao da primas privatne poruke samo tako mogu da ti posaljem sta te interesuje....ovde ne mogu jer se ne reklamiraju drugi forumi i sl
Nadam se da je sad Ok.
Hvala punonemas jos uvek opciju za privatne poruke,ili je nisi ukljucio ili treba vise postova na forumu jbg
svejedno ostavicu ti ovde valjda nece niko obrisati,ako ne ostavi vidljiv email
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007623106575 imas ovde dosta kamiondzija koji zive bas u Edmontonu
i na ovoj grupi takodje.probaj pitaj https://www.facebook.com/groups/736582306425020/
ali koristis bokal sa filterom jer tako hoces, ne jer moras? jel tako to me interesuje dal morate kupovati vodu ili ne mora nego tako zelite i jel to vazi za celu kanadu il je mesovito, ima delova gde se ne pije? hvala za info oko troskova za hranu![]()
Petkom je uvek najgore...danas sam zvala policiju, neka budala pokusavala je da otvori ulazna vrata misleci da nema nikog kod kuce, kada sam pogledala kroz kljucaonicu videla sam mrsavog lika od nekih 28 sa ranama po licu i poluizraslom bradom na kom je svo odelo visilo, prodrala sam se kroz vrata "sta hoces?" i on se okrenuo i otisao, pola 5 popodne, petak...garant je omasio kucu u potrazi za lokalnim prodavcima kojih fala bogu ima dvoje...proslog petka su nam obili kola ispred kuce, pukao mi je film i zvala sam opet muriju...a bebac je sav sretan trcao ka vratima misleci da ide tata sa posla, to me je smrzlo, on ume da otvori vrata...da sam bila u kupatilu, da je otvorio vrata, sta onda?
Po stoti put kazem sebi da nisam dosla ovde da bih zivela u strahu nego bas suprotno, i opet taj cvor u zelucu i mucnina od ovog grada ne nestaju.Dolazim u iskusenje da se vratim u Toronto, ovo je jezivo.Ne mogu da verujem da sam imala vise sigurnosti u 5 milionskom gradu nego u "klinicko univerzitetskom centru juznog ontarija".
Sta god da smo planirali kada smo razmisljali o dolasku i zivotu ovde, ovo sigurno nismo imali na umu, nisam sujeverna ali znam kada nesto ne ide kako treba ne vredi na silu, ovo nije dobro mesto za nas, ovo nije dobro mesto za moje dete, treba sto pre otici odavde.London pocinje da mi biva mucniji i od srbije, jer nju nisam mogla da biram, tamo sam se rodila a ovo je bio nas izbor, mislili smo najbolje ali nismo mogli ni da pretpostavimo...3 meseca u kiceneru nijedno lose iskustvo, godinu dana u torontu, nista, par meseci ovde: pokusaj provale, obijena kola, upaljena garaza ( neko je upalio stvari u podzemnoj garazi, sreca pa su nasa kola bila dalje od pozara za nekoliko mesta), igle i spricevi oko kuce i po travnjaku, i evo opet danas...a policajka koja je dosla se slaze sa menadzmentom da ovo nije los komsiluk...pa zar sam ja jedini baksuz il sta?
Preporucila mi je Bajron, kao tamo je fin komsiluk ako cemo da se selimo (stvarno je lep kraj ali vise nikom ne verujem, mada oni valjda znaju gde ih zovu a gde ne).
Da, selicemo se, rekla sam joj ali van Londona verovatno.
http://zivotukanadi.blogspot.com/201...-vrticima.html
Molim vas da mi odovorite na pitanje , da li je neko cuo za kompaniju Go Fast Express I.N.C. ? , koja bi trebalo da se nalazi u Kvebeku a u pitanju je kompanija prevoznika kamiona . Naime moj muz je dobio ugovor o radu i trebalo bi da ode u Montreal da tamo vozi kamion , on odlazi u Montreal, najkasnije do 15 Aprila iz Srbije . Ukoliko neko ima informacije kojim slucajem , neka odgovori . Citam ovaj forum mesecima i do raznih informacija sam vec dosla citajuci. Hvala svima koji se trudite da date sto vise objasnjenja , nama koji tek planiramo da dodjemo u Kanadu i tamo da ostanemo . Nadam se da cemo i klinci i ja kroz neko vreme , dobiti papire za odlazak za njim .Da ne duzim ,hvala unapred na bilo kakvom odgovoru koji pristigne na nase pitanje.
Može li u Kvebeku da se prođe samo sa engleskim jezikom ili mora da se zna i francuski?
zdravo svima,
tek skoro saznah i za ovaj forum vezano za imigraciju u kanadu, pa reko' da se prikljucim, od viska glava ne boli
mi smo u procesu dobijanja PR preko FSW programa, predali smo u nov 2014. dobili PER i cekamo sada na MR
mene interesuje sljedeca stvar: kako ste vi ostali, koji planiraju i koji su vec otisli, rijesili pitanje kabastih stvari? jeste li spakovali to i poslali (ili planirate to da uradite) brodom, ili necete nista ni nositi, vec cete polako tamo da se kucite? ili ste popakovali sve u kofere, platili visak (ono sto ne ulazi u kartu) i sve ponijeli odjednom?
Ja licno ne bih proporucio nosenje bilo kakvih stvari od kuce, osim garderobe.
Prvo veliko je cimanje, drugo skupo je, trece ovde cete ionako kupovati stvari, cetvrto ovde se ljudi mnogo vise sele iz stana u stan ili iz mesta u mesto, sve sa ciljem trazenja boljeg posla, i peto nemate predsavu koliki procenat ljudi se razocara ovde ili ih muci nostalgija, pa se vrate kuci.
Zato samo garderba, nadjes dobar posao i sagledas situaciju...i lagano kupujes stvari ili donosih uspomene od kuce
Mozes stvari prvo na traktor, pa posle trajektom u Kanade! Tako sam ja doneo mojega sporeta, smederevca! Sta ces... realno, bez nekih stvari se ne moze!?!