vladster
Primećen član
- Poruka
- 771
Ti iz CBC i ostalih drzavnih poslova ce dobiti debele penzije.
Te penzije placamo mi. Mi koji radimo o Meku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i zato sto si ti otisao i ovde pricas o tome, tako ce i ostati!Ti iz CBC i ostalih drzavnih poslova ce dobiti debele penzije.
Objasni mi tvoju logiku, na primer Canada Post ce otpustiti 8000 zaposlenih, oni su svi mladi i naci ce nove poslove u meku i burger kingu ? Ili ovi iz CBC gde ce tih 600 otpustenih svi u mek ?
Da li je neko (ili zna nekog ko je) dovodio kucne ljubimce (konkretno pas je u pitanju) sa sobom? Koliko je komplikovana procedura? Na gc.ca sam nasao samo da mora biti vakcinisan u zadnjih god dana, ali pretpostavljam da postoji jos stvari, vezane za let, papirologiju i sl. Bilo kakav savet, iskustvo su dobrodosli.
Da li je neko (ili zna nekog ko je) dovodio kucne ljubimce (konkretno pas je u pitanju) sa sobom? Koliko je komplikovana procedura? Na gc.ca sam nasao samo da mora biti vakcinisan u zadnjih god dana, ali pretpostavljam da postoji jos stvari, vezane za let, papirologiju i sl. Bilo kakav savet, iskustvo su dobrodosli.
.. Ti mladi koji izgube poslove obicno nadju novi posao U McDonaldsu, Wal-Martu, Tim Hortonsu ili Starbucksu ako imaju srece.
Nikoga da mi odgovori(((((((
Pa, gledali smo ta neka zanimanja i nismo našli ništa približno, a da nije u državnom sektoru, pošto mislim da je tamo nemoguće upasti.
E, sad, taj imigracioni savetnik je u CAD ambasadi, i može se kontaktirati i mejlom, ili...?
Izvinjavam se ako puno pitam.
Generalno, nama je potpuno svejedno da li je radna ili iseljenička, bitno je samo da idemo oboje, a mislim da je lakše preko iseljeničke, jer će teško da se desi da nahvatamo posao odavde i ona i ja.
Ne morate oboje da dobijete posao.Dovoljno je da to uradi jedan i ako je posao u NOC 0,A,B drugi dobija open WP,tamo trazi posao za sebe kakav hoce i posle godinu dana rada tamo podnosite za PR.Generalno, nama je potpuno svejedno da li je radna ili iseljenička, bitno je samo da idemo oboje, a mislim da je lakše preko iseljeničke, jer će teško da se desi da nahvatamo posao odavde i ona i ja.