Zivot u inostranstvu u horoskopu

Ne znam kako mi je promaklo ovo pitanje a rado bih odgovorila na njega odmah da sam ga videla :lol:

Gleda se vrh 9. kuće i cela 9, takođe vrh 4. odnosno IC i cela 4. kuća - gde nam je dobro za život, gde se osećamo kao kod kuće, i naravno cela serija 1. tj. vladar 1 i cela 1. kuća pre svega.

Mesec takođe, naravno, on je deo serije 4., opisuje kako našu dušu na psihološkom nivou, tako i kuću, dom, mesto gde živimo na materijalnom nivou.

Hvala puno Elle! Da li bi mogla da baciš pogled na moju kartu ili neko drugi ako vidi, pošto sam u veelikoj nedoumici kojim putem krenuti, treba da se odlučim u narednom periodu u kom ću smeru ići, imam više opcija, a imam poteškoće da odredim u kojoj bih se zemlji ili gradu najbolje osećala (naravno, ako uopšte ima aspekata za sam odlazak u inostr)? Hvala unapred 😁
Screenshot_20190730-232740~2.png

Ja inače ne verujem baš mnogo u to da karta može doslovno da odredi tako nešto, mislim da otprilike mogu da se procene mogućnosti i sklonosti za odlazak u inostranstvo i život tamo ali za tačan grad ili zemlju ima dosta opcija, mnogo mesta na zemaljskoj kugli se uklapa u istu simboliku :)
tako da ovo sad pišem otprilike i ono najočiglednije

Postoji mogućnost za odlazak u inostranstvo preko posla/profesije, pošto su povezane 9. i 10. kuća. Takođe je Mesec u Strelcu u 3, to označava putovanja generalno a može biti opcija čestih odlazaka i dolazaka.

Od zemalja najtipičnija za ove pozicije su USA, vrh 9. je u Blizancima a vladar Merkur (kao i Sunce) su u Raku. Ta dva znaka se vezuju za USA. Sa Mesecom u Strelcu može biti neko dalje inostranstvo, druga kultura ili neka zemlja u toj simbolici, npr. Australija (to je prvo što mi je palo na pamet, ima ih još mnogo).

Tebi se ovde ne dopada, imaš osećaj neuklapanja u sredinu u kojoj živiš, ti si Venera u Lavu u 11. u kvadratu sa vladarem 4. Saturnom koji je u 8. - ne voliš mesto gde živiš, ne osećaš se prijatno u svom domu, rodnom mestu, zemlji ... bilo šta od toga ili sve.

Hvala puno na odgovorima, jeste teško odrediti konkretnu zemlju pošto ima dosta koje odgovaraju simbolici ali drago mi je što se vidi da imam šansu za odlazak preko profesije, što mi i jeste cilj i da su putovanja istaknuta 😁 Da, definitivno se osećam neshvaćeno u mestu gde trenutno živim, i meni je ogroomna želja da živim pored mora, okružena vodom 😁 Videla sam da si napisala da su mi mesec i venera u trećoj i jedanaestoj kući, da li si tako tumačila jer su pri kraju druge i desete ili zato što pripadaju znaku u kom počinju naredne kuće?

Na osnovu natalne karte može se odrediti koja teritorija ili država vam odgovara. Imate opciju i astrokartografije. Mnogi tako odluče i gde će solarni horoskop da urade tj. rođendan da provedu, jer im je ta godina pod uticajem tog solara.
Kod analize treba pogledati i sistem izvedenih polja, da li će vam u inostranstvu biti dobro ili loše.

Nekome je dobra 9.k. - bliže inostranstvo a nekome 12.k. - daleko inostranstvo. Opet sistem izvedenih polja se gleda.

Pozdrav svima. Valjda ce biti nekoga :D Interesujem se za celu ovu pricu godinama, ali nikako da se ozbiljnije posvetim istrazivanju. Ovim tempom mozda naucim za jedno 15 godina od sad i zato bi mi jako znacila pomoc. U karti sem jake zelje za inostranstvom i kracih putovanja, i to vezanih za posao, ja ne vidim nista drugo. E sad, u sistemu celih polja ima par tipicnih pokazatelja za inostranstvo, ali meni se vise cini za preko okeana. Pre svega me zanima jesam li ista pogodila :rumenko: Znacilo bi mi samo da/ne, da vidim da li se uopste krecem u dobrom pravcu ili da se manem ove rabote.
PYE8drM.png

dulce12, ako ti nije problem uradi kartu na astrodienst-u, pa cemo mozda nesto i da skrpimo. Bolje ista nego nista :mrgreen:

Ja sam klasican primer.

-Imam vladara 4 u 9,
-Mars u vagi u 9
-vladara 9 u 12
-Podznak Strelac
-Jupiter 60 Merkur u strelcu u 12
Jupiter 120 Mars u 9
-vladar 6 u 12
-vladar 6 60 vladar 12

Znaci realno skoro da ne postoji pokazatelj koji nemam i bila sam i na Aljasci i u Australiji i na Novom Zelandu.

U Srbiji sam radila samo dok sam studirala. Nakon toga uvek negde privremeno van.

Ono sto sam takodje procitala je da se ljudi sa jakim Jupiterom i sag. zapravo dobro ostvaruju u svojoj zemlji jer je rak znak u kom se Jupiter dobro oseca. Pa mi cesto pada na pamet da se ipak vratim.

Ja sam klasican primer.

-Imam vladara 4 u 9,
-Mars u vagi u 9
-vladara 9 u 12
-Podznak Strelac
Jupiter 120 Mars u 9
-vladar 6 u 12
-vladar 6 60 vladar 12

Znaci realno skoro da ne postoji pokazatelj koji nemam i bila sam i na Aljasci i u Australiji i na Novom Zelandu.

U Srbiji sam radila samo dok sam studirala. Nakon toga uvek negde privremeno van.

Ono sto sam takodje procitala je da se ljudi sa jakim Jupiterom i sag. zapravo dobro ostvaruju u svojoj zemlji jer je rak znak u kom se Jupiter dobro oseca. Pa mi cesto pada na pamet da se ipak vratim.
Ti si kao i ja, ni tamo ni ovamo, lutaš...Padne i meni na pamet za stalno da se vratim, ali nije baš jednostavno vratiti se na ove smešne plate...i onds opet nazad...
Imao bih štošta da kažem o tom Jupiteru, ali nekako ću da odolim, skidam se sa ove droge...:lol:

Ja sam klasican primer.

-Imam vladara 4 u 9,
-Mars u vagi u 9
-vladara 9 u 12
-Podznak Strelac
Jupiter 120 Mars u 9
-vladar 6 u 12
-vladar 6 60 vladar 12

Saturn u Raku ume da odvede coveka van domovine. Generalno, Saturn i simbolise brodove, pustinje, planine, i ume da oznaci da ce se covek bolje osecati negde daleko. On oznacava daljinu, distancu...

Ja sam takodje Strelac, i Sunce i ASC, a Sunce mi vlada 9.poljem u konjunkciji sa ASC i 60 Jupiter koji vlada 1. i 4. Ali zivim u Srbiji.

Pogledaj i gde ti je Saturn.

Saturn u Raku ume da odvede coveka van domovine. Generalno, Saturn i simbolise brodove, pustinje, planine, i ume da oznaci da ce se covek bolje osecati negde daleko. On oznacava daljinu, distancu...

Ja sam takodje Strelac, i Sunce i ASC, a Sunce mi vlada 9.poljem u konjunkciji sa ASC i 60 Jupiter koji vlada 1. i 4. Ali zivim u Srbiji.

Saturn u strelcu u 11 ali nije povezan ni sa cim - ne vlada ni 4, ni 9, ni 12, ni 6, vec dolazi iz ukljestenog jarca iz 1.
u konjunkciji sa Suncem iz 8.

Moze da opise 16 godina starijeg partnera. :lol:

Šta znači kad je saturn u sedmom polju

Moze, da, ali si Strelac ASC, a imas SA u znaku ASC?
Tebi je Lav 9.znak od ASC, a SO vladar, i oba u 1...😁
da samo moj lav nije u devetoj vec u osmoj...So mi ne vlada devetom vec osmom i oba su u 11. Sunce i Saturn su u razlicitim znacima.Sa u sag i So u sko.

na vrhu devete mi je devica- a vladar Merkur u strelcu u 12

ako bih gledala tu pretesku So-Sa konjunkciju ona bi pre dala potrebu za nalazenjem stabilnosti koju osecam u poslednje vreme u materijalnom smislu, u smislu stacioniranja na duze, da kazem mozda zauvek.......i mrvu ozbiljnosti i odgovornosti u karakteru....
So-Sa je tezak i sve samo ne leprsav aspekt koji donosi putovanja i inostranstvo . Takvi aspekti su Mars u vagi u 9 120 Jupiter u Vodoliji, Merkur u strelcu 60 Jupiter, Merkur 60 Mars
To su lagani aspekti koji su veci deo mog zivota obojili putovanjima.....Odnosno zivotu van Srbije zbog posla.

Ne znam sta je sad razlog neputovanja, bice da je kovid.

Tebi je Saturn dobar, imas orijentalnog Saturna sto je za njega jako dobro, jer je u svom helijackom izlasku. Sunce u Skorpiji se odvaja od Saturna u Strelcu, sto je nesto poput Mladog Meseca, tada je orijentalna planeta, superiorna, najkvalitetnija i najbrze se krece.

Koji si ASC?
Jer, ako si Strelac, onda je Lav 9.znak od ASC.
Nekada nije bitan samo raspored kuca, vec i znak od ASC.

Back