Šmiki
Iskusan
- Poruka
- 6.333
Znas li ti kolika je shuma?
Nema tu sekundi, meri se vreme zimama...
Pokolebao se strasni vuk...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znas li ti kolika je shuma?
Nema tu sekundi, meri se vreme zimama...

Meni se dve preplicu u prici - da niste vi sestre Crvenkapice?![]()
. Nas dve smo ustvari jedna Crvenkapica
Pokolebao se strasni vuk...![]()

Meni se dve preplicu u prici - da niste vi sestre Crvenkapice?![]()

Ijaoj sto si sladak kad si tako kao malo ljubmoran![]()

pa, sad ne znam koje su tebi price pricane pred spavanje, ali Crvenkapica je jedna![]()

pa, sad ne znam koje su tebi price pricane pred spavanje, ali Crvenkapica je jedna![]()

Dada mi smo svi trolovi a ti si super ultrakul jer si mnogo retko na forumu i imaš svoj život, iako obojen gomilom debilnih stavova u vezi sa novcem, ljubavi i seksom.Nisam znala gde da otvorim temu ali posto je u pitanju zivot...
Nego da krenem...
Posmatram s vremena na vreme (na svakih 2-3 mozda i vise meseci) pojedine likove koji borave na forumu a imaju preko 4, 5, 6 pa cak i mnogo vise hiljada postova i pomislim..."Boze, ko su ti ljudi?Da li oni imaju svoj zivot? Sta je njihov problem kad umesto da izadju u svet i zive (kako Andricu kaze cale na kraju EX-PONTOa) baljezgaju po forumu i promovisu se kao velike jebacice, jebaci, sveznajuci intelektualci itd..."
Pa me zanima da li je u pitanju sindrom 'nesigurnosti da se zivi u stvarnom svetu, komunicira, raspravlja pa cak i svadja sa stvarnim ljudima' ili forum zaista ima neku car koja stvarni zivot cini dosadnim i trivijalnim a koju ja nisam otkrila... i verovatno nikada i necu...![]()
Dada mi smo svi trolovi a ti si super ultrakul jer si mnogo retko na forumu i imaš svoj život, iako obojen gomilom debilnih stavova u vezi sa novcem, ljubavi i seksom.

..ja nisam trol ja sam patuljak

mislim da smo sada pomešali neke.. stvari =)))

pa dobro, mogu ja da budem i Snezana ako ti bas taj crtani hoces![]()

Jao, ja hocu da budem Aruena, ona mi je bas likusa![]()
Jednostavno nisam je tako zamisljao.ja nisam trol ja sam patuljak

Ovo je iz Gospodara prstenova kasting. Znaci mozes da budes na primer Vilenjakinja.![]()

Pa zar i mene.