seljakipo
Aktivan član
- Poruka
 - 1.527

. . . . , ja to ne bi mogao da trpim, otisao bi odatle sto dalje i povukao se u svoj komfor, a on nek nadje nekog drugog da ga trpi.!? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, i kaže kako cijeli život radi i živi sama alu eto zadnjih 12 godina je živjela s pokojnom najkom???Kako finansijski zaviš od oca ako imaš svoj novac i verovatno si zaposlena?
Nevjerovatna lakoća nazivana nekoga bolesnim je danas naprosto nevjerovatna!!! On nije bolestan čovjek, on je naprosto ono što je ona napisala, namcor, naporan čovjek. Takva je i moja majka, non stop se brine o financijskoj situaciji, valjda takva generacija? Ona nije loša žena, niti bolesna, i.a mnogo pozitivnih srana ali brate zna satrati u vezi novaca, računa i sl.On se promeniti neće jer je reč o bolesnom čoveku. Znači 2 mogućnosti, da pokušaš otići iz njegovog stana i života ali stvarno ne znam gde i kako sa tih 200 e, a druga je da pokušaš polako , bez dizanja glasa, da razgovaraš sa njim, npr da ga zamoliš da te ne budi u 05 jer ti radiš kasnije ( nisi nam rekla gde i šta , što je veoma bitno u ovome slučaju).
Da uproblem je u tebi, tvoj problem nije čak ni otac, tvoje nezadovoljstvo je mnogo dublje, nekako slutimMislim, pustite njega, reč je o meni - kako iskulirati? Sve više razmišljam o suicidu, a onda shvatim da ja od 24 sata trpim pola sata, pa...
I tu je problem - u meni - jer se ja satima oporavljam od tih 15 minuta ili pola sata bukvalno psiho zlostavljanja.

Koleginica je napisala da je ležao na odeljenju i da je dobio terapiju koju ne sprovodi. Znači bolestan čovek, ne znam zašto ti to toliko smeta i ljuti te.Nevjerovatna lakoća nazivana nekoga bolesnim je danas naprosto nevjerovatna!!! On nije bolestan čovjek, on je naprosto ono što je ona napisala, namcor, naporan čovjek. Takva je i moja majka, non stop se brine o financijskoj situaciji, valjda takva generacija? Ona nije loša žena, niti bolesna, i.a mnogo pozitivnih srana ali brate zna satrati u vezi novaca, računa i sl.
Informiši se što je psihičkai bolest.Koleginica je napisala da je ležao na odeljenju i da je dobio terapiju koju ne sprovodi. Znači bolestan čovek, ne znam zašto ti to toliko smeta i ljuti te.
. . . , nije lako s njim, a jos teže sam sa sobom.!? pola ure i 23.5 ure, ...treba to izdrzati.!?Informiši se što je psihičkai bolest.
Doduše iako nebolesran( po mom misljenju) on je vrlo teski karakter, svojeglav, tvrdoglav( ali ne bolestan?) , I kao takvim nije lako s njim, ali fa ipak gleda samo po ure, iako u bolesnu uru, opet je to pola ure, 30 minuta od 1440 minuta jednog dana...
Da, pogodio si( po mom mišljenju?). . . , nije lako s njim, a jos teže sam sa sobom.!? pola ure i 23.5 ure, ...treba to izdrzati.!?
. . . , to ono, ja , odokativno.!? pa, usridu.!?Da, pogodio si( po mom mišljenju?)
Mislim da je ocigledno. . . , to ono, ja , odokativno.!? pa, usridu.!?

Udaj se.Uh...ja znam da je ovo možda poslednje mesto gde treba da kukam, ali pokušaću jer nemam kome.
Godine ne bih, samo da kažem da nije u pitanju dete ni pubertet...imam ja dosta godina.
Ovako: ceo život (od 15-te) sam radila i živela sama.
Poslednjih 12 i po godina sam živela sa majkom, koja je bila eto takva da ne znam da vam kažem kakva (nisam je nikad baš upoznala, ako znate na šta mislim).
Onda je otac otišao i posle njegovih upada i "poseta", ja sam bila u svojoj sobi sa slušalicama, ali sam videla da je ona ostajala u krevetu, skoro pa da umre, tako loše je izgledala.
Da joj crpi energiju, to je bilo očigledno.
Umrla je skoro i ja sam imala samo 1 dan da budem sama, nisam očekivala da će otac da se doseli.
Evo me, ležim slomljena psihički u svojoj sobi i ne mogu ni da se setim kad sam se poslednji put nasmejala.
Otac je imao teško detinjstvo, pa je težak čovek. A ja preosetljiva.
Non stop priča o računima, i SVAKI DAN ja moram da slušam kako ćemo ili kako ću ja "završiti na kazanu" i slično.
Problem je U MENI, rekoh da sam preosetljiva, a te njegove proročke teme me ubijaju.
Gete je rekao nešto u smislu da ima ljudi koji "umeju sami iz sebe da crpe radost, ali se uvek nađe neko da im i to oduzme" i tu se pronalazim.
Ja sam po prirodi vesele naravi, ali evo me kako polumrtva (tako se osećam) tražim pomoć na forumu jbte. Znači da sam dotakla dno, jedino suicid može biti dublje.
Ne znam koliko sam jasna...otac, u duši dobar i napaćen ali ovako namćor koji se samo dere i prognozira najcrnje mi jednostavno rečeno crpi energiju pa i ono malo što bih mogla - ne mogu.
Zavisim finansijski od njega, živim u njegovom stanu (i to takođe govori o tome kakav je, ON ima stan, ON ima auto, sve je njegovo...a ja peške idem kao neka mučenica i od svojih para kupujem hranu i kuvam.)
Uglavnom: šta učiniti kada ti neko crpi energiju?
Uglavnom: šta učiniti kada ti neko crpi energiju?
Svet je veliki a ljudi zli.
Nekako mi se čini da je problem u tebi. Imaš ti, makar to možda paradoksalno bilo...nekakvu svoju "zonu komfora" iz koje ne želiš izaći. Da, svijet je velik i ljudi mogu biti zli ali i ..da, svijet je globalno selo i ljudi mogu biti jako dobri i ljubazni.To je problem.
Botuj drugde.Okreni se i idi.Ne znam gde živiš,ali minimalac u Srbiji je https://www.paragraf.rs/statistika/minimalna_zarada.html
Pogledajte prilog 1730264
I za početak uvek možeš vikendom da zaradiš još koju hiljadu.Nemoj da trpiš,niko nije rođen da trpi,nego da živi.Srećno.
Neimaštine za "Žutog terora" nije bilo.Okreni se i idi.Ne znam gde živiš,ali minimalac u Srbiji je https://www.paragraf.rs/statistika/minimalna_zarada.html
Pogledajte prilog 1730264
I za početak uvek možeš vikendom da zaradiš još koju hiljadu.Nemoj da trpiš,niko nije rođen da trpi,nego da živi.Srećno.
. . . , realno, a, i, mirno i stabilno.!?Neimaštine za "Žutog terora" nije bilo.
Председник Републике Србије, Господин Председник Александар Вучић, hvala dragom Bogu, omogućio je svima da dostojno žive od vlastitog rada.

Ptico, ovo je Porodica ne Politika.Botuj drugde.
Sto si na kraj srcaPtico, ovo je Porodica ne Politika.
Svako ima pravo na pisanje bez obzira na političko opredelenje
Tvoj post nije na mestu ovde!

. . . , porodica je najveća politika.!?Ptico, ovo je Porodica ne Politika.
Svako ima pravo na pisanje bez obzira na političko opredelenje
Tvoj post nije na mestu ovde!
Tako je!. . . , porodica je najveća politika.!?