Ne obracaj paznju na moje pisanje,

Evolucija ne postoji.
Mala iskra ne postoji.
Covek nikada nije bio zivotinja, Dokazi,

Nije bilo pecinskih ljudi, vec naprednih civilizacija,

Spansko selo je resavska skola,

Ne postoji veliki neimar, postoji Elohim,
Kao prvo, nauči da citiraš post, bez ovoga - QUOTE - da se ne bi vuklo po temi. Ja ga neću vući, jer mi se može tako.
Ne obraćaj ti pažnju na to ko sam i šta sam ja, kakva su moja uverenja, kao i na to što nikada neću pripadati nijednoj verskoj zajednici, nemoj izmišljati šta sam, a naročito za to što nikada u životu neću slediti bogoborno i bogohulno obrezane ljude koji su umislili da su proroci, božji sinovi i bogovi, a koji su jeli meso, mleko i jaja, i čija je krv bila puna mesa, mleka i jaja. Šta te briga šta sam i kakav sam, nisam te zvao da živiš sa mnom. Tvoje pisanje me uopšte ne zanima. Samo primetim da si nepismen. Pravopis je stvar opšte kulture. Ende.
Evo da odgovorim na tvoj način, da vidiš koliko je besmislen.
Evolucija postoji.
Kakva „Mala iskra“? Ko je napisao da je „mala“? U odnosu na šta je „velika“ ili „mala“? Šta je referentna tačka? Ja sam napisao „beskrajno mala ili beskrajno velika iskra“. Beskrajno mala ili beskrajno velika iskra (praiskra) postoji.
Čovek (Covek) je sisar iz reda primata, a svi sisari i primati su životinje. Dokaži da sisari i primati nisu životinje (zivotinje).
Bilo je pećinskih ljudi, ali i naprednih civilizacija.
Špansko (Spansko) selo ili Resavska škola? Šta (Sta)?
Ne postoji Elohim, postoji Veliki Arhitekta, Neimar svih svetova.
A sada da raširimo diskusiju, u mom stilu.
Evolucija postoji. Teško je da oni na nižem nivou svesti to mogu da shvate, ali čovek je životinja kao i sve druge životinje i, ma koliko apsurdno zvučalo, kao i sve druge životinje, i ovde i na drugim planetama, nastao je kao produkt i stvaranja i evolucije, i to u odnosu 51:49 ili 50:50. Naime, duh je nastao buđenjem svesti, usled prvog impulsa, odnosno želje prve svesti (Akaše) da sve ponovo pokrene sa mrtve tačke (što sve religije nazivaju „početak“, a i u Bibliji i Kuranu piše „U početku...“), te buđenjem iz neograničenog sna izazvanog uništenjem prethodne apsolutne celine, gde je buđenjem ostalih svesti od strane Akaše zapravo došlo do ponovnog stvaranja svih svesti, odnosno duhova, deljenja univerzuma na svemir i antisvemir, odnosno duhovni i materijalni univerzum, gde je u materijalnom univerzumu, po prirodnim zakonima uspostavljenim od strane Akaše, putem evolucije, nastao život kao takav; zatim, nakon pobune i pada velikog broja svesti iz duha u materiju, veliki broj duhovnih bića ulazi u tela i imamo ovo što sada imamo: dokaz su pećinski ljudi na našoj planeti koji su bili bez svesti do jednog momenta kada su pobunjene i pale svesti ušle u njihova tela, te kada su, otprilike u istom vremenskom periodu, svi pećinski ljudi počeli da slikaju po zidovima pećina, da prave kipove i organizuju prve primitivne religije... itd. itd. Naravno, za sve one koji se bave posledicama, a ne uzrocima, naime Adamom i Evom, zmijom, čarobnim drvetom, trivijalnim tra la la pričicama, verom u krv, kao i blentavim uverenjem da će živeti večno u telu - sve ovo je špansko selo. I kreacionizam i evolucija su izašli iz iste kuhinje i ravnopravni su... i u odnosu 51:49 ili 50:50. Ko zna zna. Ko ne zna neka robuje mentalnim programima.
Kakva „Mala iskra“? Ko je napisao da je „mala“? U odnosu na šta je „velika“ ili „mala“? Šta je referentna tačka? Ja sam napisao „beskrajno mala ili beskrajno velika iskra“. Beskrajno mala ili beskrajno velika iskra (praiskra) postoji. U nekom posve mračnom prostoru je svetlucala jedna beskrajno mala ili beskrajno velika iskra. Njen bezvremenski mir poremetio je jedan jedini impuls koji ju je uzdrmao izazvavši eksploziju. Njeni delići su se raspršili na sve strane. Počelo je da teče vreme. Iz njene sredine izletelo je nebrojeno mnogo svetlosnih bića, koja su se tek probudila iz dugog sna izazvanog pređašnjim uništenjem potpune celine. Svi su pospani i polusvesni, svi osim jednog koji je za sve ovo vreme bio polubudan; on je bio jedini nosilac svetlosti dok su svi ostali spavali. Njegova želja da obnovi pređašnju potpunu celinu je i izazvala taj impuls. U desnoj ruci je nosio baklju. Oprživši najbliže oko sebe, razbudio ih je i proglasio ih svojim saradnicima. Bilo ih je dvanaest i svi postadoše visokosvesni. Ostali ostadoše polupospani. Svi se zadržaše oko nosioca svetlosti. Egzistiraše u dokolici, dok od ostataka praiskre svetlosti izgradiše bezbrojne svetove, skupine bleštavih i tamnih kosmičkih tela okupljenih u nebrojene galaksije. Na njima sami od sebe iznikoše raznorazni oblici organskog života. Želeći da napuste dokolicu duhovnog postojanja, jedanaestorica od dvanaestorice pobegoše u materijalne svetove odvedovši sa sobom tri četvrtine ostalih podanika svetlosti. Svi doživeše pád u bedu materijalnog postojanja.
Čovek (Covek) je sisar iz reda primata, a svi sisari i primati su životinje. Dokaži da sisari i primati nisu životinje (zivotinje).

Kad u bilo kojoj enciklopediji tražiš termine „glava“ ili „noga“, recimo“, zatim „oko“, „pluća“, „želudac“, „creva“... itd... itd... svaka enciklopedija će ti reći „delovi životinjskog tela“. Dokaži (Dokazi) da ljudi nemaju ove delove životinjskih tela.
Bilo je pećinskih ljudi, ali i naprednih civilizacija.

Da, veliki broj duhovnih bića je ulazio u tela u trenutku pada, o čemu su u svojim knjigama govorili Džon Milton i Emanuel Svedenborg, a što je za tebe špansko selo, kada su pećinski ljudi na celoj ovoj planeti počeli da slikaju, jer su postali svesni sami sebe. Pećinski ljudi na našoj planeti koji su bili bez svesti do jednog momenta kada su pobunjene i pale svesti ušle u njihova tela, te kada su, otprilike u istom vremenskom periodu, svi pećinski ljudi počeli da slikaju po zidovima pećina, da prave kipove i organizuju prve primitivne religije... itd. itd.
Špansko (Spansko) selo ili Resavska škola? Šta (Sta)?

Šta reći opširnije? Ništa.
Elohim, koji je od Mojsija tražio krv poklanih volova, ovnova i golubova, ne može biti bog. Bogu ne treba ničija krv. Veliki Arhitekta, Neimar svih svetova, nikada i ni od koga nije tražio krv. Šta će bogu krv?
Ko god vidi moje a onda i tvoje komentare shvatiće ko je ozbiljan a ko neozbiljan, ko je pismen a ko nepismen, ko je obrazovan a ko neobrazovan, ko je jak a ko slab diskutant, ko ima argumente a ko nema... Ojha. Ende.