Život posle smrti ??

Recimo da mi prebanalno deluje ta priča ,tunel, svetlost, mišljenja sam da je neko to provalio i da je polako postajalo mit, i da sada svi to koriste, jer ko još nije čuo za to da u kliničkoj smrti vidiš svetlost i tunel.
Mislim kada bi pitali ljude koji su se izjasnili da su doživeli to za neke detalje siguran sam da bi se krajnje rezlikovali, tako da da, skeptik sam.
Ali to ništa ne znači, ja nisam imao kliničku smrt pa nisam relevantan da dajem sudove, tek mišljenje.

Evo, ja sam imala prilike da se "vratim iz mrtvih" i nikakav tunel nisam videla, sa sve svetlošću na krjau tunela.
Mislim, bilo je posle blještavo bele svetlosti...ali ne tako kako opisuju ljudi.
To se samo uklapa u moje viđenje stvari - smrt je za svakog drugačija...iliti ne postoje de potpuno iste smrti.
Pisala sam negde na npim o tom iskustvu, moram samo da pročešljam malo teme.

Evo, ja sam imala prilike da se "vratim iz mrtvih" i nikakav tunel nisam videla, sa sve svetlošću na krjau tunela.
Mislim, bilo je posle blještavo bele svetlosti...ali ne tako kako opisuju ljudi.
To se samo uklapa u moje viđenje stvari - smrt je za svakog drugačija...iliti ne postoje de potpuno iste smrti.
Pisala sam negde na npim o tom iskustvu, moram samo da pročešljam malo teme.

Ako nađeš gde si pisala javni da čituckam .

Hmm.. Nešto ti kao nije dobro i odjednom ti nije ništa i sve "loše" ti nije bitno, izadješ napolje i sve super, sretneš nekog i zoveš ga ali on se ne odaziva i onda skontaš da te ne vidi :) Ali osećaš se bolje nego ikad :) Dalje sledi avantura van reči , ali jedini stres može da nastane kad se "vratiš" :)

Poslednja izmena:
Prijatelj mog tate je doziveo klinicku smrt i otprilike isto je opisivao.
Neverovatno lep osecaj...toliko lep da se njemu nije vracalo na ovaj svet!
Video je svoje telo,lekare kako rade reanimaciju.
Onda je pricao o nekom rasterecenju,prestanku briga,toplini itd.

I moj tata je imao jedno zanimljivo iskustvo. Nije klinicka smrt ali neka veza sa "onostranim".
To je bilo jos pre 20-ak godina. Trebao je da ide da kupi nesto ali se njemu bas taj dan neverovatno nije islo.
I natera se on da ide, i u jednom trenutku u kolima zacuje predivan zenski glas koji ga pita "zasto ides tamo gde ti se ne ide?"
Kaze da je to bio najlepsi glas koji je ikad cuo,topao,nezan,smirujuci.
On je mislio da mu se to samo pricinilo i nastavio da vozi.Ubrzo,otpala mu je guma,auto skrenuo sa puta i isprevrtao se ne znam ni ja koliko puta.
Uzasna saobracajka,auto je bio skroz unisten a moj tata je izasao skroz nepovredjen. Kad se pregledao zakljucio je da nema ni jednu jedinu ogrebotinu! :D

Back