Život posle smrti ??

То ти је као и приче о ванземаљцима.
Оне које су можда истините поклопи гомила глупости од људи жељних славе или новца...
Па ти сад види шта је истинито.
Чланови моје фамилије и ја имамо искуства астралне природе.
ДаклеМ, то имплицира наставак путовања.
Да ли је као у филмовима, не знам.
А није ни битно, јер ћемо се сви једном "провозати"...

То ти је као и приче о ванземаљцима.
Оне које су можда истините поклопи гомила глупости од људи жељних славе или новца...
Па ти сад види шта је истинито.
Чланови моје фамилије и ја имамо искуства астралне природе.
ДаклеМ, то имплицира наставак путовања.
Да ли је као у филмовима, не знам.
А није ни битно, јер ћемо се сви једном "провозати"...

Nadam se da su vam iskustva bila pozitivna :)

iz ovog iskustva sam naucila nesto novo ...mi nismo povezani samo sa ljudima vec i sa nasim stvarima ...

Tačno... :)

To pokušavam da objasnim i svojim prijateljima koji ne mogu tako lako da prihvate tu ideju.
Naime, dajem im jedan primjer (očiti) iz neposredne realnosti ovog tijela; primjer auta i praking tiketa...

Kakve veze ima sa ovim što si napisala?

Naše stvari su direktno povezane sa vibracijom naše duše. Niti jedna stvar koja je 'naša' ne može da postoji bez nas. Tako kad parkirate auto a željeli bi ste da ne dobijete kaznu za parking, ma koliko dugo stojite na mjestu na kojemu ste parkirani, morate da isključite frekvenciju vaše duše iz vašeg auta, dakle da je povučete iz objekta vaše realnosti. Ukoliko to uspijete, niko neće uspjeti da 'vidi' vaš auto a kamoli da vam na njega stavi kaznu za parking...Auto bez vibracije vaše duše u njemu je ne-vidljiv. Ne-vidljiv je zato što Raz-Um bilo koga (pa i vaš) mora da se koncentriše na nešto, da ga zavibrira u postajanje da bi mu to nešto postalo postojeće u realnosti. Dakle, ako želite da probate moć nevidljivosti vaših objekata...probajte, princip je jednostavan: KADA OSTAVITE AUTO (bilo koju stvar) ZABORAVITE JE...kompletno.
Ako u tome uspijete vidjet' ćete rezultate. Postoji samo jedna posledica toga: Da bi ste posle toga pronašli svoj auto...morate i da ga se sjetite. Ovo nije šala.

Evo i primjer toga:
Jednom prilikom, dok sam bio u Cafe-u 8-10 sati pišući knjigu, pošao sam do 'auta' kojeg sam prije toga ostavio parkiranog u zaboravu. Prijatelj je bio samnom u Cafe-u tog poslednjeg sata te mi je ponudio da me njegovim autom provože do mog. U redu, rekoh, pošto mu je auto bio ispred Cafe-a...te krenusmo...tamo negdje gdje već mjesecima (otprilike znam gdje, ali ne tačno) parkiram. Dođemo do mjesta gdje sam bio ubijeđen (sjetivši se) da mi je auto parkiran, zaustavimo se tu da bih izašao, kad tamo, NEMA MOG AUTA. Pošto više nisam imao predstavu gdje bi mogao da bude, pođemo da se vožemo po tom kraju gdje obično parkiram...i tako načinimo tri kruga, polako...i opet nema auta. Zamolih prijatelja da se ipak, još jednom, vratimo do onog prvog mjesta gdje smo stali i nismo ga našli jer mi se nekako činilo da ipak 'mora da je tamo'. Vtratimo se na isto mjesto, potpuno isto mjesto, oni automobili koje smo prije toga vidjeli oko tog mjesta još uvijek tamo...kad...na onom mjestu gdje sam prvi put pomislio da je moj auto parkiran...stoji moj auto...???

Dake, to je ona posledica koja će vam se često dešavati kada postane Master ZABORAVLJANJA. Nikada mi se nije desilo da ne nađem to što namjerno zaboravim...ne treba o tome brimuti... Naše stvari postaju 'vidljive' i nama i drugima samo onda kada naš Razum ZNA i njihive koordinate, kada aktivira njihove frekvencije...a aktiviramo ih koncentracijom.

:)

Na temu:

ŽIVOT JE VJEČAN...Životna iskustva traju...

Tako, ne bi nam trebalo biti za čudo da se iz ovog iskustva selimo u drugo...

Ima bolja priča od one o autu...
Došao u ludaru jedan koji uvrteo da je zrno zobi i panično se plaši konja...Lečili ga mesec dana i kad su
mislili da je izlečen pitaju ga:"Ko si ti?" On odgovori:"Čovek..." "Znači,shvatio si da nisi zrno zobi?","Jesam,ali sad
izlečite konja da ne misli on da sam ja zrno zobi...":mrgreen:

A inače Dežavu efekat imamo da "zahvalimo" genetskom pamčenju i sinhronizaciji (svemirski tepih s "poređanim kvantima"-moj prikaz)koje samo uslovno
treba smatrati materijalnim i objektivnim...Naime objektivna stvarnost i nije baš sasvim "objektivna"jer je sazdana od nekonzistentnih haotičnih "predela" u
kojima čak i naša svest čini korelaciju sa stvarnošću,istina u manjoj meri,ali čini...
Na žalost uplašenih i poplašenih,entropija ne dozvoljava večni život,večno postojanje bilo čega,baš kao što nije moguće hladnijim telom zagrejati toplije telo...
Život je težnja da se sintropija održi,ali je entropija nepovratno raznosi u haos koji je takođe uređen sistem,ali u komleksnom vidu...Ovo i jeste tema
za misterije jer je i samo objektivno postojanje najveća misterija...Mama svih misterija;)

kad se priroda ne plasi smrti i vecno ce ziveti a covek je deo prirode sto bi se covek onda plasio smrti...vecno ce i on da zivi....neko posle smrti tamo neko amo ali zivece...pitanje je samo zasto ja tamo a ti amo...

kad se priroda ne plasi smrti i vecno ce ziveti a covek je deo prirode sto bi se covek onda plasio smrti...vecno ce i on da zivi....neko posle smrti tamo neko amo ali zivece...pitanje je samo zasto ja tamo a ti amo...
Nisi pročitao prethodni post! I duše i bogovi umiru i nestaju pod razgradnjom entropije i svu prirodu entropija proguta...Poput tamne energije koja nadvladava tamnu materiju šta je svakako jedan vid kako to funkcioniše-defunkcioniše,ali ne na kauzalnim već algoritamskim zakonima haosa...Ko se nije bavio kompleksnom matematikom teško će shvatiti o kakvim je pojmovima reč...Moglo bi se reči da su imaginarni sistemi oni koji prethode poznatom svemiru našeg postojanja...
Iz njih ,iz neprostora(u kompleksnom smislu) se iskokavaju kvanti...

proguta ona energiju materije ali energetsku energiju koju ima covek oko svog tela ne ...suptilnija je i mnogo jaca....i licno mislim da je mnogo jaka iako o fizici pojma nemam nista.. i da ne zelis da zivis ima da hoces u prevodu...i kad se rodis ko te pita za tvoje misljenje da li hoces ili neces .....

zaboravi da dodam ovo a tema interestna a masta radi svasta pa tako....memorija je u onoj suptilnoj enrgetskoj sferi oko tela i to s one strane atoma pa tako kad riknes nema da se disk ostavlja kao zaboravio i te fore.....

Hm kako nisam video ranije ova pdf.....

Sto se mene tice, ja verujem u nesto posle smrti, ali ne u ono u sta vecina veruje.

Bas sam u skorije vreme nesto razmisljao. Profesor veronauke (ja ne idem na veronauku, dosao je na cas gradjanskog) nam je pricao bas o ovoj temi. I sad on prica o raju. I sve dok on prica o blazenstvima raja meni se stvara slika u glavi. Lezim na nekom oblaku (figurativno) i ne radim nista celu vecnost.
Moje pitanje je, da li je to primamljivo. Meni nije. Vise mi se svidja ideja zivota posle smrti koja se prikazuje u raznim filmovim i crtnaim filmovima.

To je moje misljenje.

Hm kako nisam video ranije ova pdf.....

Sto se mene tice, ja verujem u nesto posle smrti, ali ne u ono u sta vecina veruje.

Bas sam u skorije vreme nesto razmisljao. Profesor veronauke (ja ne idem na veronauku, dosao je na cas gradjanskog) nam je pricao bas o ovoj temi. I sad on prica o raju. I sve dok on prica o blazenstvima raja meni se stvara slika u glavi. Lezim na nekom oblaku (figurativno) i ne radim nista celu vecnost.
Moje pitanje je, da li je to primamljivo. Meni nije. Vise mi se svidja ideja zivota posle smrti koja se prikazuje u raznim filmovim i crtnaim filmovima.

To je moje misljenje.

stvara ti se slika raja samo ono sto ti se prikazuje preko crtaca...to nije masta...to je copy...moras da budes originalan u masti.. pravo znacenje raja bas lezi u originalnosti...jos ga niko nije skinuo....iznenadjenje je to.....ko i pakao....jos vece a gore krckanje nego danteov pakao.... ja samo mastam kroz reci a sliku jos nemam...

Kada sam spomenuo flmove i crtane filmove nisam mislio da oni cine sliku koja se meni stvara u glavi :D

Mislio sam vise na teorije gde se prebacujem u drugi svet i tamo se (samo jedan primer) borimo protiv sila zla, zatim vracamo se na svet kao duhovi, nzm ni ja odlazimo na neki medjusvet i tamo andjeli treba da nas istrebe ili pretvore u druge andjele ili da nas prebace u neki alternativni svet...

Nisam dosad naleteo na film ili crtani film gde se spominje lezanje na oblaku i tako zauvek. To mi je palo na pamet zato sto je profesor pricao o raju kao mestu bez briga, gde ne moramo nista da radimo i svasta jos... I logicno je da cu prvo da pomislim na ovo

4946247-man-lying-on-cloud-in-the-sky-3d-rendered-illustration.jpg

Kada sam spomenuo flmove i crtane filmove nisam mislio da oni cine sliku koja se meni stvara u glavi :D

Mislio sam vise na teorije gde se prebacujem u drugi svet i tamo se (samo jedan primer) borimo protiv sila zla, zatim vracamo se na svet kao duhovi, nzm ni ja odlazimo na neki medjusvet i tamo andjeli treba da nas istrebe ili pretvore u druge andjele ili da nas prebace u neki alternativni svet...

Nisam dosad naleteo na film ili crtani film gde se spominje lezanje na oblaku i tako zauvek. To mi je palo na pamet zato sto je profesor pricao o raju kao mestu bez briga, gde ne moramo nista da radimo i svasta jos... I logicno je da cu prvo da pomislim na ovo

4946247-man-lying-on-cloud-in-the-sky-3d-rendered-illustration.jpg

pa dosadno je stvarno ovako se izlezavati...barem da si ti oblak pa da mozes malo i iza duge da navrnes...ko zna kakve su tamo lepote...

Upravo tako, ali opet jos nesto mi je palo na pamet :D

Zaista nisam nigde drugde cuo za ovo, tako da ako mislite da kopiram ili nesto nije tacno :D

Imam vrlo zivu mastu i stalno zapisujem neke fantasy price i gluposti :D

Sta ako je raj za svakoga poseban, zapravo ispunjenje zelja koje je imao za zivota :D

Npr ako je meni zelja bila da budem recimo lik iz Zmajeve kugle (koji glup primer, ali bila mi je to zelja pre par godina :D ) da mi se ta zelja ostvari i postanem neki od glavnih likova i zivim u tom svetu :D

Ili ako zelim da budem vladar sveta, pa postanem :D

To bi po meni najbolje bilo, bilo bi to kao da se sad pojavi neko i kaze mi imas jednu zelju

Zaista nisam nigde drugde cuo za ovo, tako da ako mislite da kopiram ili nesto nije tacno :D

Sta ako je raj za svakoga poseban, zapravo ispunjenje zelja koje je imao za zivota :D

Npr ako je meni zelja bila da budem recimo lik iz Zmajeve kugle (koji glup primer, ali bila mi je to zelja pre par godina :D ) da mi se ta zelja ostvari i postanem neki od glavnih likova i zivim u tom svetu :D

To bi po meni najbolje bilo, bilo bi to kao da se sad pojavi neko i kaze mi imas jednu zelju

drugi fizicki zakoni vladaju...mislim da ne tamo postoji vreme tako da nemas vremena da razmisljas.......tamo sto na um to na drum...ko zna u momentu sta ces izgovoriti....ako budes u strahu samo ces da drhtis hahaha...ako si veseljak more izgovorcis ko iz topa zmajcek i ti zmajcek stvarno u telu...kakav ovde takav i tamo ali bez manipulacije...jer ne postoji vreme da razmisljas....sve iz srca....to sto si sad ali stvarno to ti je to.....nemoj vise mastu da mi rasplamsavas...zaroni u svoju pa javni sta si smislio...mozda neki laksi put za raj smislis pa da i ja pozelim da u drugom zivotu postanem lady gaga...

Sve ređe te i roditelji pitaju da li imaš neku želju...
Osloniš se na sopstvene snage-s neba ništa ne pada,a i ako pada-nikako ne valja sem kiše posle suše...
Po nekim procenama je do sada samo od Hrista živelo oko 120 milijardi ljudi i svi DO JEDNOG su riknuli sem ovih 7
aktuelnih među kojima smo zasad...Neka je lapo-lapo raj-pako...Šeset milijardi samo ljudi baza rajem,a da ne pričamo
o ostalim zverima,biljkama,bakterijama,virusima (kontaminacija do guše!) i ostalihdinosaurusa uskrslih ...GUŽVA GORA NEGO
NA MENHETNU! Nije taj raj manje pakao od pakla...Pozdravi profu veronauke...:heart::bye:

Sve ređe te i roditelji pitaju da li imaš neku želju...
Osloniš se na sopstvene snage-s neba ništa ne pada,a i ako pada-nikako ne valja sem kiše posle suše...
Po nekim procenama je do sada samo od Hrista živelo oko 120 milijardi ljudi i svi DO JEDNOG su riknuli sem ovih 7
aktuelnih među kojima smo zasad...Neka je lapo-lapo raj-pako...Šeset milijardi samo ljudi baza rajem,a da ne pričamo
o ostalim zverima,biljkama,bakterijama,virusima (kontaminacija do guše!) i ostalihdinosaurusa uskrslih ...GUŽVA GORA NEGO
NA MENHETNU! Nije taj raj manje pakao od pakla...Pozdravi profu veronauke...:heart::bye:

::rotf:

Sto bas volim da rasplamsavam mastu, volim kada ima ljudi koji su kao ja...

Stalno razmisljam o tome sta ima kasnije i ne mogu da se pomirim sa tim da nema nicega, a zasto?
Zato sto je i nista nesto.

E sad sto se tice vremena. Pre ce biti da imas vremena na pretek i da mozes da razmisljas i 100 godina.
Po meni je najbolji onaj koji kaze kaze ne zelim nista, moj zivot je bio savrsen.
Ja nazalost nisam takav i ako volim svoj zivot znam da bih pozeleo i nesto drugo (svako od nas bi)

A imam ja hiljadu teorija o zivotu posle smrti...

@coviax

:hahaha:

Ima istine u tvojim recima :D

kad postanes zmajcek ponovo ces imati vremena na pretek ...treba proci examen kako treba....svaki test koji radis ovde potrebno ti je odredjeno vreme a taj test gore traje brze od tahiona...a pisi ti tvoje snove kako do tog raja....ova tema i sluzi za to...sta je istina u svemu tome videcemo svi...mozda bude da se samo spava i da ne sanjas....ja vala ko top spavam i mnogo mi lepo tako da se necu zaliti ako nema nista...:hahaha:

Upravo tako, i ja sam o tome razmisljao. Nekako ti onda pakao zvuci primamljivije (Ne bogohulim, cisto da se zna).
Ja imam neke svoje ideje o zivotu posle smrti i nadam se da ce se bar neka ostvariti, ako ne, onda bas da ga....
Mada u nekim momentima oblak deluje primamljivo :D

Back