- Poruka
- 91
sad veliki broj ljudi ima taj aparat. stave kristalnu kuglu ispred sebe a koja se pali kao dzuboks, morate dati pare. onda operater cuje glasove i prenosi vam poruke sa one strane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno što se više para da to su smetnje na vezama manjesad veliki broj ljudi ima taj aparat. stave kristalnu kuglu ispred sebe a koja se pali kao dzuboks, morate dati pare. onda operater cuje glasove i prenosi vam poruke sa one strane

U to ne mogu da verujem, jer o tome niko ne moze da posvedoci.Tako da cu ja u ovom "sigurnom" da uzivam.![]()

Posle smrti moz da bidne afterlife, a moz da bidne nista

Sta trtljas da sam upotrebio rec "je", kad nisam.
Nista znaci nista, ende kraj finito . Nistavilo. Ako mi ne verujes, uzmi cekic pa se lupaj po tintari dok ne dozivis to -nista....![]()
Ne moze da posvedoci onako kako su vecina ljudi navikli ill da kaze "Evo video sam da postoji" ali moze na drugi nacin..jer ovaj nacin "video sam" ne drzi vodu u ovakvim pitanjima.
Ili ti vidis da se sunce okrece oko zemlje ali misljenjem zakljucujes da to nije tako.
Isto i ovde. Niko nije video sta nas ceka posle smrti, ali su mnogi misiljenjem zakljucili o tome mnogo toga o cemu ti ne mozes ni da sanjas ako ne poznajes filozofiju.
Posto ne zelim da ovoj temi prilazim sa filozofske strane jer je ona otvorena i za razne prilaze sa drugih strana , ukazacu samo ne nesto sto mnogi ne znaju a sto definitivno moze da razbije iluziju ljudi da je posle smrti "NISTA".
NIsta je pojam bez znacenja ...nista je pseudopojam.
Ko procita ovaj moj blog gde sam ukratko obradio filozofske istine o tome shvatice i sam o cemu govorim:
NISTA
http://forum.krstarica.com/blog.php?b=4928
Ako je "nista" pojam bez znacenja onda posle smrti subjektivno za nas nije NISTA vec nesto. Nesto nepoznato..transcendentno ali opet nesto.... nepojmljivo transcndnento bice ali i nasa najunutrasnjija imanentna sustina .
Tako da u tom smislu vecni zivot itekako postoji. Skoro neverovatno zvuci kada se ovako kaze ali taj zakljucak filozofije je nesumnjiva cinjenica zasnovana na neposrednoj cinejnici svesti i nemogucnosti pojma "nista"..
Kazem ti, mozak je cudo.
Pokusaj se izolovati negde da budes bez ijednog cula. Znaci, bez mirisa, bez ukusa, dodira i vida...
Znaci, simulirano nistavilo.
Nakon nekog vremena, mozak ce poceti divljati, tj proizvoditi raznorazne halucinacije. Ne moze da miruje, fale mu taktilni nadrazaji pa pocinje svoj cirkus.
Medjutim, nakon smrti celije odumiru, i nema i, tako da i na te halucinacije mozemo zaboraviti....

lepo..samo sto te mene apsolutno ne interesuje.
Zao mi je kad vidim tako besposlenu omladinu kako se zaludjuje budalastinama..
Ja sam ponudio eksperiment, i sta se desava sa mozgom kada ostane bez spoljnih nadrazaja, pa ko mi ne veruje, nek isproba. Ne kosta nista. Najbolje u kadi punoj vode, ili bure ili sl..i to uz ugaseno svetlo...

Ovaj Ozimen previse kvazifilozofira o necemu o cemu sam kaze NE MOZEMO ZNATI....Ccccc.....
Paz sad kad nastavi....![]()