Život posle smrti

luda nasta

Domaćin
Banovan
Poruka
3.232
Evo malo za promenu, jedne originalne teme. Naime, šta mislite, da li postoji život posle smrti? I kako može da postoji kad joj samo ime kaže da je to SMRT, dakle suprotnost života, onda to uopšte zapravo i nije bila smrt ako nakon ''nje'' ima života?
Molim za civilizovanu i uljudnu diskusiju, bez uvreda i protoplanetarne insuficijencije! Budimo Srbi iako smo ljudi. Hvala.

Vrela cica sto posto. Jel ti se javio Dragan Nikolić možda, te si dobila inspiraciju za temu?
Poštovani, čuveni Gaga je preminuo pre par godina ako me Sećanje ne vara. Tako da on nije mogao niti meni niti ikome drugome da se ''javi'', budući da više ne postoji. I imajte malo poštovanja prema ovome vrsnome umetniku! Jako neukusan komentar. Prijaviću Vas sledeći put moderatoru. Toliko.

Poštovani, čuveni Gaga je preminuo pre par godina ako me Sećanje ne vara. Tako da on nije mogao niti meni niti ikome drugome da se ''javi'', budući da više ne postoji. I imajte malo poštovanja prema ovome vrsnome umetniku! Jako neukusan komentar. Prijaviću Vas sledeći put moderatoru. Toliko.

Poštovana Cico,

Hvala vam što ste mi citirali jednu poruku.:heart:

S poštovanjem,

radyu5

Sve sto smo u stanju da zamislimo vec je u zamisli stupilo u neko postojanje. Zivot posle smrti je ideja, dakle postoji kao takav-zamisljen.

Ocekivati da se priloze dokazi za potvrdne ili odricne odgovore je veoma hrabro, i zelim uspeh temi, mada...
Kada se pomene ovako nesto, ne mogu a da ne pomislim na genijalne ljude ili odredjene situacije u kojima su genijalno delovali pa su tako postali onoliko besmrtni i posle svoje smrti koliko smo to u stanju da razumemo.
Ici u transcendentalnosti vezane za ovo je za vecinu ljudi potpuno nekorisno.

To je jedno pitanje koje traži poseban odgovor, a odgovor je da nema odgovora. Videćemo na kraju posle i sami kada umremo šta će biti.
Ne razumem gospodine, kako ćemo to ''videti'' kad ćemo biti mrtvi i raspadati se? Nema više nikakvog gledanja tada za nas, naprotiv!

welcome to my dark mode...if you wanna see the heaven light touch me...ali onako....
Ne razumem nemački. Prevedite, ako bi ste bili toliko ljubazni.

zivis u zabludi, zato si sretna.
Pa da, većina ljudi zapravo se samo zabluđuje da je ''srećna''. Ali, ipak, postoje pojedini mistici i askete koje su uspele da ostvare ISTINSKU sreću i nirvanu putem fantazmagorijske kvintesencije peripatetičke iluminacije hidrogena.

Back