AQUARlUS
Poznat
- Poruka
- 7.839
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hm polako Prijatelju vidim da si eksplodirao...Nemoj ceni sebe, uzdigni sebe ma sta da je imas samo jedan zivot

E pa stvarno mi je dosta svega umisljenog ovde...dosta mi je umisljenih ljubavi i nadanja...dosta mi je laznih moralista i esteticara...dosta mi je losih postova i napucanih blogova...dosta mi je cak i kurtoaznih komentara i uvlacenja...dosta mi je simbolike i dvosmisla...dosta mi je jebenih kulturnih snobova i pateticnih robova ljubavi...dosta mi je laznih osecanja i skrivanja istine...dosta mi je plagijata i copy pastova...dosta mi je intriga i prenosenja informacija...dosta mi je ruznih snova i budjenja bez osmeha...dosta mi je filozofije i psihoanalitickog sranja...dosta mi je foliranja i edukativnih doziranja...dosta mi je gluposti i intelektualnih potencija...dosta mi je i Frojda i Majakovskog i Ducica...dosta mi je romantisanja...dosta mi je bajki sa elementima basni...dosta mi je virtuelnih pesticida i insekticida...dosta mi je epiteta i komplimenta...Odlazim - ostajte zdravo...
Ne odlazim naravno...ali sve sto sam naveo da mi je dosta...stvarno jeste...znam da sam i ja deo toga...tako da oprosticete mi na iskrenosti...kao da je i zivot koji zivimo postao virtualan...nedostaje mi priroda...i potreba za surovom realnoscu...
ja to sad ne umem da kazem iako imam osecaj da odlicno znam zasto
Čega se
najviše treba čuvati?
Ljudi. Biće puno onih koji će te opipavati dok ne
vide gde si najosetljivija a onda napraviti jedan oštar rez i mirno gledati kako
krvariš. Pojedini ljudi više vole da ranjavaju druge nego da leče svoje rane.
Mogu da žive samo ako vide da drugi pate više nego oni. Toga se
čuvaj.
Petrana ..najlakse je nauciti da se psuje ali to ne resava problem..mozda trenutno.. Postoje oni kojima je potrebno da te povrede da bi se osecali superiorni..do ekstrema kojima je to zivotna hrana..kada smo ranjivi onda smo i slabi..posebno kada se voli ..tada nas je i najlakse povrediti..ono sto je sve prisutnije to je ne briga i nemanje osecaja ljudskosti prema drugima..ne tako davni primer je coveka koji je umro od gladi u svom stanu pored komsija u zgradi ..koji su ladno izjavili posle na tv da su se cudili sto ga nema ali niko..niko nije nasao za shodno da je pokucao na vrata tog coveka..svi su ga videli ..svi su znali da zivi od socijalne pomoci..mene je to neshvatljivo..osecaj da mogu da umrem sama iako sam okruzena ljudima oko sebe..ja i psa nahranim na ulici